Shen 9 635 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 22 minuty temu, krupek napisał: Burger z ananasem zaje.bisty. Z burakiem nie jadłem, ale próbowałbym. w baranoli za(pipi)istego jadlem z ananasem i papryczkami chilli Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 No ja w Śródmieściu właśnie i mega mi podszedł. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Burger z burakiem? W maku to był koszmar. Ciekło ładnie po rękach stole i nie tylko... Ale w restauracji burger z camembertem, pesto, rukolą, pomidorem i burakiem Cytuj
Paolo de Vesir 9 125 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Czy ten burak był na ciepło? Kiedyś jadłem kanapkę z twarożkiem i plastrem zimnego buraka. Do dziś wzdryga mnie na myśl o tym smaku. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 No surowy raczej nie był, nie pamiętam, ale nie kojarzę, żeby był zimny. A może od innych składników był ciepły:) Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Kek, i pomyśleć, że Ci sami ludzie nie szanują sosu czosnkowego do pitcy ://// Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Godzinę temu, krupek napisał: No ja w Śródmieściu właśnie i mega mi podszedł. tam to polecam burrito Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 3 godziny temu, _Be_ napisał: jadlem ostatniego jakoś w 2011 roku i był ch,ujowy jak 150 Pojechałbyś na wichurę, zjadł dobrej kiełby ze świnki albo dziczka, pysznego rosołku na przydomowej kurce i byś wtedy pisał o mięsie. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 (edytowane) mięso? do niczego nie jest mi potrzebne tym bardziej z yebanego dzika czy żubra Spoiler nie, nie jestem weganem Edytowane 12 lutego 2018 przez gekon Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Kiedyś jadłem kanapkę z twarożkiem ja to się ugułem kiedyś zesra,łem po twarożku Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Feliciana salami od mgr Oetkera weszła. IMHO sporo lepsza od dziuzeppe, ktora to smakuje bułką a nie pizzą. Jedna z lepszych mrożonek, ale i tak z fast food pizza wolę lodówkową donatello. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Kurrrr dzisiaj zobaczyłem filmik jakiś, na którym typ testował pizze z sieciówek i serio średnia Domino's kosztuje 39 złotych? XDDDDDDDD Jaki jest sens, powiedzcie mi? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 (edytowane) Pisałem wcześniej. To taki model byznesowy jak z telepizdą, kupujesz tylko w promocji 2 za 1 (i siłą rzeczy bierzesz od razu dwie sztuki) lub 50%, które regularnie są aktywne. Chyba tylko skończony baran tam zamówi placka 30cm za ponad 40 zł xD Edytowane 12 lutego 2018 przez _Red_ Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 12 lutego 2018 Opublikowano 12 lutego 2018 Tam jest wiecznie promo tak jak pisze red, 19zl placilem ostatnio za chyba najdrozsza pizze. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 http://wiadomosci.radiozet.pl/Blisko-Ludzi/Da-Grasso-w-Brzegu.-Klient-skarzyl-sie-na-robaki-w-pizzy Da Grasso. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 22 lutego 2018 Opublikowano 22 lutego 2018 jak to pizza nie miała być wegańska to nie wiem o co tyle krzyku Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 24 lutego 2018 Opublikowano 24 lutego 2018 (edytowane) Co wy pier.dolicie, dobrze weszło Edytowane 24 lutego 2018 przez D.B. Cooper 2 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 We wsi obok otworzyli w lutym pizzerię, na miejscu której wcześniej był bar i agroturystyka. Nigdy nie spodziewałbym się, że zjem tak dobrą pizzę w moich stronach: No magia po prostu. Puszyste ciasto, sos pomidorowy świeżutki, pieczarki i oliwki. Ajjjjj! Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) Trochę bladziocha, no ale co kto lubi. edit. W Kanadzie zamiast sosów dają ciepłe masło do maczania brzegów, chorzy ludzie. Edytowane 24 marca 2018 przez Orzeszek Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) A sos czosnkowy? Edytowane 24 marca 2018 przez Metoda Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Do skrzydełek ewentualnie, do pizzy oddzielnie do dokupienia pomidorowy ostry/łagodny i kubek masła xd Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Zaraz się zlecą pizzowi puryści i będą obrażać kanadyjską pitce Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 Teraz, Rozi napisał: We wsi obok otworzyli w lutym pizzerię, na miejscu której wcześniej był bar i agroturystyka. Nigdy nie spodziewałbym się, że zjem tak dobrą pizzę w moich stronach: No magia po prostu. Puszyste ciasto, sos pomidorowy świeżutki, pieczarki i oliwki. Ajjjjj! Spodobało Ci się, że szynki sporo. Przyznaj się. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 24 marca 2018 Opublikowano 24 marca 2018 (edytowane) Wygląda jak pizza z mojego Da Grasso, to dlatego nie rozumiem waszego narzekania na tą sieć. Wygląda smakowicie, zjadłbym całą i zapił Warką strong, albo Komesem podwójnym ciemnym. Edytowane 24 marca 2018 przez Plugawy Cytuj
PiotrekP 1 789 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Opublikowano 9 kwietnia 2018 Nie ma to jak domowa pizza: 7 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.