Skocz do zawartości

Pizza


Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, grzybiarz napisał:

ciach
---
Tynio, czy Ty czasem już nie wrzucałeś jakichś fot żarcia, co robiłeś, bo znajomi wpadli? Kurde taki znajomy to skarb :)

 

Tak dawałem, ale nie na tym forum. 

Tu była tylko pizza. 

Eee tam skarb, lubię gotować i oderwać się od pracy. :good2:

Edytowane przez Tynio
Odnośnik do komentarza
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
38 minut temu, D.B. Cooper napisał:

Fajnie, ale tu trawnik widać nie pizze. Chciałeś ukryć składniki słabej jakości czy ich małą ilość?

Jakoś po wypieczeniu nie za bardzo było widać co tam jest, bo jeszcze mozzarellą się zakryło, a tu jeszcze rukola. No w sumie nie mam konta na instagramie, następnym razem jakieś lepsze foty zrobię:)

 

(pipi)owo bo zrobiłem sobie oliwę czosnkowa jakiś czas temu i już po oszamaniu pierwszego kawałka, zauważyłem pleśń w środku :/

Odnośnik do komentarza

To musial byc faktycznie spory "czas temu" xD.

 

Ja ostatnio zrobilem ciasto na pizze z zakwasem zamiast drozdzy (tzn. technicznie zakwas to drozdze ale kumacie o co chodzi) i z innymi proporcjami wody i maki. I w koncu wyszlo mi takie miekkie, ze przy formowaniu czasem sie rozrywalo. Nie wroce juz do starego przepisu.

Odnośnik do komentarza

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...