Opublikowano 28 marca 201312 l Panowie widzialem telepizze od kuchni i juz chyba nigdy nie zjem nic na miescie :| (pipi)a, to sie w pale nie miesci, ludzie, ktorzy pracuja w tych lokalach nie maja zadnego sumienia. Edytowane 28 marca 201312 l przez Dave Czezky
Opublikowano 28 marca 201312 l Jem w ostateczności. Niestety ale Yaczes ma rację, generalnie odradzam.
Opublikowano 28 marca 201312 l http://www.youtube.com/watch?v=c7Zw7nm6jJg Robiłem 3Bita według przepisu tego gościa, brytfanka poszła w jeden dzień. Ogólnie polecam gościa. Siemanko!! Witam w mojej kuchni
Opublikowano 28 marca 201312 l Uwiel http://www.youtube.com/watch?v=c7Zw7nm6jJg Robiłem 3Bita według przepisu tego gościa, brytfanka poszła w jeden dzień. Ogólnie polecam gościa. Też przetestowałam już sporo jego przepisów. Jest bardzo spoko i fajnie się go ogląda
Opublikowano 28 marca 201312 l ale wiecie, ze ten koles gotuje te potrawy PIERWSZY raz? Jak sam sie tym pochwalil to olalem.
Opublikowano 28 marca 201312 l Jak pierwszy raz? Nawet w tym filmiku mówi, że pracował w włoskiej pizzerii. W jakimś innym przepisie mówił, że makaron robi tak bo najbardziej taki lubi. To chyba świadczy o tym, że nie zawsze gotuje coś po raz pierwszy. A nawet jak tak to co? Mam go przez to skreślić. Piotrek gotuje proste rzeczy, bez wymyślnego sprzętu, w zwykłej kuchni. Pokazuje różne tricki, robi porównania jedzenia kupowanego w sklepach, domowe sposoby na przygotowanie fastfoodów. Teraz dostał nawet jakiś sprzęt od Youtube na rozwój swojego kanału. Gorąco polecam.
Opublikowano 28 marca 201312 l Właśnie dziwi mnie, bo też nie raz słyszałam, że pracował w restauracji. Z resztą: Nie zdarzało ci się nigdy wrzucić do gara wszystkiego, co uznałeś, że będzie pasować, po czym okazało się, że stworzyłeś kulinarny majstersztyk? Ja w ten sposób bardzo wiele dań wprowadziłam do "domowego menu". Improwizowanie jest fajne i rozwija.
Opublikowano 28 marca 201312 l No mialem takiego sasiada, ktory majac 13 lat zaimprowizowal i kanapke z maslem posypal cukrem. Od tego czasu jadl to codziennie, dwa razy dziennie. Teraz ma 5 zebow :confused: Edytowane 28 marca 201312 l przez Dave Czezky
Opublikowano 28 marca 201312 l No piotrek to jest dobry jak się szuka przepisów na domowe wersje fast foodów, ale jak ktoś chce kanały z gotowaniem czegoś, co można podać na stół rodzinie, to polecam tą babkę. http://www.youtube.com/user/SkutecznieTv
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Autor Kupiłem dzisiaj 2 pizze mrożone od dr Oetkera. Jakie to cholerstwo jest małe i niesycące! Są zupełnie inne niż świeże, prawdziwe pizze ale nie są jakieś dużo gorsze. . Jedną Guiseppe (w reklamie wydawała się większa) i drugą jakąś mniejsza. Zjadłem najpierw Guseppe a potem tą mniejszą i nadal jestem głodny. Muszę pamiętać na przyszłość żeby następnym razem przynajmniej 3 kupić. BTW Guseppe bardzo dobry ale ta druga to istne mistrzostwo. Była z pieczarkami i czerwoną cebulą ale zamiast standardowego pomidorowego sosu był śmietankowo czosnkowy i wszystko łądnie opruszone zieloniutkimi ziołami. Polecam.
Opublikowano 27 czerwca 201311 l Z tańszych pizze Tesco są moim zdaniem całkiem spoko, tylko trzeba mieć do nich ketchup/sos.
Opublikowano 5 stycznia 201411 l no chyba nie za zbytnio jak już mowilem wcześniej kipilem niedawno giuseppe z powodu waszego zachwalania i strasznie sie zawiodłem, z jakiegoś powodu wcale nie czułem smaku! za to przed chwilą zjadłem mrożoną pizze rigga - serową, i po dorzuceniu własnych dodatków (ser, boczek, suszone pomidory, cebula) była to całkiem przyzwoita pizza mrożona
Opublikowano 6 stycznia 201411 l przez wasze gadanie znowu musze kupic giuseppe, ale jak sie znowu zawiode to sie wkurze serio - podchodziłem do niej jak najbardziej pozytywnie bo wszyscy ją chwalili, ale okazało sie że jakoś serio mało ma smaku i pozytywów
Opublikowano 6 stycznia 201411 l Odkad nauczylem sie robic ciasto to tylko domowa pizza goty. I sos, nawet z najtanszego koncentratu pomidorowego 30%, po dodaniu oliwy z oliwek, czosnku, oregano, wody, soli, pieprzu, staje sie ambrozja. A jakos zaraz bedzie festiwal w pizza hut, to w koncu pojde sprobowac paru smakow.
Opublikowano 6 stycznia 201411 l I sos, nawet z najtanszego koncentratu pomidorowego 30%, po dodaniu oliwy z oliwek, czosnku, oregano, wody, soli, pieprzu, staje sie ambrozja. polecam też dodać troche cukru, serio
Opublikowano 7 stycznia 201411 l wczoraj osiągnąłem mistrzostwo domowej pizzy smakowała lepiej niż w pizzeri. Ciasto jest łatwe, macie przepisy w netach, chociazb od tej skutecznie.tv. Składniki dowolne, ja wciągnąłem wczoraj ze 3 w różne kombinacji. tylko trzeba przestrzegać 3 zasad: 1. Piekarnik musi być wygrzany i to musi być gotowe w ciągu ok 8 minut w 250 stopniach 2. Odpowiedni ser czyli każda tania mozzarela z biedry 3. Nie więcej niż 4 składniki
Opublikowano 7 stycznia 201411 l no pizza robiona w domu jest zayebista. pelno sera, do tego jakies salami, papryka i pieczarki. w sumie im mniej skladnikow tym lepiej moim zdaniem, do tego domowej roboty sos pomidorowy - pizza z keczupem to zbrodnia.
Opublikowano 7 stycznia 201411 l właściwie jedyną przeszkadzajką jest piekarnik, no i brak umiejętności zrobienia ciasta, które bedzie albo za mało, albo za bardzo wyrośnie. Już nigdy nie pojdę do pizzerii ps. sam kiedyś robiłem w pizzeri za małolata jako pizzerman i u nas się mroziło ciasto tylko po to, żeby było na pozniej, kumpel - szef kuchni nieważne gdzie też był u mnie nie raz i mroził ciasto.,żeby "wyrosło" wtf w lodówce? Edytowane 7 stycznia 201411 l przez gekon
Opublikowano 7 stycznia 201411 l Ja lubie swoja pizze ale taka z pizzy hut albo szybkiej nie pogardze bo jest inna.
Opublikowano 7 stycznia 201411 l ciasto do pizzy mozna bez lipy mrozic przeciez, nie traci nic na smaku