Gość Orzeszek Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 albo mizerie na słodko XD NA SŁODKO WY CHORE POYEBY Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 znajomi ostatnio jedli placki ziemniaczane z cukrem Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Ja też tak jadam czasem. Ale najlepsze są po węgiersku, ajjjjjjj. Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 8 minut temu, Orzeszek napisał: albo mizerie na słodko XD Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i (pipi)owej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy. W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem. Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 3 minuty temu, _Be_ napisał: W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny Potwierdzam, sa nawet o tym wyklady na studiach, prezentowane przez znanych i szanowanych profesorow Japonistyki. Potem na sesji jest egzamin z hawajskiej i w przypadku niezaliczenia jest sie usuwanym z listy studentow i zsylanym do łagru. Na zdjeciu ponizej trzech bylych japonistow (ten w bialej koszuli to kolega z grupy): Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Nieprawda, to zdjęcie przedstawia budowę kanału Białomorsko-Bałtyckiego, więc nie kłam. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 18 minut temu, _Be_ napisał: Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi mnie to, ponieważ wiem że jesteście tylko biednymi cebulakami i całe życie schabowe z mięsa za 7,99/kg. Nie znacie życia, wasze kubki smakowe są wypalone od podrobionych fajek i (pipi)owej wódki. Nigdy nie mieliście okazji poznać smaków. Na widok pizzy z miodem byście pewnie skakali i darli mordę jak te małpy w zoo. Kompozycja słodko-słone, albo słodko-kwaśne to jedna z najlepszych rzeczy jakie można skonsumować. Prawdziwa eksplozja dla wyrafinowanych smakoszy. W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Hawajską. Kiedy chłopak pizzy nie zje, albo powie że mu nie smakuje, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do pizzy z ananasem. Nie szanowanie hawajskiej? Chore ludzie ;/ Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 hawajska? Jedna z moich ulubionych picc, najlepiej z sosem czosnkowym albo tzatziki. Jesli chodzi o pizze z owocami, to jeszcze w jednym lokalu w Gdyni, jadlem placek z gruszka, gorgonzola i orzechami wloskimi. Prawie tak dobre jak hawajska. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 O człowieku, jeszcze jak! Gruszka i ser to wybitne połączenie. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 39 minut temu, S(pipi)ix napisał: ananas na pizzy? pizza? tylko z kilogramem śląskiej Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Pizza z sosem? Chyba jak sam placek jest słabiutki. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 A bułki w sklepie macacie? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Ja tipy daje, ale tylko jak byłem dobrze obsłużony. Cytuj
Grabek 2 780 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Kiedys widzialem scene z jakiegos filmu na ten temat, ktos kojarzy? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 A było, było z hiszpańskimi napisami gdybyś komuś chciał pokazać Cytuj
Mejm 15 308 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Pizza z ananasem i co ku.rwa jeszcze? Hamburger z burakiem moze? Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Be kiedy skończysz się wygłupiać i pójdziesz na kebaba? koniec aberracji Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 6 minut temu, Mejm napisał: Pizza z ananasem i co ku.rwa jeszcze? Hamburger z burakiem moze? Burger z ananasem zaje.bisty. Z burakiem nie jadłem, ale próbowałbym. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 21 minut temu, milan napisał: Be kiedy skończysz się wygłupiać i pójdziesz na kebaba? koniec aberracji jadlem ostatniego jakoś w 2011 roku i był ch,ujowy jak 150 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi