Widget 306 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ja tam wybredny nie jestem, pizza zawsze mi smakuje Nie ma rewelacji, ale cenowo też nie najgorzej. Wiem, że np. we Wrocławiu są lepsze i tańsze lokale, ale jak się mieszka w mniejszej miejscowości to niestety mała konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 To lepiej zrobic samemu w domku niz dzwonic jak mieszkasz w malej miescinie, fajnie sie robi i smakowo za(pipi)ista, ciasto i zrobienie sosu jest banalnie proste, wazne aby nie szczedzic kasy na skladniki i kupic normalna mozarelle a nie robić pizze z goudą Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 No ostatnio z tym eksperymentuje, za pierwszym razem pociąłem mozarelle na plastry i wyszła tragedia Potem szczypałem kawałkami i się fajnie rozeszła równomiernie. Przepis na ciasto znalazłem na "mące do pizzy" w Tesco. Nawet niezłe wyszło, oczywiście musiałem wszystko razy dwa pomnożyć. Wrzucam co chce na nią, do tego sos czosnkowy z jednego jogurtu greckiego, łyżki majonezu i duuużo czosnku i jest za(pipi)iście. Ale na telefon to szybciej przychodzi jak głód złapie Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Da Grasso to najwiekszy shit jaki jest w Polsce. Pizza to tragedia , wogole to ma wspolne z pizza chyba kształt i ze jest ser. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 Ja tam wybredny nie jestem, pizza zawsze mi smakuje Nie ma rewelacji, ale cenowo też nie najgorzej. Wiem, że np. we Wrocławiu są lepsze i tańsze lokale, ale jak się mieszka w mniejszej miejscowości to niestety mała konkurencja. Macie tam w Oławie przecież pizzerię Maestro, która jest jedną z lepszych jakie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 11 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2015 No to właśnie w poście wcześniej pisałem o pizzy z pieca kamiennego Tylko, że cena wysoka, a zdarzyło się też, że mi dwa razy przypalili od spodu No i tylko na miejscu, a ja jestem na drugim końcu miasta. Jak wszyscy są pod wpływem to wyprawa tam odpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Pizza z Dagraso = hamburger z butki na miejskim kompielisku po starej żwirowni. Cytuj Odnośnik do komentarza
zlewo 233 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Co wy chcecie od DaGrasso. Z pizzą jest jak z sexem. Jeżeli jest dobra to jest dobra. Jeżeli jest zła to i tak jest całkiem dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Z dagrasso ostatnio jadłem z 10 lat temu i nie pamiętam już jaka była, ale na pewno nie jest choć w połowie takim niezjadliwym gunwem jak telepizza. Ja się dziwię czemu robiąc taką kupę oni jeszcze istnieją. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 A ja tam lubię raz na jakiś czas zjeść od nich Pizze Piacerę. Kustoszem pizzy nie jestem, to może i dlatego mi smakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Da grasso jest za droga. Jak by kosztowala mniej tomozna by siebylo skusic. A tak to xdd biere konkurencje Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Co wy chcecie od DaGrasso. Z pizzą jest jak z sexem. Jeżeli jest dobra to jest dobra. Jeżeli jest zła to i tak jest całkiem dobra. a jesli pizza i sex jest na poziomie da grasso to sie mozna czasem porzygac Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 No to troche placenie za seks z karlicą. Za te same hajsymozna poruchac normalna laske. Chyba ze ktos lubi karlice. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Dagrasso jedyna pizza, po której rzygałem. 40 minut spawów na parkingu pod Tesco, polecam serdecznie :czesc:. 90% sieciówek jest do spalenia. Najlepszy jest olsztyn - najlepsza pizza to Telepizza - niech to o czymś świadczy xD Nie ma to jak przyjechać do rodzinnej Łomży i zjeść przepyszną pizzunię na cienkim cieście w małej, loklalnej pizzerii. A spuszczania się nad Pizza Hut też nie rozumiem. Telepizza na jeszcze grubszym cieście za miliony. Chu,jnia/10. Edytowane 12 sierpnia 2015 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Z sieciówek to tylko Dominos zamawiam tak naprawdę, ale oni chyba nie mają za dużo punktów Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Dominos jest chyba jedyna siecowka ktora daje rade Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Dominos the best u mnie zawsze ciepła i pyszna, nigdy mi (pipi)nie nie przywieźli. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Tylko jak ktoś chce spróbować to niech nie pomyli z dominium bo się nieźle natnie Cytuj Odnośnik do komentarza
ssxx1 208 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Dominos najlepsza + wieczna promocja 2 w cenie 1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 We wro jest tyle malych pizzeri niesieciowek, ze nie odwazylbym sie dzis zamawiac czegos z dagrasso czy innej pizza station. Z reszta od dawna sam robie pizze i mi z tym dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. M.Bizon24 2 612 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Takie robimy u siebie w domku: Te akurat to moje, bo ja malo warzywny jestem. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Jadłbym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 (edytowane) Tylko jak ktoś chce spróbować to niech nie pomyli z dominium bo się nieźle natnie dokladnie dominos to najlepsza sieciowka. Gdyby byla tansza to chetnie bym kupowal częściej za to w dominium zawsze mam wrazenie ze sos pomidorowy jest kwaśny i niedobry. Jedyne co tam jest ok to pizza flambee z sosem smietanowym zamiast pomidorowego kurna ale sie zrobiłem głodny przez te foty powyżej, a już i bez nich byłem głodny eh jeszcze 2h w robocie bez żarcia.. chyba pojade odrazu po pracy do kfc bo to najszybsza opcja Edytowane 12 sierpnia 2015 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 bizon a bylem pewny, ze ty tylko srube umiesz Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 12 sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2015 Tylko jak ktoś chce spróbować to niech nie pomyli z dominium bo się nieźle natnie dokladnie dominos to najlepsza sieciowka. Gdyby byla tansza to chetnie bym kupowal częściej Czy taka droga? 40zł za dwie duże pizze na cienkim cieście. ktc4w, już chyba z pół roku na tym jednym kodzie jadę Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi