grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Myślałem kiedyś, ze im więcej sera żółtego, to tym lepiej. Zrobiłem kiedys taka pizzę gdzie ser aż sie wylewał i było bardzo grubo. Łeb mnie potem rozbolał i więcej wcale nie znaczy smaczniej. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Mam ochotę na pizzę, a idę do biedry - która to była ta dobra? Z lodówek? Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 ale nie mrozona ej a zostawisz kasjerce napiwek? Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Jo. Imo szalu nie robi, ale na pewno jest lepsza od tej przereklamowanej guseppe. Sam bym sobie wszamal jakas, ale nie wiem jak makrosy sobie wyliczyć ehhh Cytuj
Frantik 2 570 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) Pancetta e Pepperoni też ujdzie z biedronkowych Edytowane 9 sierpnia 2016 przez Frantik Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 9 sierpnia 2016 Opublikowano 9 sierpnia 2016 (edytowane) ej a zostawisz kasjerce napiwek? Kliknąłem zieloną, uśmiechniętą buźkę. Powinno styknąć, wszak w kasie nie mogą mieć więcej kasy, bo to znaczy, ze gdzieś oszukali klienta. Edytowane 9 sierpnia 2016 przez grzybiarz Cytuj
Kosmos 2 711 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Przypomniało mi się jak mi babcia pizze robiła. Prostokątna blacha do ciasta. Ciasto grube ale mięciutkie i pyszne. Pomidory zrobione na sos, dużo szynki sera i grzybów z lasu. GOTY Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Moja matka robi identyczna xd Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Opublikowano 13 sierpnia 2016 Przypomniało mi się jak mi babcia pizze robiła. Prostokątna blacha do ciasta. Ciasto grube ale mięciutkie i pyszne. Pomidory zrobione na sos, dużo szynki sera i grzybów z lasu. GOTY Wpis. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Nigdy nie przepadałem za pizzą na drożdżowym cieście Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 u mnie podobnie, dużo sera, bez grzybów, ale z salami, na wielkiej formie, starczylo jeszcze na kolację. coś pieknego. kolega robil jeszcze bardziej swojska, jego stara dawala ogórka kwaszonego, kukurydze, boczek, itd, ale to było fe. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 pizza z samym salami to najlepsza pizza na świecie. zawsze jak testuję nową pizzerię, to biorę z samym salami, bo raz, że ciężko to spier,dolić, a dwa, że patrz początek posta a gdy jednak uda im się ją zepsuć, to dla takiego lokalu nie ma ratunku Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 ja rowniez tylko salami, czasami z szynka, albo rzeznicka, ale ogolnie to mysle pizza, i mysle o placuszku z pieknymi czerwonymi kólkami. to przez zolwie ninja pewnie Cytuj
Mejm 15 296 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Nigdy nie przepadałem za pizzą na drożdżowym cieście Jest pizza na innym ciescie niz drozdzowe? Cytuj
obrazus 20 Opublikowano 14 sierpnia 2016 Opublikowano 14 sierpnia 2016 A ja mam tak ze np. w jakiejś pizzerii wiem ze pizza dobra ale sos czosnkowy jaki tam daja jest nie do ujedznia i jest problem Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Opublikowano 15 sierpnia 2016 Nigdy nie przepadałem za pizzą na drożdżowym cieście Jest pizza na innym ciescie niz drozdzowe? Pizza na spodzie z kalafiora. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 24 września 2016 Opublikowano 24 września 2016 trzy nowe smaki giuseppe, jadl juz ktos? Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Znaczy inne kolory pudełek? Bo jak to kiedyś żarłem to żadna się niczym od siebie nie wyróżniała Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Znaczy ta turecka, francuska, włoska i grecka? Ale sobie dziś opierniczę pizzę z oliwkami i ananasem, aj aj aj! Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 25 września 2016 Opublikowano 25 września 2016 Ta z kebabem jest paskudna. 1 Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Byłem dziś mocno głodny jak wracałem no to kupiłem pierwszą lepszą pizzę mrożoną z biedry która się nawinęła, papa pedro czy jakoś tak. Wlozylem do piekarnika, biorę gryza i trochę szok. czemu ja w tej pizzy czuję parówkę Spojrzałem na opakowanie i rzeczywiście było napisane że brzegi są wypełnione parówką. Kurde, niesamowicie to zepsuło smak, potem już odkrajałem brzegi, ch'ujowe połączenie. Więc ogólnie polecam czytać opakowania żeby się niemiło nie zaskoczyć. Nawet tak błaha rzecz jak mrożona pizza kryje w sobie tyle pułapek Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 Byłem dziś mocno głodny jak wracałem no to kupiłem pierwszą lepszą pizzę mrożoną z biedry która się nawinęła, papa pedro czy jakoś tak. Wlozylem do piekarnika, biorę gryza i trochę szok. czemu ja w tej pizzy czuję parówkę Spojrzałem na opakowanie i rzeczywiście było napisane że brzegi są wypełnione parówką. Kurde, niesamowicie to zepsuło smak, potem już odkrajałem brzegi, ch'ujowe połączenie. Więc ogólnie polecam czytać opakowania żeby się niemiło nie zaskoczyć. Nawet tak błaha rzecz jak mrożona pizza kryje w sobie tyle pułapek o_O o_O o__O' Cytuj
_Red_ 12 009 Opublikowano 30 września 2016 Opublikowano 30 września 2016 No to faktycznie niemiłe uczucie tak z partyzanta poczuć parówkę w ustach. Zaraz oszamię Donatello z biedry z peperoni i boczkiem. 400g, 1000 kcal, akurat wbiję się w makrosy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.