Gość _Be_ Opublikowano 4 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 No to, że z milanem jesteśmy po dwóch odmiennych biegunach w życiu to już wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 5 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 nie chce wierzyć, oni mają gotowe mrożone blaty do pizzy wiec imo nie ma mowy by taka plagiocefelia przeszła. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) O ile pizza hut (przynajmniej w promocji 50% ceny) okazala się niejadalnym spalonym gunwem z mielonką udająca wolowine premium, to nie potrafie zrozumieć hejtu na dagrasso. Idealny ksztalt, cienkie brzegi, swietna warstwa serowa () no i smak bardzo dobry calosciowo, od ciasta po górę. Parmenska z liscmi świeżej bazylii <3 Edytowane 20 Maja 2018 przez _Red_ 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 nigdy takiej pizzy w dagrasso nie widzialem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 1 godzinę temu, Shen napisał: nigdy takiej pizzy w dagrasso nie widzialem dokładnie dagrasso = hiv, a to od reda to jakaś anomalia Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 17 minut temu, ragus napisał: dokładnie dagrasso = hiv, a to od reda to jakaś anomalia chyba jednak nie bo, jak jeszcze mieszkałem we wrocławiu, dość często braliśmy pizzałki z da grasso [ z ulicy wyszyńskiego] i były takie jak na zdj Reda, w dostawie i na miesjcu. Czasem przesadzali z rukolą i wplacek wyglądał jak łąka XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 W Warszawie od da grasso jest lepsze żarcie w szpitalu nawet. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Moze podobnie bylo z picahut, ze ta lokalna taka wstretna. Chociaz w sieciowkach raczej srogo pilnują jednolitego standardu jakosci jak w makdolanach i kfc, wiec to dziwne. Dagrasso jadlem moze ze 4 razy w Krakowie w paru knajpach i bylo jak na obrazku Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 W dniu 5.05.2018 o 00:03, _Red_ napisał: Smakuje temu milanu ponoć. Mozliwe ze mam zyebane kubki Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 (edytowane) 7 godzin temu, _Red_ napisał: O ile pizza hut (przynajmniej w promocji 50% ceny) okazala się niejadalnym spalonym gunwem z mielonką udająca wolowine premium @[InSaNe]zjadłby ze smakiem No chyba, że to tylko w Krakowie nie umieją, bo jak tam w jakiejś galerii przy starówce zamówiłem i mi dali po godzinie czekania taki chłam, że aż mnie skręca na samą myśl Edytowane 20 Maja 2018 przez Yakubu Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 426 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 W krk jeden lokal picyhut niedawno otwarty odstaje od reszty, jakieś niedo(pipi)ane te placki mają. @_Red_ zgaduje że to pica przy dh wanda była taka gówniana? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 20 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Tak xd Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Kiedyś tu były chwalone podkłady do pizzy z Biedry. Sprawdziłem w weekend. No złe nie są, ale to ciasto jest trochę dziwne, coś między pszennym, a francuskim. Takie 6/10, ale dobrymi składnikami można podciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 530 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 najlepsze ma aldi, w puszce zrolowane, w sloiczku do tego sosik na podklad Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ja dagrasso pamiętam z takich placków Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Da Grasso to jakieś 5-6 lat temu sporą karę płaciło za nieużywanie odpowiednich składników (np. sero podobny produkt o zawartości sera >30% xDDD). Może od tego czasu coś się zmieniło, ale ja tam i tak nie tykam. Pizza Hut - jadłem raz, było tak przeciętnie, że nigdy drugi raz nie zjadłem od nich żadnej pizzy. P.S Ale podobno w Azji Pizza Hut to zupełnie inny standard - no, ale w takiej Korei, w Domino's czy Pizza Hut jest DROGO (20-40$ za placek, w samym PH zwykle 20-30, Domino's jest droższe) :v Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 DaGrasso? To już telepizzę wolę, a PizzaHut to już w ogóle jest poezja w porównaniu do tej szmiry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 pizza hut w kanadzie nie istnieje, teraz robią zmiane wizerunku i remont restauracji, little caesar czy pizza pizza gniecie ich w ofercie na dowóz. w tym miesiącu jadłem klika razy w pizzy hut i szczerze to słabiutko, najgorszy placek, i ten gumowy ser co trzeszczy podczas jedzenia XD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) Też w Hucie byłem tylko raz i postanowione, że nigdy więcej tam nie wejdę. Picca Reda > gówno obesrane > Walking Dead > Pizza Hut Edytowane 21 Maja 2018 przez Okie from Muskogee Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Picca Reda > gówno obesrane > Walking Dead > Pizza Hut jedyna droga działania Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 3 godziny temu, Hendrix napisał: Da Grasso to jakieś 5-6 lat temu sporą karę płaciło za nieużywanie odpowiednich składników (np. sero podobny produkt o zawartości sera >30% xDDD). standard, chyba przedwczoraj coś czytałem właśnie o kontroli w lokalnych barach na moim osiedlu, ponad połowa dostała mandaty za składniki niezgodne z opisem. Kubełek grecki czyli frytki, mięso z kebaba i feta (taki śmietnik) tyle, że zamiast fety jest ser solankowy Favita xd produkty seropodobne typu królewiecki czy inne krojone z bloku po 7 zł/kg to myślę, że większość pizzeri stosuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Zamiast jeść w dużych sieciówkach wolę w lokalnych jadłodajniach czy foodtruckach. Kocham pizza mobile, la strada i palermo+ dobra robota. Mogę tam jeść na okrągło. Pizza hut była czymś dobrym kawał czasu temu, teraz jest poprawna a bar sałatkowy to kpina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) del Edytowane 21 Maja 2018 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 21 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Oprócz tego, że ma świeżego pomidora to nic chodzi mi raczej o to, że różni się od tej redowej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 ONTOPIC Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.