Skocz do zawartości

Pizza


Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałem kiedyś, ze im więcej sera żółtego, to tym lepiej. Zrobiłem kiedys taka pizzę gdzie ser aż sie wylewał i było bardzo grubo. Łeb mnie potem rozbolał i więcej wcale nie znaczy smaczniej.

Opublikowano (edytowane)

ej a zostawisz kasjerce napiwek?

Kliknąłem zieloną, uśmiechniętą buźkę. Powinno styknąć, wszak w kasie nie mogą mieć więcej kasy, bo to znaczy, ze gdzieś oszukali klienta.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

u mnie podobnie, dużo sera, bez grzybów, ale z salami, na wielkiej formie, starczylo jeszcze na kolację.

 

coś pieknego.

 

kolega robil jeszcze bardziej swojska, jego stara dawala ogórka kwaszonego, kukurydze, boczek, itd, ale to było fe.

Opublikowano

pizza z samym salami to najlepsza pizza na świecie. zawsze jak testuję nową pizzerię, to biorę z samym salami, bo raz, że ciężko to spier,dolić, a dwa, że patrz początek posta

 

a gdy jednak uda im się ją zepsuć, to dla takiego lokalu nie ma ratunku

Opublikowano

ja rowniez tylko salami, czasami  z szynka, albo  rzeznicka, ale ogolnie to mysle pizza, i  mysle  o placuszku  z pieknymi czerwonymi kólkami.

 

to przez zolwie ninja pewnie

  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Znaczy ta turecka, francuska, włoska i grecka?

 

 

Ale sobie dziś opierniczę pizzę z oliwkami i ananasem, aj aj aj!

Opublikowano

Byłem dziś mocno głodny jak wracałem no to kupiłem pierwszą lepszą pizzę mrożoną z biedry która się nawinęła, papa pedro czy jakoś tak. Wlozylem do piekarnika, biorę gryza i trochę szok.

 

czemu ja w tej pizzy czuję parówkę :wujaszek:

 

Spojrzałem na opakowanie i rzeczywiście było napisane że brzegi są wypełnione parówką. Kurde, niesamowicie to zepsuło smak, potem już odkrajałem brzegi, ch'ujowe połączenie.

 

Więc ogólnie polecam czytać opakowania żeby się niemiło nie zaskoczyć. Nawet tak błaha rzecz jak mrożona pizza kryje w sobie tyle pułapek :lapka:

Opublikowano

Byłem dziś mocno głodny jak wracałem no to kupiłem pierwszą lepszą pizzę mrożoną z biedry która się nawinęła, papa pedro czy jakoś tak. Wlozylem do piekarnika, biorę gryza i trochę szok.

 

czemu ja w tej pizzy czuję parówkę :wujaszek:

 

Spojrzałem na opakowanie i rzeczywiście było napisane że brzegi są wypełnione parówką. Kurde, niesamowicie to zepsuło smak, potem już odkrajałem brzegi, ch'ujowe połączenie.

 

Więc ogólnie polecam czytać opakowania żeby się niemiło nie zaskoczyć. Nawet tak błaha rzecz jak mrożona pizza kryje w sobie tyle pułapek :lapka:

 

o_O

 

o_O

 

 

o__O'

Opublikowano

No to faktycznie niemiłe uczucie tak z partyzanta poczuć parówkę w ustach.


Zaraz oszamię Donatello z biedry z peperoni i boczkiem. 400g, 1000 kcal, akurat wbiję się w makrosy :notbad:

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
×
×
  • Dodaj nową pozycję...