Yakubu 3 047 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Ja kiedyś miałem zgagę codziennie. Minęło jak odstawiłem pepsi, chipsy, tosty itp. Od kilku lat nie wiedziałem co to zgaga, teraz jem 4kkcal i sie objadam niezdrowymi rzeczami to się momentami pojawiają pierwsze objawy. Imo w większości kłopotów ze zgagą wystarczy po prostu zacząć zdrowo jeść. 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Może te posty trza przenieść do Kogutów Domowych i tematu "schorzenia po trzydziestce"? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Myslalem o takim temacie xD załóż Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Ej, dobra ta nowa giuseppe vege & tzatziki. Nie spodziewalem się że mi podejdzie. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 Wróciłem własnie z festiwalu pizzy. Pękło 12 kawałków, dwie szklanki coli i jedna wody, bo jedna pizza była za ostra. Dobrze, ze pizze hut mam pod blokiem, bo ledwo sie ruszam Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 5 stycznia 2017 Opublikowano 5 stycznia 2017 (edytowane) Grzybiarz nie musisz brać tego najdroższego i najmocniejszego bo aż takich problemów raczej nie masz. Mi pomogła 4setka mgo. Coś takiego. http://allegro.pl/miod-manuka-oryginal-mgo-400-500-g-gratis-za-29zl-i6144557165.html Wisisz mi 243 zeta. Ch,uja pomogło:/ Edytowane 6 stycznia 2017 przez grzybiarz Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 6 stycznia 2017 Autor Opublikowano 6 stycznia 2017 Gdzie można kupić dobre spody do pizzy? Widzialem takie spody do pizzy w Piotrze i Pawle ale moze macie info gdzie są jakies lepsze. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Mi te wszystkie gotowe spody smakują tak samo, czyli jak papier. Zrobienie domowego ciasta to godzina roboty, a efekt jest o niebo lepszy. 1 Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Ciasto zrobione samemu zawsze lepsze jak kupne. :) Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 jak można kupować spody od pizzy? No jak? Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Idziesz do sklepu, bierzesz z półki, idziesz do kasy, płacisz i gotowe. Wcale nie takie trudne. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Jak już kupować spody to tylko te cienkie zawijane, one akurat sa świetne, chyba najlepsze są te zółte czasami razem z sosem pakowane. No ale te grubsze podkłady w folii to straszne są. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 jak można kupować spody od pizzy? No jak? Idziesz do sklepu, bierzesz z półki, idziesz do kasy, płacisz i gotowe. Wcale nie takie trudne. Głupie pytanie = głupia odpowiedź. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 (edytowane) zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia. Ostatnio miałem taki orgazm w gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi. Edytowane 7 stycznia 2017 przez milan Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Spróbuję chociaż zawsze sceptycznie podchodziłem do takich połączeń. Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 oscypek pokrojony w plastry. sceptycznie? ale (pipi)a, to nie jest jakies mega udziwnienie, oscypek to ser, oscypka się je głównie smażonego/grillowanego, wszystko pasuje. Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Tak sceptycznie, ja lubię klasykę jak zwykła salami, nie lubię rukoli i innych takich więc i ser od górali nieco mi się egzotyczny na pizzy wydaje. Aczkolwiek chętnie sprawdzę. A ty się meliski napij bo już cię nerwy biorą! Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 spody do pizzy, juz tu kiedys pisalem - ten aldikowy z sosem za 5,99zl jest swietny: Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 zyj dalej w swiecie, ze smierdzacy i smakujacy chemia placek niczym ciasto wymieszane z najtanszym keczupem z osiedlowego sklepiku to kompozycja wrecz niesamowita Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 placek na pizze z aldika> soplica cytrynowa takie sa fakty tatomat Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia. Ostatnio miałem taki orgazm w gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi. Podaj nazwę pizzerni i miejscowośc. Jak byłeś we wro to pewno Karkonosze? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Rozi mówi o czymś, że jest niezdrowe. Ten dzień będzie piękny. 2 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia. Ostatnio miałem taki orgazm w gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi. Podaj nazwę pizzerni i miejscowośc. Jak byłeś we wro to pewno Karkonosze? Alfredo szklarska poreba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.