Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 Za takie foto recenzje Rozaliusz masz szacun. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 A sobie chyba upiekę coś podobnego na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 W dniu 26.09.2019 o 18:37, Rozi napisał: Ale dzisiaj kutasy z nieba leciały, jak jadłem deep dish pizzę (dziś premierowo, day one) w katowickim Różowym Kaloryferze (knajpka Daniela Wanke). No jakie to było dobre, tłuściutkie, sycące, ten ser, ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy" sztos, myslalem, ze tylko w big adriano daja deep disha. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 W sumie na pewno przyjemniej się to konsumuje, niż burgera którym się cały u(pipi)iesz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 27 września 2019 Udostępnij Opublikowano 27 września 2019 Opier.dalalby to łyżką jak dziki, tylko wyobrażam sobie te poparzenia pierwszego stopnia na podniebieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 28 września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 Cos mi nie gra. Zawsze wydawalo mi sie, ze deep dish to wysoka pizza (na modle tej z czikako), z ktorej mozesz wykroic kawalek i sie on nie rozpada. Tutaj wyglada to jak zupa z rozpuszczonego sera w misce z ciasta pizzowego. Ale moze ta z czikago tez "sie leje" a mnie sie tylko wydaje inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 351 Opublikowano 28 września 2019 Udostępnij Opublikowano 28 września 2019 @_Red_ poparzenia to nieodłączny element jedzenia dobrej pizzuni @Mejm ile ludzi i miast tyle przepisów ale klasyka z Czikago ma tonę sera i na to wiadro sosu. Nie ma prawa się to nie wylać. Jak możesz kroić nożem i nic się nie rozpada to jakiś fejk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tynio 1 020 Opublikowano 13 listopada 2019 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 13 listopada 2019 Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić. Były ostatnio trzy rodzaje. Jedna córka dobierała składniki do tej Druga komponowana przez starszą A to moja, czyli śmietnik - to co zostało i co miałem w lodówce 8 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 26 grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2019 nie mogę z typa, ale kompromitacja wiem, ze stare ale czasem sobie zapuszcze dla smiechu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 9 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2020 Świętujecie Dzień Pizzy? Ja świętuję, moją ulubioną pizzą w stylu Detroit: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 9 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2020 W sumie wczoraj jadłem u Włocha ale nie pomyślałem żebyż zdjęcie zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 617 Opublikowano 9 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2020 2 minuty temu, Ukukuki napisał: W sumie wczoraj jadłem u Włocha ale nie pomyślałem żebyż zdjęcie zrobić. normalny człowiek, nie żaden odmieniec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 441 Opublikowano 9 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2020 2x z dominos oczywiscie w przecenie. Polecam taki styl żyćka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 9 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 lutego 2020 Jadłem dziś dobra i tania pizzę: niby 31 cm, ser, salami, fasola, kukurydza, peperoni i to kosztowało 18 zł. Plus 2x sok po 5 zł i wyszły niecałe 3 dyszki za obiad dla dwóch osób. Lokalu nie podobam bo wiocha, której nikt nie zna, ale fajny klimat - prawdziwy młyn z wiatrakiem ludzi było sporo, wysokooceniane w google, tylko dziwi ta cena, np mała margarita 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 Z takiej Maryśki pan pizza właściciel ma z 5 zikos na czysto i tak. Oferując smak w tej cenie musi mieć dużo pieniążków zarobionych. Marzy mi się mała gastronomia z domowym żarciem w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 19 godzin temu, grzybiarz napisał: Jadłem dziś dobra i tania pizzę: niby 31 cm, ser, salami, fasola, kukurydza, peperoni i to kosztowało 18 zł. Plus 2x sok po 5 zł i wyszły niecałe 3 dyszki za obiad dla dwóch osób. Lokalu nie podobam bo wiocha, której nikt nie zna, ale fajny klimat - prawdziwy młyn z wiatrakiem ludzi było sporo, wysokooceniane w google, tylko dziwi ta cena, np mała margarita 10 zł Wiocha, klimat, młyn z wiatrakiem - brzmi jak Jerzmanowice, tylko ta pizza mi nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 lutego 2020 2 godziny temu, Blaise napisał: Wiocha, klimat, młyn z wiatrakiem https://www.zajazdwemlynie.pl/ woj. lubuskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 351 Opublikowano 11 lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 lutego 2020 W dniu 9.02.2020 o 18:24, Rozi napisał: Świętujecie Dzień Pizzy? Ja świętuję, moją ulubioną pizzą w stylu Detroit: Zrobiłem domową na cienkim z anchovies, cebulą, kaparami i mozarellą. Sztos, bo składniki (prócz cebuli ) prosto z Włoch. Cytuj Odnośnik do komentarza
Carles 84 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 Oczywiście ranty musiałem wyolbrzymić Na następny raz mniej mozarelli. Trochę było przebojów z formowaniem ciasta, okrągła blacha jednak sporo ułatwiła sprawę. Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 784 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 Legancka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 9 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 9 maja 2020 Taka w stylu pizza hut na grubym ale wyglada bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 10 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2020 Ocena w dół za brak ananasa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 899 Opublikowano 10 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2020 Pierwsza własnoręcznie zrobiona. Druga wyszła gorzej bo dodałem za dużo składników które się zaczęły gotować a nie piec :d 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 292 Opublikowano 10 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 10 maja 2020 Czyli druga byla polska. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Carles 84 Opublikowano 11 maja 2020 Udostępnij Opublikowano 11 maja 2020 Dokładnie. I najlepsze że taka też jest smaczna @Tynio nie śpij! Wrzucaj foty, poniekąd mnie zainspirowales. Ja zdążyłem zrobić już druga, ale nie będę spamowal. Jak nazbieram fot to wrzucę kilka zbiorczo. @Mejmjuż oglądałem w sklepie różne koszyki które pasowalyby do wyrastania chleba, ale powstrzymuje się żeby nie było więcej sprzętu niż talentu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.