Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Zaczynają mnie ostro w(pipi)iać nazwy tych zarłodajni, jedni rpzebijają drugich głupotą, infantylizmem, i zamerykanizowaniem.

Rowe love, osiedlova, krowa jak byk, fabryka krów, i inne gówna.

Powinni wróicc do nazw z lat dawnych.

Pizzeria Grażyna, Bistro u Romana, Bar mleczny Marzena, mielone  u  Ludwika.

W branży budowlanej też są kwiatki

http://architektula.com/

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 226,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

polecam branżę adwokacką, gdzie za taki numer jest dyscyplinarka xd

Opublikowano

no postępowanie dyscyplinarne wszczynane przez rzecznika dyscyplinarnego rady adwokackiej. nazwa to "kancelaria adwokacka + ewentualnie imię i nazwisko, nic więcej

Edytowane przez ragus

Opublikowano

No jak nazwiesz kancelarie Fabryka Paragrafów to tracisz robotę. 

Hmm...

Opublikowano

Już kiedyś wspominałem, ale pewnie kupowałbyś firanki w Milanexie, skromnym sklepiku niedaleko mnie. Nie żadna "Kraina zasłon", "Falbankowe love" tylko po prostu jebany Milanex. Z zewnątrz w ogóle nie wiadomo co sprzedają.

Opublikowano

Marka zasłynie na świecie, i będzie wiadomo.

Opublikowano
22 minuty temu, _Red_ napisał:

No jak nazwiesz kancelarie Fabryka Paragrafów to tracisz robotę. 

Hmm...

Kolega po fachu podpier,doli do Rady, i fśśśśśśśt zawieszenie na rok.

Opublikowano

Pizza BigMac? No chetnie bym sprobowal

Opublikowano

Ten koleś próbuje na yt od dawna... z mizernym skutkiem, chyba od początku jego kariery, jutub mi go pokazuje, bo niestety lubię fast food :/ Odpycha mnie jednak obleśny wygląd typa. 

Opublikowano
W dniu 8.08.2018 o 22:56, milan napisał:

fabryka krów

zawsze jak przejeżdżam obok fabryki tańca to zastanawiam się co oni tam produkują? i nie gadaj Robert bo teraz modne są manufaktury i pier.dy rzemieślnicze (piwo, lody) więc taki trochę powrót do przeszłości :lapka:

Opublikowano

zamówiłem ostatnio parę razy pizzę z pizzerii "muzycznej" i kurła, nawet daje radę

pitca DARK WAVE goty :music:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

podjąłem wyzwanie reda

pierwsza pizza jaka robiłem z okazji  nowej kuchni, ciasto samoróbka z przepisu lidla, skladniki na pałę i taki oto efekt

0DBFIGN.jpg

nad ciastem musze popracowac :/ za grube i takie bez smaku troche ale ogólnie cool

Opublikowano

niestety nie będzie z tego emotki, za bardzo przypomina pizze

Opublikowano

Troche blada, potrzymalby w piecu dluzej.

Opublikowano

Kawałki pomidora na pizzy, gdzie do chu,ja ;/

Opublikowano

rukola, pomidorki, parmenska, parmezan, mozzarella - co, pan prokurator nie zna najlepszej pizzy we wszechpolsce?

Opublikowano

Tak zazwyczaj zwana primavera pizza, ale czasami pizzera ma inną nazwę z takimi wyrobasami.

Opublikowano
8 minut temu, kermit napisał:

rukola, pomidorki, parmenska, parmezan, mozzarella - co, pan prokurator nie zna najlepszej pizzy we wszechpolsce?

Zamienić pomidorki na ananananananasa i mamy to

Opublikowano

ostatnio robiłem z pomidorami koktajlowymi i jednak nie, jedyne co pomidorowe na pizzy to powinien być sos

Opublikowano

nie wszystko na raz

przypomniałeś ze musze wałek kupic xd