Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 Pizza z ananasem, to nie jest pizza. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 Normalna pizza, z czosnkowym wchodzi jak złoto Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 Bartek piszacy, ze pitca z sosem to nie pitca za 3, 2, 1... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 Dupki z pizzy z czostkowym? Super. Lać sos na pizzę? Zwierzęta. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 22 maja 2018 Opublikowano 22 maja 2018 Lać sos na pitzę xdddd Przecież normalnie się łyżką nakłada i równo rozsmarowuje 1 Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 30 maja 2018 Opublikowano 30 maja 2018 Najlepsza jest pizza bez dodatków, tylko z samym sosem czosnkowym. Cytuj
Okie from Muskogee 2 851 Opublikowano 31 maja 2018 Opublikowano 31 maja 2018 Mi w sumie najlepiej smakuje bez ciasta, tylko ciężko się wtedy je. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 Dagrasso podejscie #2, znowu 9/10. Najlepsze cienkie brzegi ever. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 Zależy od lokalu a właściwie kucharza. Dagrasso to franczyza. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 25 minut temu, Krystyna JJanda napisał: Dagrasso to franczyza. MC też, co to ma do rzeczy? Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 (edytowane) W Macu mają distarczane gotowe bułki/kotlety więc zasadniczo smak i wygląd nie będzie się mocno różnić po podgrzaniu. W pizzeriach placki robią pewnie sami od początku a rozwałkowanie i rozłożenie składników/upieczenie jest zmienne w zależności od osoby co to robi. No i ciasto też różne w zależności od proporcji składników. Edytowane 3 czerwca 2018 przez Krystyna JJanda Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 Brawo, sam sobie wyjaśniłeś że argument z franczyza jest bez sensu. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 3 czerwca 2018 Opublikowano 3 czerwca 2018 Kurde Red tak reklamuje, że chyba wybiorę się do DeGrasso Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 4 czerwca 2018 Opublikowano 4 czerwca 2018 U mnie na szczęście już nie ma da grasso. To się pizza nie powinno nazywać. Jadłem ostatni raz stamtąd w Warszawie i był dramat. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 4 czerwca 2018 Opublikowano 4 czerwca 2018 Na klatę biorę tylko tę konkretną, za inne nie odpowiadam Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 czerwca 2018 Opublikowano 4 czerwca 2018 U mnie historia taka, że jak ta pizza weszła i zdobyła popularność to jakieś 5 lat było ok a później drastyczny spadek jakości. W dwóch lokalach to samo. Jadłem ~rok temu i dalej lipa. Zjadłbym dobry placek z dagrasso. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 31 lipca 2018 Opublikowano 31 lipca 2018 Tak powinno być w każdym polskim domu Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 (edytowane) W Krakowie w gettcie nowych bloków o nazwie Avia/Orlinskiego znajduje się Pizza Osiedlova. Prostokatne placki, ceny ok 35 zl, smak przebijajacy wszystko co do tej pory jadlem. Ciasto chrupkie i cienkie (nie uginalo się pod ciezarem), sos pomidorowy rewelka, mnostwo mozarelli, skladniki z wysokiej półki. Polecam jak ktoś będzie w okolicy, az mnie telepie, ze od tygodnia redukcja. Edytowane 6 sierpnia 2018 przez _Red_ Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 6 sierpnia 2018 Opublikowano 6 sierpnia 2018 35 zł to w mojej mieścinie pizze gigant mogą tyle kosztować Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.