Gość Orzeszek Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 sam zrobiłeś czy kupna? jak samoróbka to omfg @_@ Cytuj
messer88 6 479 Opublikowano 27 września 2014 Opublikowano 27 września 2014 Supreme z Pizza Hut, <3 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 28 września 2014 Opublikowano 28 września 2014 Wracajac jeszcze do mojej pizzy, to pierwszy raz zrobilem z sucha mozzarella ktora kupilem na wage, jednak ta z zalewy moim zdaniem jest duzo lepsza. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 A ja wczoraj jadłem pierwszy raz ever taka prawdziwa pizze z pieca opalanego drewnem + oliwa. Cudo, szkoda tylko, że mała, na dwie osoby to nie sposób się najeść Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 1 października 2014 Opublikowano 1 października 2014 Ludzie podniecają siętym piecem na drewno jakby to był jakiś swiety graal a z tego pieca są tak samo dobre jak i ch ujowe pizze jak z innych piecy. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Wpadli koledzy i zrobiliśmy sobie wczoraj pizzę. Żadnych cudów, bo z tego co miałem akurat w lodówce. Nie wygląda rewelacyjnie i świeci tłuszczem, ale naprawdę pysznie wyszło, zabrakło tylko oliwek. Sos pomidorowy z malinowych pomidorów, chilli i bazylii, ser salami, kurczak gotowany w plastrach(wędlina), pieczarki i ta kiełbasa to kiełbasa myśliwska. Niby nie pasuje do pizzy i w ogóle do jakiejkolwiek obróbki termicznej, ale ja ją bardzo lubię i tutaj nadała bardzo fajnego, lekko pikantnego posmaku. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 też robie pizze typu "śmieciarka" czyli do placka wrzucam wszystko z lodówki co na dniach będzie niejadalne, do myśliwskiej dobrze pasuje ser pleśniowy z jakimiś ziołami <3 Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Tobie to nie powinno przeszkadzać. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Bo jesteś rzygojadem. 5 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 października 2014 Opublikowano 5 października 2014 Nie przypominam sobie żebym kiedykolwiek jadł rzygi. Cytuj
QBH 246 Opublikowano 6 października 2014 Opublikowano 6 października 2014 Zdarza się. Pizza elegancka. Jeszcze Perła do tego i gitara. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 Zrobiłem sobie pizze z czerwoną cebulą i białą kiełbasą, bardzo smaczne połączenie. Cytuj
Gość Beka Wnusiu Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 ta pizza z biedronki z podwiniętymi brzegami to chyba jedna z gorszych jakie jadłem w życiu, 11zł jak psu w dupe Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 10 października 2014 Opublikowano 10 października 2014 dla tych co nie wiedza, wlasnie testowalem - 3 kody kreskowe z dowolnej gueaseppe=bilet do multikina na dowolny seans w dowolny dzien na 2d, akcja do konca miesiaca Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 w hiszpanii jadlem najgorsza pizze na swiecie, szkoda tylko ze nie zrobilem zdjecia. byla sucha jak krakers, sosu byla tyle co kot naplakal, ze serowa skorupa. za jedyne 12€, bo byla to restauracja. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 z tymi pizzami w swiecie w ogole dziwnie - w tym roku bylem w grecji na krecie to gdziekolwiek gdzie nie jadlem czy nie przechodzilem to jakies takie bez zycia one byly , za to rok temu w chorwacji to byly tak dobre i nawet z witryn restauracji gdzie sprzedawali na kawalki, krzyczaly "jestem pyszna zjedz mnie", ewidetnie widac, ze grecki fast food nr1 dla turystow to gyros Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 ewidetnie widac, ze grecki fast food nr1 dla turystow to gyros no bo gyro pita to jest w ogole fast food numer jeden Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 czy najlepszy rzecz dyskusyjna bo kazdy ma inny gust, ale mam wielki wielki bol ze w polsce ta grecka pita jest tak malo popularna, w katowicach i okolicach nie znam knajpki gdzie moglbym zjesc ta grecka wariacje kebaba, za to bud z polskimi keberami na peczki Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Bo ogólnie pizza np we Włoszech jest dość sucha, cieńka , sos to tylko naturalny pomidorowy, a ilość składników nie raz może zdumieć polskiego pizzowego janusza. Ciekawostka, raz byłem z Włochem u nas na Pizzy, takiej polskiej czyli dużo składników, sosy itp. bardzo mu smakowała:) Cytuj
basbot11 177 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Tylko ze taka włoska pizza wcale nie jest i nie misi być zła. jeśli produkty były dobre, koleś w kuchni jest ogarnięty, to i efekt końcowy będzie przyzwoity. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 (edytowane) No ja nie mówie, że zła tylko inna, no i może też nie podejść miłośnikom pizzy "czym więcej składników i sosu to lepiej". Edytowane 11 października 2014 przez balon Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 11 października 2014 Opublikowano 11 października 2014 Dla miłośników koniecznie 50 cm i 8 składników za 20 zł.#wiejska #bierzcochcesz Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.