Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Myślałem kiedyś, ze im więcej sera żółtego, to tym lepiej. Zrobiłem kiedys taka pizzę gdzie ser aż sie wylewał i było bardzo grubo. Łeb mnie potem rozbolał i więcej wcale nie znaczy smaczniej.
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Mam ochotę na pizzę, a idę do biedry - która to była ta dobra? Z lodówek?
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Jo. Imo szalu nie robi, ale na pewno jest lepsza od tej przereklamowanej guseppe. Sam bym sobie wszamal jakas, ale nie wiem jak makrosy sobie wyliczyć ehhh
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l Pancetta e Pepperoni też ujdzie z biedronkowych Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez Frantik
Opublikowano 9 sierpnia 20168 l ej a zostawisz kasjerce napiwek? Kliknąłem zieloną, uśmiechniętą buźkę. Powinno styknąć, wszak w kasie nie mogą mieć więcej kasy, bo to znaczy, ze gdzieś oszukali klienta. Edytowane 9 sierpnia 20168 l przez grzybiarz
Opublikowano 13 sierpnia 20168 l Przypomniało mi się jak mi babcia pizze robiła. Prostokątna blacha do ciasta. Ciasto grube ale mięciutkie i pyszne. Pomidory zrobione na sos, dużo szynki sera i grzybów z lasu. GOTY
Opublikowano 13 sierpnia 20168 l Przypomniało mi się jak mi babcia pizze robiła. Prostokątna blacha do ciasta. Ciasto grube ale mięciutkie i pyszne. Pomidory zrobione na sos, dużo szynki sera i grzybów z lasu. GOTY Wpis.
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l u mnie podobnie, dużo sera, bez grzybów, ale z salami, na wielkiej formie, starczylo jeszcze na kolację. coś pieknego. kolega robil jeszcze bardziej swojska, jego stara dawala ogórka kwaszonego, kukurydze, boczek, itd, ale to było fe.
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l pizza z samym salami to najlepsza pizza na świecie. zawsze jak testuję nową pizzerię, to biorę z samym salami, bo raz, że ciężko to spier,dolić, a dwa, że patrz początek posta a gdy jednak uda im się ją zepsuć, to dla takiego lokalu nie ma ratunku
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l ja rowniez tylko salami, czasami z szynka, albo rzeznicka, ale ogolnie to mysle pizza, i mysle o placuszku z pieknymi czerwonymi kólkami. to przez zolwie ninja pewnie
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l Nigdy nie przepadałem za pizzą na drożdżowym cieście Jest pizza na innym ciescie niz drozdzowe?
Opublikowano 14 sierpnia 20168 l A ja mam tak ze np. w jakiejś pizzerii wiem ze pizza dobra ale sos czosnkowy jaki tam daja jest nie do ujedznia i jest problem
Opublikowano 15 sierpnia 20168 l Nigdy nie przepadałem za pizzą na drożdżowym cieście Jest pizza na innym ciescie niz drozdzowe? Pizza na spodzie z kalafiora.
Opublikowano 25 września 20168 l Znaczy inne kolory pudełek? Bo jak to kiedyś żarłem to żadna się niczym od siebie nie wyróżniała
Opublikowano 25 września 20168 l Znaczy ta turecka, francuska, włoska i grecka? Ale sobie dziś opierniczę pizzę z oliwkami i ananasem, aj aj aj!
Opublikowano 30 września 20168 l Byłem dziś mocno głodny jak wracałem no to kupiłem pierwszą lepszą pizzę mrożoną z biedry która się nawinęła, papa pedro czy jakoś tak. Wlozylem do piekarnika, biorę gryza i trochę szok. czemu ja w tej pizzy czuję parówkę Spojrzałem na opakowanie i rzeczywiście było napisane że brzegi są wypełnione parówką. Kurde, niesamowicie to zepsuło smak, potem już odkrajałem brzegi, ch'ujowe połączenie. Więc ogólnie polecam czytać opakowania żeby się niemiło nie zaskoczyć. Nawet tak błaha rzecz jak mrożona pizza kryje w sobie tyle pułapek
Opublikowano 30 września 20168 l Byłem dziś mocno głodny jak wracałem no to kupiłem pierwszą lepszą pizzę mrożoną z biedry która się nawinęła, papa pedro czy jakoś tak. Wlozylem do piekarnika, biorę gryza i trochę szok. czemu ja w tej pizzy czuję parówkę Spojrzałem na opakowanie i rzeczywiście było napisane że brzegi są wypełnione parówką. Kurde, niesamowicie to zepsuło smak, potem już odkrajałem brzegi, ch'ujowe połączenie. Więc ogólnie polecam czytać opakowania żeby się niemiło nie zaskoczyć. Nawet tak błaha rzecz jak mrożona pizza kryje w sobie tyle pułapek o_O o_O o__O'
Opublikowano 30 września 20168 l No to faktycznie niemiłe uczucie tak z partyzanta poczuć parówkę w ustach. Zaraz oszamię Donatello z biedry z peperoni i boczkiem. 400g, 1000 kcal, akurat wbiję się w makrosy