grzybiarz 10 289 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 A niezdeformowanego? --- Tynio, czy Ty czasem już nie wrzucałeś jakichś fot żarcia, co robiłeś, bo znajomi wpadli? Kurde taki znajomy to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza
Tynio 1 020 Opublikowano 28 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 (edytowane) Godzinę temu, grzybiarz napisał: ciach --- Tynio, czy Ty czasem już nie wrzucałeś jakichś fot żarcia, co robiłeś, bo znajomi wpadli? Kurde taki znajomy to skarb Tak dawałem, ale nie na tym forum. Tu była tylko pizza. Eee tam skarb, lubię gotować i oderwać się od pracy. Edytowane 28 Lutego 2019 przez Tynio Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 pierwsze koty za ploty. delikatnie za cienka, ale next juz bedzie massimo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 259 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Jadlbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Ale piekna Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zrobiłbyś w formie po torcie i miałbyś okrągłą. Ale w sumie, kształt nieważny, widać że dobra: mmm jalapenio Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 23 minuty temu, Najtmer napisał: pierwsze koty za ploty. delikatnie za cienka, ale next juz bedzie massimo. Jak pizza może być za cienka? A wygląda smacznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) no ciasto bylo tak cienkie ze miejscami przezroczyste, przez co pod naporem skladnikow sie uginala(na srodku, przy brzegach bylo dobrze wypieczone i chrupiace). nastepnym razem albo mniej skladnikow, albo wiecej ciasta. ale w smaku 10/10 Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 To dobrze, ze w smaku 10 /10 bo wygląd na 2/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 nadal lepiej niz twoja stara 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 A to się zgadza. Zdecydowanie wolałbym zawinąc tę piękną pizze w rulonik i w nią pakować Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 No wygląda jakby najtmer już pokrył ją ejakulatem i zapiekł Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) dobrze wygląda co ty dajesz Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) czyli twoja stara wyglada gorzej niz zawartosc pieca z oswiecimia po bukkake? jesus christ my legs ale obiecuje burbel ze nastepnym razem wyjdzie lepiej. uzyje jakiegos niestandardowego instagramowego filtra i obsypie gozdzikami. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Po dzisiejszych postach wnioskuje że cię w dzieciństwie chyba odłączyli od maszyny podtrzymującej tlen na chwilę ale hej nie zrażaj się, następna pizza już na pewno się uda! Ważne zeby próbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 (edytowane) nie mialem takiej maszyny, kazali nam sie bawic klockami lego. rozumiem ze znasz z autopsji brak dostawy o2 w inkubatorze. Edytowane 30 Kwietnia 2019 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Karta chyba ty zagrana zaraz po twojej starej Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 jezu, jakie odzywki. Czy wy macie 30 lat? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 984 Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 1 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Mmm taką żem zrobił od zera:A tu na blaszce + sreberko i oliwą wypędzlowane. Faktycznie ciężko o okrąg 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Fajnie, ale tu trawnik widać nie pizze. Chciałeś ukryć składniki słabej jakości czy ich małą ilość? Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Całkiem dobrze wygląda. Ojebałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 38 minut temu, D.B. Cooper napisał: Fajnie, ale tu trawnik widać nie pizze. Chciałeś ukryć składniki słabej jakości czy ich małą ilość? Jakoś po wypieczeniu nie za bardzo było widać co tam jest, bo jeszcze mozzarellą się zakryło, a tu jeszcze rukola. No w sumie nie mam konta na instagramie, następnym razem jakieś lepsze foty zrobię:) (pipi)owo bo zrobiłem sobie oliwę czosnkowa jakiś czas temu i już po oszamaniu pierwszego kawałka, zauważyłem pleśń w środku Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 259 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 To musial byc faktycznie spory "czas temu" xD. Ja ostatnio zrobilem ciasto na pizze z zakwasem zamiast drozdzy (tzn. technicznie zakwas to drozdze ale kumacie o co chodzi) i z innymi proporcjami wody i maki. I w koncu wyszlo mi takie miekkie, ze przy formowaniu czasem sie rozrywalo. Nie wroce juz do starego przepisu. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 18 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Nie no Mejm, co do tej oliwy to prócz czosnku, dałem paprykę i pewnie ta była mokra i spleśniała Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.