Skocz do zawartości

Pizza


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, grzybiarz napisał:

ciach
---
Tynio, czy Ty czasem już nie wrzucałeś jakichś fot żarcia, co robiłeś, bo znajomi wpadli? Kurde taki znajomy to skarb :)

 

Tak dawałem, ale nie na tym forum. 

Tu była tylko pizza. 

Eee tam skarb, lubię gotować i oderwać się od pracy. :good2:

Edytowane przez Tynio
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
23 minuty temu, Najtmer napisał:

58755199_405936626870431_467600600983823

 

pierwsze koty za ploty.

 

delikatnie za cienka, ale next juz bedzie massimo.

 

Jak pizza może być za cienka? :reggie:

 

A wygląda smacznie. 

Opublikowano (edytowane)

no ciasto bylo tak cienkie ze miejscami przezroczyste, przez co pod naporem skladnikow sie uginala(na srodku, przy brzegach bylo dobrze wypieczone i chrupiace). nastepnym razem albo mniej skladnikow, albo wiecej ciasta.

 

ale w smaku 10/10

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)

dobrze wygląda co ty dajesz

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

czyli twoja stara wyglada gorzej niz zawartosc pieca z oswiecimia po bukkake?

 

jesus christ my legs

 

ale obiecuje burbel ze nastepnym razem wyjdzie lepiej. uzyje jakiegos niestandardowego instagramowego filtra i obsypie gozdzikami.

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano

Po dzisiejszych postach wnioskuje że cię w dzieciństwie chyba odłączyli od maszyny podtrzymującej tlen na chwilę ale hej nie zrażaj się, następna pizza już na pewno się uda! Ważne zeby próbować.

Opublikowano (edytowane)

nie mialem takiej maszyny, kazali nam sie bawic klockami lego. rozumiem ze znasz z autopsji brak dostawy o2 w inkubatorze.

Edytowane przez Najtmer
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
38 minut temu, D.B. Cooper napisał:

Fajnie, ale tu trawnik widać nie pizze. Chciałeś ukryć składniki słabej jakości czy ich małą ilość?

Jakoś po wypieczeniu nie za bardzo było widać co tam jest, bo jeszcze mozzarellą się zakryło, a tu jeszcze rukola. No w sumie nie mam konta na instagramie, następnym razem jakieś lepsze foty zrobię:)

 

(pipi)owo bo zrobiłem sobie oliwę czosnkowa jakiś czas temu i już po oszamaniu pierwszego kawałka, zauważyłem pleśń w środku :/

Opublikowano

To musial byc faktycznie spory "czas temu" xD.

 

Ja ostatnio zrobilem ciasto na pizze z zakwasem zamiast drozdzy (tzn. technicznie zakwas to drozdze ale kumacie o co chodzi) i z innymi proporcjami wody i maki. I w koncu wyszlo mi takie miekkie, ze przy formowaniu czasem sie rozrywalo. Nie wroce juz do starego przepisu.

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...