Opublikowano 12 lutego 20187 l 22 minuty temu, krupek napisał: Burger z ananasem zaje.bisty. Z burakiem nie jadłem, ale próbowałbym. w baranoli za(pipi)istego jadlem z ananasem i papryczkami chilli
Opublikowano 12 lutego 20187 l Burger z burakiem? W maku to był koszmar. Ciekło ładnie po rękach stole i nie tylko... Ale w restauracji burger z camembertem, pesto, rukolą, pomidorem i burakiem
Opublikowano 12 lutego 20187 l Czy ten burak był na ciepło? Kiedyś jadłem kanapkę z twarożkiem i plastrem zimnego buraka. Do dziś wzdryga mnie na myśl o tym smaku.
Opublikowano 12 lutego 20187 l No surowy raczej nie był, nie pamiętam, ale nie kojarzę, żeby był zimny. A może od innych składników był ciepły:)
Opublikowano 12 lutego 20187 l Kek, i pomyśleć, że Ci sami ludzie nie szanują sosu czosnkowego do pitcy :////
Opublikowano 12 lutego 20187 l Godzinę temu, krupek napisał: No ja w Śródmieściu właśnie i mega mi podszedł. tam to polecam burrito
Opublikowano 12 lutego 20187 l 3 godziny temu, _Be_ napisał: jadlem ostatniego jakoś w 2011 roku i był ch,ujowy jak 150 Pojechałbyś na wichurę, zjadł dobrej kiełby ze świnki albo dziczka, pysznego rosołku na przydomowej kurce i byś wtedy pisał o mięsie.
Opublikowano 12 lutego 20187 l mięso? do niczego nie jest mi potrzebne tym bardziej z yebanego dzika czy żubra Spoiler nie, nie jestem weganem Edytowane 12 lutego 20187 l przez gekon
Opublikowano 12 lutego 20187 l 6 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Kiedyś jadłem kanapkę z twarożkiem ja to się ugułem kiedyś zesra,łem po twarożku
Opublikowano 12 lutego 20187 l Feliciana salami od mgr Oetkera weszła. IMHO sporo lepsza od dziuzeppe, ktora to smakuje bułką a nie pizzą. Jedna z lepszych mrożonek, ale i tak z fast food pizza wolę lodówkową donatello.
Opublikowano 12 lutego 20187 l Kurrrr dzisiaj zobaczyłem filmik jakiś, na którym typ testował pizze z sieciówek i serio średnia Domino's kosztuje 39 złotych? XDDDDDDDD Jaki jest sens, powiedzcie mi?
Opublikowano 12 lutego 20187 l Pisałem wcześniej. To taki model byznesowy jak z telepizdą, kupujesz tylko w promocji 2 za 1 (i siłą rzeczy bierzesz od razu dwie sztuki) lub 50%, które regularnie są aktywne. Chyba tylko skończony baran tam zamówi placka 30cm za ponad 40 zł xD Edytowane 12 lutego 20187 l przez _Red_
Opublikowano 12 lutego 20187 l Tam jest wiecznie promo tak jak pisze red, 19zl placilem ostatnio za chyba najdrozsza pizze.
Opublikowano 22 lutego 20187 l http://wiadomosci.radiozet.pl/Blisko-Ludzi/Da-Grasso-w-Brzegu.-Klient-skarzyl-sie-na-robaki-w-pizzy Da Grasso.
Opublikowano 24 lutego 20187 l Co wy pier.dolicie, dobrze weszło Edytowane 24 lutego 20187 l przez D.B. Cooper
Opublikowano 24 marca 20187 l We wsi obok otworzyli w lutym pizzerię, na miejscu której wcześniej był bar i agroturystyka. Nigdy nie spodziewałbym się, że zjem tak dobrą pizzę w moich stronach: No magia po prostu. Puszyste ciasto, sos pomidorowy świeżutki, pieczarki i oliwki. Ajjjjj!
Opublikowano 24 marca 20187 l Trochę bladziocha, no ale co kto lubi. edit. W Kanadzie zamiast sosów dają ciepłe masło do maczania brzegów, chorzy ludzie. Edytowane 24 marca 20187 l przez Orzeszek
Opublikowano 24 marca 20187 l Do skrzydełek ewentualnie, do pizzy oddzielnie do dokupienia pomidorowy ostry/łagodny i kubek masła xd
Opublikowano 24 marca 20187 l Teraz, Rozi napisał: We wsi obok otworzyli w lutym pizzerię, na miejscu której wcześniej był bar i agroturystyka. Nigdy nie spodziewałbym się, że zjem tak dobrą pizzę w moich stronach: No magia po prostu. Puszyste ciasto, sos pomidorowy świeżutki, pieczarki i oliwki. Ajjjjj! Spodobało Ci się, że szynki sporo. Przyznaj się.
Opublikowano 24 marca 20187 l Wygląda jak pizza z mojego Da Grasso, to dlatego nie rozumiem waszego narzekania na tą sieć. Wygląda smakowicie, zjadłbym całą i zapił Warką strong, albo Komesem podwójnym ciemnym. Edytowane 24 marca 20187 l przez Plugawy