Shankor 1 595 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 A BYŁ SOS CZOSNKOWY?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Jajo na pizzy, nie wiem sam jak się z tym czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tynio 1 020 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 2 godziny temu, Shankor napisał: A BYŁ SOS CZOSNKOWY?! Sosu czosnkowego niestety nie było Jednak zawszę robię sos pomidorowy do smarowania ze świeżych pomidorów lub z puszki i dodaję 2 ząbki czosnku oraz pół cebuli. Przemycam coś zdrowego w tym sosie 2 godziny temu, Rudiok napisał: Jajo na pizzy, nie wiem sam jak się z tym czuć. Moja żona lubi, więc zawsze przynajmniej połowa pizzy ma jajka Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Tynio, co masz za blat w kuchni? Fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 5 godzin temu, Rudiok napisał: Jajo na pizzy, nie wiem sam jak się z tym czuć. No. A po upieczeniu wyglada identycznie jak przed. Pewnie polozyl, zrobil zdjecie, zdjal, upiekl i dorzucil. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 13 minut temu, MichAelis napisał: Tynio, co masz za blat w kuchni? Fajnie wygląda. Konglomerat chyba, polecany do zdjeć pizz 11 minut temu, Mejm napisał: No. A po upieczeniu wyglada identycznie jak przed. Pewnie polozyl, zrobil zdjecie, zdjal, upiekl i dorzucil. zdecydowanie lepszy by był efekt gdyby rozbić jajko na pizze w połowie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 336 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 O właśnie, jak @milan pisze, taką pitze z rozbitym świeżym jajem jadłem i nawet ok była. Za to nigdy mi nie przyszło do głowy na twardo dać. Zainspirowałeś mnie @Tynio teraz się okaże czy pozytywnie czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Ale to wtedy się omlet nazywa a nie pizza Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Omlette du fromage. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tynio 1 020 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Godzinę temu, MichAelis napisał: Tynio, co masz za blat w kuchni? Fajnie wygląda. Zwie się to Grafit Elemental 8833 CER Jakaś nowość 2017/2018 Są foty w necie, ale nie oddają jak to w całości wygląda (tym bardziej, że my daliśmy jeszcze na ścianę taki sam kolor) Z białymi frontami wygląda naprawdę nieźle. 45 minut temu, milan napisał: Konglomerat chyba, polecany do zdjeć pizz zdecydowanie lepszy by był efekt gdyby rozbić jajko na pizze w połowie Nie tylko dobrze pizzę się robi, ale inne potrawy też dobrze wyglądaną na tym A wiesz, że już kiedyś myślałem by rozbić ze 2-3 szt. jajka przepiórcze na wierzch pizzy i na to położyć tylko jakiś dodatek (pieczarka/pomidorek/papryka) Może to ciekawie wyglądać bo smak to by miało taki lekko jajecznicowaty. -- 17 minut temu, Rudiok napisał: O właśnie, jak @milan pisze, taką pitze z rozbitym świeżym jajem jadłem i nawet ok była. Za to nigdy mi nie przyszło do głowy na twardo dać. Zainspirowałeś mnie @Tynio teraz się okaże czy pozytywnie czy nie Też własnie widziałem z rozbitym jajkiem. Spróbuj ze zwykłym jajkiem gotowanym, ale nie na twardo tylko z takim lekko ściętym żółtkiem, które jeszcze się zapieka na pizzy, ja zabrałem 2 jajka takie przygotowane do sałatki warzywnej. Cytuj Odnośnik do komentarza
basbot11 177 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) 21 godzin temu, Tynio napisał: Dawno nikt nie zapodawał pizzy. Wczoraj zrobiłem trzy Zapach w domu przez ponad godzinę był genialny Ciasto sam robiles? Edytowane 8 Października 2018 przez basbot11 Cytuj Odnośnik do komentarza
Tynio 1 020 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Tak sam robiłem ciasto, które wyrabiam ręcznie przez około 10-12 minut. Jak już kiedyś napisałem z mąki typu 00 Odstawiam na mininum 1h w ciepłe miejsce po wyrosnieciu nie wałkuje tylko ręką formuje takie placki. Dzięki temu spód pizzy jest puszysty. Edytowane 8 Października 2018 przez Tynio Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 8 Października 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Nie ma to jak samoróbka No i cienka, tak jak lubie. Składniki najwyższej jakości, których nie pożałowałem jak inni userzy, pomimo zarobków sięgających 8k netto. 1 1 5 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) prawdziwa pizza ma nie regularny kształt. odwołaj swoją reakcję. Edytowane 24 Lutego 2019 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 989 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) Dalem duzo wiecej sera, zarobki tez sie nie zgadzaja. Na szczescie to nie bylo o mnie. @Mejm papier do pieczenia!!11 Edytowane 24 Lutego 2019 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 (edytowane) u mnie ser jest na spodzie żeby składniki ładnie się podpiekły. Oczywiście mozzarella, a nie jakaś gouda. Edytowane 24 Lutego 2019 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 zero w was zmysłu estetyki, wiem, że to i tak zaraz wyląduje w żoładku no ale (pipi)a 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 5 minut temu, _Red_ napisał: @Mejm papier do pieczenia!!11 Hory czlowiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Dwa nowotwory na tej samej tkance Ten z ananasem chyba bardziej złośliwy Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 1 godzinę temu, Mejm napisał: Hory czlowiek. masz coś do papieru do pieczenia? nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 1 godzinę temu, D.B. Cooper napisał: prawdziwa pizza ma nie regularny kształt. odwołaj swoją reakcję. Nieregularny. Sam wygląd piz,dy to mocne 3/10, oby smakowała lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Wygląda jak kobiece łożysko. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 24 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2019 Albo meskie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.