Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 226,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

Dupki z pizzy z czostkowym? Super.

Lać sos na pizzę? Zwierzęta.

Opublikowano

Lać sos na pitzę xdddd

Przecież normalnie się łyżką nakłada i równo rozsmarowuje

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dagrasso podejscie #2, znowu 9/10. Najlepsze cienkie brzegi ever.

v2ENZNo.jpg

Opublikowano

W Macu mają distarczane gotowe bułki/kotlety więc zasadniczo smak i wygląd nie będzie się mocno różnić po podgrzaniu. W pizzeriach placki robią pewnie sami od początku a rozwałkowanie i rozłożenie składników/upieczenie jest zmienne w zależności od osoby co to robi. No i ciasto też różne w zależności od proporcji składników. 

Edytowane przez Krystyna JJanda

Opublikowano

Brawo, sam sobie wyjaśniłeś że argument z franczyza jest bez sensu.

Opublikowano

U mnie na szczęście już nie ma da grasso. To się pizza nie powinno nazywać.

Jadłem ostatni raz stamtąd w Warszawie i był dramat.

Opublikowano

Na klatę biorę tylko tę konkretną, za inne nie odpowiadam :wujaszek:

Opublikowano

U mnie historia taka, że jak ta pizza weszła i zdobyła popularność to jakieś 5 lat było ok a później drastyczny spadek jakości. W dwóch lokalach to samo. Jadłem ~rok temu i dalej lipa. Zjadłbym dobry placek z dagrasso.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Tak powinno być w każdym polskim domu 

6639_abbd_520.jpeg

Opublikowano

W Krakowie w gettcie nowych bloków o nazwie Avia/Orlinskiego znajduje się Pizza Osiedlova. Prostokatne placki, ceny ok 35 zl, smak przebijajacy wszystko co do tej pory jadlem. Ciasto chrupkie i cienkie (nie uginalo się pod ciezarem), sos pomidorowy rewelka, mnostwo mozarelli, skladniki z wysokiej półki.

Polecam jak ktoś będzie w okolicy, az mnie telepie, ze od tygodnia redukcja.

Edytowane przez _Red_