Lucek 4 417 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 jak pomidory na pizzy to albo świeże pomidorki koktajlowe (mini san marzano są fantastyczne), albo najpierw podpieczoczne z oliwą osobno i dodane na pizzę gdzieś pod koniec pieczenia Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 6 września 2018 Opublikowano 6 września 2018 22 godziny temu, kermit napisał: podjąłem wyzwanie reda pierwsza pizza jaka robiłem z okazji nowej kuchni, ciasto samoróbka z przepisu lidla, skladniki na pałę i taki oto efekt nad ciastem musze popracowac za grube i takie bez smaku troche ale ogólnie cool Trochę przesadziłeś z tym mleczem. Cytuj
Tynio 1 020 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Dziś pojawili się goście i trzeba było coś sklecić więc .... o nie rzadko zamawiam pizzę bo w szafce mąka typu 0 oraz lodówka przygotowana na każdą okazję i zrobiłem Wyszło naprawdę dobrze i szybko. 4 Cytuj
Tynio 1 020 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) W dniu 5.09.2018 o 18:54, kermit napisał: podjąłem wyzwanie reda pierwsza pizza jaka robiłem z okazji nowej kuchni, ciasto samoróbka z przepisu lidla, skladniki na pałę i taki oto efekt nad ciastem musze popracowac za grube i takie bez smaku troche ale ogólnie cool Też mam nową kuchnię. Moją pizzę możesz oglądać powyżej. Pizzę robię już ponad 10 lat i może pomogę Ci udoskonalić coś w przepisie. Czy użyłeś mąki typu 0? Ja np. Na pizzę średnicy około 32cm używam 320-350gr ciasta co powoduje, że pizza ma cienki lub średni spód. Nie bój się eksperymentować dodając np. Pokrojone jajko lub używać z 3 rodzaje sera. Edytowane 8 września 2018 przez Tynio Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 Teraz, Tynio napisał: Też mam nową kuchnię. dlaczego jesteś dziwny Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 (edytowane) Nie zwracaj uwagi na milana XD Szanuję Twój profesjonalizm Tynio. Też kupuję mąkę typu "0" i jest to duża różnica w porównaniu do ciastowych. Można tez kupować od razu gotowe ciasta jak przeważnie większość pizzerii to robi i zamawia tak hurtowo, że wolą mieć gotowe, aby tylko wałkiem rozjechać i tyle. Edytowane 8 września 2018 przez Faka Cytuj
Tynio 1 020 Opublikowano 8 września 2018 Opublikowano 8 września 2018 6 minut temu, milan napisał: dlaczego jesteś dziwny Ja nie uważam , że jestem dziwny tylko mam pasję, która są gry oraz gotowanie 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Czyżby znowu Figaro na altetrze? Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 daj fote pizzy ze screenem z forumka to mnie zmotywujesz Cytuj
Faka 3 991 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Nie można w końcu dać jakiegoś stałego bana dla tego figara? W życiu bym się nie domyślił, że to on pisze. Cytuj
Tynio 1 020 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 (edytowane) 2 godziny temu, Metoda napisał: Czyżby znowu Figaro na altetrze? Nie wiem kto to jest Figaro, ale dajcie jakiegoś linka do dramy z nim to chętnie sobie poczytam. Godzinę temu, Plugawy napisał: To kukuryku. Już raz pisałem że nie jestem kukuryku (poznałem kolesia na innym forum, krótko tam zagościł) Godzinę temu, kermit napisał: daj fote pizzy ze screenem z forumka to mnie zmotywujesz Sory, ale pizza to nie figurka czy gra na którą się patrzy. Został tylko jeden kawałe. EOT Edytowane 9 września 2018 przez Tynio Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 24 minuty temu, Tynio napisał: Nie wiem kto to jest Figaro No teraz zabrzmiałeś jak figaro Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 11 godzin temu, milan napisał: dlaczego jesteś dziwny Tynio pisze zazwyczaj pod wpływem alkoholu oraz ma 50 lat, go figure Tynio to nie Figaro, tynio jest z nikogo Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 (edytowane) tynio jest figarem, bo figaro to już nie tylko użytkownik ale stan alternatywnej randomowości. Edytowane 9 września 2018 przez milan 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Chciałbym takiego znajomego, który robi mi pizzę jak go odwiedzę ;( Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Lucek Cie podwiąże pod sufit później Cytuj
Tynio 1 020 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 7 godzin temu, Yakubu napisał: No teraz zabrzmiałeś jak figaro 6 godzin temu, _Be_ napisał: Tynio pisze zazwyczaj pod wpływem alkoholu oraz ma 50 lat, go figure Tynio to nie Figaro, tynio jest z nikogo Ja to mam choć odwagę używać na wielu forach swojego nika bo nie mam czego się wstydzić. Ale jak masz coś do ukrycia to zawsze warto podszyć się pod kogoś innego lub zmienić nika by dobrze ukryć się w tłumie. 3 godziny temu, grzybiarz napisał: Chciałbym takiego znajomego, który robi mi pizzę jak go odwiedzę ;( Pizza jak by nie było to nie jest coś trudnego, a i goście są bardziej zadowoleni z pizzy domowej roboty niż z kupnej. (widzą i wiedzą że włożyłeś to swoją pracę i serce) Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Ostro chlejesz staruszku? Cytuj
Tynio 1 020 Opublikowano 9 września 2018 Opublikowano 9 września 2018 Ty nawet nie dożyjesz tyle co ja mam, a pić pewnie jeszcze nie możesz bo Ci alkoholu nie sprzedadzą bez dowodu. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi