Skocz do zawartości

Pizza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja kiedyś miałem zgagę codziennie. Minęło jak odstawiłem pepsi, chipsy, tosty itp. Od kilku lat nie wiedziałem co to zgaga, teraz jem 4kkcal i sie objadam niezdrowymi rzeczami to się momentami pojawiają pierwsze objawy. Imo w większości kłopotów ze zgagą wystarczy po prostu zacząć zdrowo jeść.

• Plusik 1
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wróciłem własnie z festiwalu pizzy. Pękło 12 kawałków, dwie szklanki coli i jedna wody, bo jedna pizza była za ostra. Dobrze, ze pizze hut mam pod blokiem, bo ledwo sie ruszam 

Opublikowano

Jak już kupować spody to tylko te cienkie zawijane, one akurat sa świetne, chyba najlepsze są te zółte czasami  razem z  sosem pakowane.

No ale te grubsze podkłady w folii to straszne są.

Opublikowano (edytowane)

zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i  jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia.

Ostatnio miałem taki orgazm  w  gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi.

Edytowane przez milan
Opublikowano

oscypek pokrojony  w plastry.

sceptycznie? ale (pipi)a, to nie jest jakies mega udziwnienie,  oscypek to ser, oscypka się je głównie smażonego/grillowanego, wszystko pasuje.

Opublikowano

Tak sceptycznie, ja lubię klasykę jak zwykła salami, nie lubię rukoli i innych takich więc i ser od górali nieco mi się egzotyczny na pizzy wydaje. Aczkolwiek chętnie sprawdzę. A ty się meliski napij bo już cię nerwy biorą!

Opublikowano

zyj dalej w swiecie, ze smierdzacy i smakujacy chemia placek niczym ciasto wymieszane z najtanszym keczupem z osiedlowego sklepiku to kompozycja wrecz niesamowita

Opublikowano

zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia.

Ostatnio miałem taki orgazm w gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi.

Podaj nazwę pizzerni i miejscowośc. Jak byłeś we wro to pewno Karkonosze?

Opublikowano

zjadłem sobie w górach pizze z oscypkiem i jezusku, chyba zacznę zawsze dodawać oscypasa do pizzy, niesamowite połączenie, jak to się pięknie uzupełnia.

Ostatnio miałem taki orgazm w gębie jak na Cyprze jadłem pizza hut wołowina z haloumi.

Podaj nazwę pizzerni i miejscowośc. Jak byłeś we wro to pewno Karkonosze?

Alfredo szklarska poreba