Okie from Muskogee 2 839 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Pizza z ananasem, to nie jest pizza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 046 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Normalna pizza, z czosnkowym wchodzi jak złoto Cytuj Odnośnik do komentarza
Kinoji 763 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Bartek piszacy, ze pitca z sosem to nie pitca za 3, 2, 1... Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 jak niedobra to trzeba lać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Dupki z pizzy z czostkowym? Super. Lać sos na pizzę? Zwierzęta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 046 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Lać sos na pitzę xdddd Przecież normalnie się łyżką nakłada i równo rozsmarowuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 839 Opublikowano 22 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Łyżka do piccy Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 620 Opublikowano 30 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2018 Najlepsza jest pizza bez dodatków, tylko z samym sosem czosnkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 839 Opublikowano 31 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2018 Mi w sumie najlepiej smakuje bez ciasta, tylko ciężko się wtedy je. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 903 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Dagrasso podejscie #2, znowu 9/10. Najlepsze cienkie brzegi ever. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 523 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 szok i niedowierzanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Zależy od lokalu a właściwie kucharza. Dagrasso to franczyza. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 25 minut temu, Krystyna JJanda napisał: Dagrasso to franczyza. MC też, co to ma do rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 (edytowane) W Macu mają distarczane gotowe bułki/kotlety więc zasadniczo smak i wygląd nie będzie się mocno różnić po podgrzaniu. W pizzeriach placki robią pewnie sami od początku a rozwałkowanie i rozłożenie składników/upieczenie jest zmienne w zależności od osoby co to robi. No i ciasto też różne w zależności od proporcji składników. Edytowane 3 Czerwca 2018 przez Krystyna JJanda Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 903 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Rozumiesz już, milan? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Brawo, sam sobie wyjaśniłeś że argument z franczyza jest bez sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 To była informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 256 Opublikowano 3 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2018 Kurde Red tak reklamuje, że chyba wybiorę się do DeGrasso Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 228 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Lepiej nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 718 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 U mnie na szczęście już nie ma da grasso. To się pizza nie powinno nazywać. Jadłem ostatni raz stamtąd w Warszawie i był dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 903 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 Na klatę biorę tylko tę konkretną, za inne nie odpowiadam Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2018 U mnie historia taka, że jak ta pizza weszła i zdobyła popularność to jakieś 5 lat było ok a później drastyczny spadek jakości. W dwóch lokalach to samo. Jadłem ~rok temu i dalej lipa. Zjadłbym dobry placek z dagrasso. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2018 Tak powinno być w każdym polskim domu Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 903 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 (edytowane) W Krakowie w gettcie nowych bloków o nazwie Avia/Orlinskiego znajduje się Pizza Osiedlova. Prostokatne placki, ceny ok 35 zl, smak przebijajacy wszystko co do tej pory jadlem. Ciasto chrupkie i cienkie (nie uginalo się pod ciezarem), sos pomidorowy rewelka, mnostwo mozarelli, skladniki z wysokiej półki. Polecam jak ktoś będzie w okolicy, az mnie telepie, ze od tygodnia redukcja. Edytowane 6 Sierpnia 2018 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 256 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2018 35 zł to w mojej mieścinie pizze gigant mogą tyle kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.