Metoda 1 325 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 Przecież nie trzeba. Wyczuwam izraelskie korzenie Chociaż ja też nigdy nie daję, zwłaszcza jak z 45 minut robi się 1h 20, bo korki albo inne Janusze Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 ta ku.rwa za co ja mam płacić, że jakiś przygłup mi panowi przywiezie pizze? Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 A potem wariaty robią big sausage pizza, albo inne splujki, bo pół dnia zasuwają, i ani złamanego grosza napiwku Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 12 stycznia 2015 Opublikowano 12 stycznia 2015 zaczyna się znowu temat o napiwkach... Poleci ktoś dobrą i rozsądną cenowo pizzerie w Poznaniu? Cytuj
Mihau_ALU 82 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Jak już mam gdzieś kupić, to wolę lokale z tych niezrzeszonych. Moja luba znalazła dobrzy przepis na ciasto co jest chyba 90% sukcesem w robieniu pizzy, bo składniki to inna bajka. Domowa najlepsza. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 mozecie mnie zlinczować, ale uwielbiam, podkreslam UWIELBIAM pizze kebab z telepizzy. zdaje sobie sprawe z tego, ze to z prawdziwa pizza ma niewiele wspolnego, ale po prostu bardzo mi ona smakuje i mogę ją wpier.dalać na kila. do tego zawsze sos czosnkowy biore i brzegi sobie w nim maczam, konsumujac cala pizze, nic nie wyrzucajac. dodam, ze konsumujac ze smakiem 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Pizza i sos czosnkowy. Does not compute Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Pizza z salami i cebulą, do tego sos czosnek. Moja ulubiona. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) Czemu? Jak dobry sosik, to jak najbardziej. Dla mnie np. oliwki albo anas, to gó.wno obesrane na pizzy, jakoś nie mogę sie do tego przekonać tyle lat W dagrasso jest pizza piacere, i do niej sosik czosnkowy jest spox Edytowane 14 stycznia 2015 przez Ferris71 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 z sosem czonskowym to wy nie jecie pizzy tylko zapiekanke, zreszta wiekszosc polskich pizz to wlasnie bardziej zapiekanki okragle Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Co kraj to inna pizza, nic odkrywczego. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Pizza i sos czosnkowy. Does not compute No przecież ci napisałem wyżej, że tylko te brzegi wpier.dalam z sosem. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Pizza i sos czosnkowy. Does not compute No przecież ci napisałem wyżej, że tylko te brzegi wpier.dalam z sosem. Taa does not compute a wpier,rdalają wszyscy Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Nie no jak pizza nie ma smaku i trzeba ją zaje.bać sosem żeby zabić smak ch.ujowej pizzy to ok, ale tak to nie kumam i nigdy nie zrozumiem jedzenia pizzy z sosem. Pizze je się z oliwą. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Pizze je się z mięchem, a nie tofu xD Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 (edytowane) tylko że sos czosnkowy zabija smak składników z pizzy, o ile pomidorowy jeszcze jakoś gra serem i przyprawami tak czosnkowy jest za intensywny. to troche głupota jak sushi z keczupem nikt nikomu nie zabroni takiego komba, ale po co? jestem zwolennikiem pizzy minimalistycznej, czyli mało składników,ale grających ze sobą, a nie nawalić na placek 6 rodzajów warzyw 4 mięcha i 3 sery i zalać to sosem czosnkowym xd Edytowane 14 stycznia 2015 przez Orzeszek Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Możesz i ją jeść z gó.wnem, ale smarowanie jej sosem to ch.uj a nie pizza. Cytuj
Mejm 15 317 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 Te pizze z sosem to chyba tylko w polsce. Tez w sumie nie kumam idei, ale jak ktos musi to trudno. Nie lepiej sobie wiecej czosnku wrzucic do bazy sosu pomidorowego zeby poczyc smak i aromat? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 No ja miałem takiego ziomka co wszystko zalewał keczupem, laska mu coś gotuje na obiad, stara się jakies wymyśla fajne rzeczy a ten blam keczupem zalewa i ch.uj xD Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 No ja miałem takiego ziomka co wszystko zalewał keczupem, laska mu coś gotuje na obiad, stara się jakies wymyśla fajne rzeczy a ten blam keczupem zalewa i ch.uj xD Ale tak wszystko wszystko? :O Cytuj
Mejm 15 317 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 No ja miałem takiego ziomka co wszystko zalewał keczupem, laska mu coś gotuje na obiad, stara się jakies wymyśla fajne rzeczy a ten blam keczupem zalewa i ch.uj xD Tez czesto slyszalem od znajomych o takich ludziach. Ale chyba to tylko taki okres w (mlodym) zyciu, ze sie piz.ga keczupem wszystko. Pozniej przechodzi. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 No ja miałem takiego ziomka co wszystko zalewał keczupem, laska mu coś gotuje na obiad, stara się jakies wymyśla fajne rzeczy a ten blam keczupem zalewa i ch.uj xD Ale tak wszystko wszystko? :o Jedzenie. Do herbaty nie dodwawał. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 14 stycznia 2015 Opublikowano 14 stycznia 2015 No o to mi chodziło . Dziwnych ziomków masz, ja się z takim ewenementem nie spotkałem. Choć znam ludzi co jedzą jajecznicę z ketchupem... to normalne? Czy to ja jestem dziwny, że tak nie jem? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.