Daffy 10 546 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 z keczupem nie przesadzam ale do kanapek do pracy prawie zawsze uzywam, do kielbaski/parowki, do jajecznicy, czy do samego jajka + majonez , jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 ja jedynie smietaną sobie folguje przy naleśnikach lub gofrach, nie wiadomo co jest dodatkiem, ciasto czy smietana raz w sfinksie widziałem jak koles jadł kebab z tależa łyżką. od tego czasu nie chodze do sfinksa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Ja jem jajecznice z ketchupem, ale pizzę bez żadnego sosu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Jajecznica z keczupem <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Pizza i sos czosnkowy. Does not compute No przecież ci napisałem wyżej, że tylko te brzegi wpier.dalam z sosem. Nie napisałeś tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Nie no jak pizza nie ma smaku i trzeba ją zaje.bać sosem żeby zabić smak ch.ujowej pizzy to ok, ale tak to nie kumam i nigdy nie zrozumiem jedzenia pizzy z sosem. Pizze je się z oliwą. Masz problemy z czytaniem chyba. Nie napisałem nigdzie, że polewam pizzę sosem. Te pozostałe brzegi, na których nie ma praktycznie nic, tylko drobinki sera, są właśnie maczane w sosie i się nie zmarnują, a ja zjem ze smakiem @Yakubu: do tego zawsze sos czosnkowy biore i brzegi sobie w nim maczam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Figlarz ale nie denerwuj się nie pisałem o tobie, chociaż jaranie się telepizzą to xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Zjedzenie za 6 zł w Telepizzy w poniedziałki nie jest grzechem. Ale fakt, inaczej nie tknę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 No ja sie tym nie chwale, bo faktycznie nie jest to szczyt doznan smakowych, ale akurat dla mnie idealnie pasuje na wieczor z fifa i z ziomkiem. bierzemy jakos dwie pizze za 25zł wraz z sosami i jestem content. najem sie, smakuje mi to, a ze to nie jest pizza, to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 stycznia 2015 Z Batmana kiedyś zamawialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 batman super, czesto jem w jego chorzowskiej filii Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Zjedzenie za 6 zł w Telepizzy w poniedziałki nie jest grzechem. Ale fakt, inaczej nie tknę. "Ja yebie, kolejny poniedzialek, kolejny raz ten grubas przyszedl po pizze za 6 zl" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Jak Figlarz pisze sosik czosnkowy potrzebny do maczania końcówek wtedy nic się nie marnuje. Czasami pizze poleję czosnkowym i pomidorowym tak, że aż po łokciach leci i tak ciągle jest to pizza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 nie to placek polany sosem :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 w sieciówkach są te pizze dla mnie po prostu za suche, mogę zjeść jeden kawałek bez sosu, ale następne już muszę czymś zalać. Najprawdziwsza pizza to chyba tylko bazylia i pomidory. Dobrą pizze jadłem w K2 nie ma jej w całej Polsce z większych miast jest z Warszawie, Poznaniu, Katowicach i Łodzi, reszta to jakieś wiochy między Łodzią a Poznaniem. Nie żałują składników, nie jadłem jeszcze pizzy gdzie na jednym kawałku mam 4-5 całych oliwek, zawsze max jedna oliwka skrojona. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 477 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 pizza hut nie jest sucha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Zjedzenie za 6 zł w Telepizzy w poniedziałki nie jest grzechem. Ale fakt, inaczej nie tknę. "Ja yebie, kolejny poniedzialek, kolejny raz ten grubas przyszedl po pizze za 6 zl" Jadłem tam dwa razy kolego. Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 jest na niej półtorej plastra salami, kawałek papryczki pikantnej, dwa plastry oliwki(kompozycja własna) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 No w sieciówkach mają też mrożone ciasto czy nawet spody do pizzy i ciężko żeby to nie było suchę, generalnie dobrą pizze je się bez sosu ewentualnie dodaje ciutkę oliwy, ale jak jest zrobiona z tanich składników i skorupy seropodobnej to normalne, że chce się to zalać sosem i mówię, że to rozumiem ale nie wiem czy to nazywanie tego czegoś pizzą to jest dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Jak sie jada w takim Da Grasso to nie dziwne ze sie chce zalac cała pizze sosem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Mi z sieciowek da grasso jakos podchodzi. Tzn. nie jest wybitna ale nie zapamietalem aby byla taka spier.dolina jak telepizza, pizza station czy oregano (we wro). Musze tez odswiezyc sobie pizze hut na grubym, tlustym spodzie. Na bogato, zwlaszcza ze teraz chyba jest jakas prmocja za 25zl festiwal pizzy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 ale nie zapamietalem aby byla taka spier.dolina no nie wiem, ja kiedyś bywając w łodzi u dziewczyny jadałem w dagrasso i no dało sie zjeść, ale jednak wspomienia nie były dobre, gdy pare miesięcy temu po kilku latach unikania dagrasso postanowiłem zamówić do pracy bo zdychałem z głodu ledwo zdołałem to zjeść a potem do następnego dnia chciało mi sie bełtać, ja nie wiem jak oni to robią Musze tez odswiezyc sobie pizze hut na grubym, tlustym spodzie. też po paru dobrych latach przerwy wybrałem sie niedawno do pizzy hut żeby przypomniec sobie ten tłusty gruby chleb i w sumie nawet było ok. no ale jednak to jest chleb a nie ciasto jak bym miał wybierać ulubioną typową sieciówke to domino's mi smakuje zwłaszcza serowa z serem plesniowym inne sieciówki średnio. zwłaszcza dominium - strasznie nie lubie ich sosu pomidorowego (tego na dole a nie do polewania) wydaje mi sie kwaśny i psuje całą pizze, dlatego w dominium moge zjeść tylko pizze z sosem śmietanowym i boczkiem (w sumie bardzo fajna) Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Pizza Hut najlepsza z sieciówek, dobre też mają promocje np. w środy 2ga pizza na wynos za złotówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 No nie przesadzajmy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 15 stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 stycznia 2015 Pizza Hut najlepsza z sieciówek potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi