Gość Orzeszek Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 XDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Koles się tłumaczył, ze to dopiero pierwszy dzień i on uczył się robić i stres był i dużo zamówień. I że zapraszają jeszcze raz. Odpisał po włosku komenta, ale użyłem Google translate. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Przecież tak wygląda prawdziwa włoska pizza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 ta zupa serowa na środku placka? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 pizza chyba była jedzeniem ubogich z wszystkiego co było w lodówce, wsadzone na placek, więc tak to wyglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Koles się tłumaczył, ze to dopiero pierwszy dzień i on uczył się robić i stres był i dużo zamówień. I że zapraszają jeszcze raz. Odpisał po włosku komenta, ale użyłem Google translate. ale wsadzil do kartonika z nadzieja ze taka fuszera przejdzie i zjedza i nic nie powiedza - polactwo Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 włostctwo tfu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 1 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 1 sierpnia 2016 Oj tam oj tam, kupił za duże pudełka i się #januszabiznesu czepiacie... Ja pochwalę NYPD Pizza, bo się u mnie na wsi kilka tygodni temu otworzyli w ramach franczyzy. Fajnie cienkie i miękkie ciasto, w cholerę dodatków i szybka dostawa. Najwięcej lokali mają w Krakowie więc może ktoś się też wypowie. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Przecież tak wygląda prawdziwa włoska pizza. chyba nigdy nie jadles prawdziwej wloskiej pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 A moze ty nie jadles? Pomijajac juz braku wyczucia ironii, sa rozne szkoly robienia wloskiej pizzy. Ja rozumiem, ze znow ci dupa zostawiła ale nie musisz wylewac swoich zalow na mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 No ja mieszkalem we Wloszech i takiej pizzy nigdy nie widzialem lol Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 047 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Moi rodzice jak byli w Rzymie i pierwszego dnia poszli na pizze to dostali taką z ziemniakami i prawdziwkami. Tak im zasmakowało, że codziennie na nią chodzili xd Ale jak wyglądała to nie pytałem. Standby pokaż fotki jak na prawdę wyglądają pizze we włoskich pizzeriach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 296 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Pizza wyglada tak jak sobie ja ukrecisz. Moze byc kwadratowa albo szesciokatna jak masz talent. Nie ma to znaczenia. Pytanie jest jednak takie czy typ co zaserwowal te pizzerki faktycznie mial taki zamiar, czy dopiero sie uczy obslugi walka. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 a może ktoś zostawił sobie pudełka i przeprowadził manipulację. Jaś fasola miał pod talerzem w restauracji surowe mięso. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 No ja mieszkalem we Wloszech i takiej pizzy nigdy nie widzialem lol No ale gdzie mieszkałeś? Mówie, że są różne szkoły to akurat jest pizza neapolitańska Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Nie no w sumie ciekawe, czekam na fotki w końcu zobaczę jak prawdziwa pizza wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Są ludzie, dla których to jest prawdziwa pizza: I CO TERAS!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Mój starszy w połowie lat 90-tych jak zrobił pizzę, to właśnie na takim grubym cieście. Ale to były inne czasy, nawet kebabów tyle nie było na mieście, a jedynie hod dogi i zapiekanki, zero jakichś burgerowni, czy pizzerii (no może dwie w mieście były). --- A ta pizzeria, co wkleiłem foto, to ma całkiem dziwne, polskie menu, np. pizza ze śmietaną i ziemniakami, sam skład brzmi odpychająco. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Są ludzie, dla których to jest prawdziwa pizza: I CO TERAS!?!? jadłbym. ale mi smaka na pizze zrobiliście Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 a dalibyście napiwek za taką pizzę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 W Czikago byś musiał. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 No ja mieszkalem we Wloszech i takiej pizzy nigdy nie widzialem lol No ale gdzie mieszkałeś? Mówie, że są różne szkoły to akurat jest pizza neapolitańska Mieszkalem w Bolonii. Pokaze wam zdjecia jak wroce z pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 byłem w Bolonii w zeszłym roku na wakacjach, jadłem tamtejsza pizze, goty była, ale nijak przypominała te "wypieki" ze zdjęć wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 725 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Rayos a gdzie jadałeś? Bo ja zwykle wpadałem do Due Torre na slice`a i piwko pizza była tam syta, tania i smaczna A co do pizzy z Bolonii to Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 To, ze ktoś mieszkał we Włoszech niczego nie oznacza, bo sami włosi robią setki rodzajów pizzy i nie ma jednej prawilnej. Już pomijam fakt, ze większość i tak robi pod klienta. Jedna z najlepszych pizz jakie jadłem, tu akurat foto z Maka i Woda w Warszawie. Niżej foto z Non Solo, prowadzonej w Wawie przez Włochów od ponad 16 lat. Nie wiem czy byli oni lustrowani i czy maja certyfikat Prawdziwego Retro Classical Włocha znawcy jedynej prawdziwej pizzy, ale żarcie u nich również było tip top. Poniżej inne foto z Bella Napoli, również prowadzonej przez Włochów, pizze formowane są w małym lokalu a plackami zajmują się jacyś młodzi włoscy imigranci z tatuażami, prawdopodobnie chuligani. Również było bardzo dobre. Nie wiem czy powyższe pizze były pieczone w piecu opalanym poćwiartowanym w kostkę baobabem, pod ktorym Nel była leczona chininą przez Stasia czy może robili ją w piecu gazowym z termoobiegiem marki LG. Prawdę mówiąc je bie mnie to całkowicie. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.