Yakubu 3 047 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 (edytowane) Gusto Dominium ktoś poleci? Ile cm może mieć ta największą extra grande? Jak mam dostać 40cm placek to wolę zamówić gdzieś indziej. Edytowane 15 stycznia 2017 przez Yakubu Cytuj
michal 558 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 słodko kwaśne i wyrafinowani smakosze. Coś tu nie pasuje. Cytuj
chmurqab 3 192 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 Jak komuś espresso wychodzi kwaśne to znaczy, że nie umie go prawidłowo przygotować Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 9 lutego 2017 Opublikowano 9 lutego 2017 A trufle wcale nie są dobre, dobre bo co, bo drogie? I (pipi) prawda z tym ananasem, moja była wpierd.alała takową ze smakiem a jej stary był alkusem. Cytuj
zlewo 233 Opublikowano 22 marca 2017 Opublikowano 22 marca 2017 Jakiś czas temu zamówiłem pizze w dominos. Rozbolał mnie brzuch ale dowieźli w 20 min.Takie 5/10. Cytuj
.:marioo:. 104 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Jadłem nowość od Dr. Etkiera. Pizza Feliciana, z salami i chorizo. Niby ciasto na zakwasie i w ogóle produkt premium, ale nie polecam. Ciasto mdłe, reszta bez szału. Od nich najlepsza nadal Rigga i Rostorane. 1 Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Bo mrożone pizze są dla zwierząt Cytuj
MichAelis 5 617 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Jak mrożona to tylko dziczyzna No i lody Cytuj
ping 9 042 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Z mrożonej pizzy to w ostateczności giuseppe. Jadł ktoś pickę z farszem z pierogów ruskich? Ponoć kozak, ale nie lubię aż tak eksperymentować. Raz z korniszonem zjadłem to srałem pół godziny. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 Giuseppe chicken thai zawsze ze smakiem zjem, ogólnie mam słabość do kukurydzy w pizzy. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 29 marca 2017 Opublikowano 29 marca 2017 z gotowych picc ostatnio w biedronce odkryłem: polecam serdecznie Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 kilka razy zdarzylo sie ze jedlismy pizze z pizzy hut, no masakra jakie guwno, juz lepsza jest ta mrozona guisseppe, to jest skandal ze te s(pipi)ysyny maja mrozone chyba wszystkie skladniki, mieso w ogole jest tam jakies dziwne, pokrojone w rowniutka kostke, sera co kot napłakał, ciasto TRAGIczne. Mrożonka z guiseeppe jest lepsza 2x razy 2 1 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 O juz nie pjerdol. Giuseppe sie bardzo mocno zepsula, jadlem ostatnio po dluzej przerwie i skladnikow to 1/3 tego co bylo. A w pizzy hut sa lepsze i gorsze. Taka pepperoni to jest klasa, szyk i elegancja. Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Opublikowano 12 kwietnia 2017 Nie wiedziałem, że są ludzie na tym świecie, którym nie smakuje pizza z Pizza Hut :potter: Podobno są też ludzie, którzy nie jedzą pomidorów. 1 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 To może u mnie ta pizza w mieście jest taka (pipi).owa, no nie wiem. Dla mnie tragedia nigdy na nia z wlasnej nieprzymuszonej woli nie pojde Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 pizza hut tylko spoko na festiwal pizzy Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Pica hut jest za tłusta i za droga. Za 30zl to mozna miec juz pyszna picce na cieniutkim ciescie w jakiejs niesieciowej piccerj. Z sieciowek to mi jedynie dominos podchodzi, ale ceny tam to beka straszna. Tylko w ofercie 2 za 1 oplaca sie tam cos zamowic Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Pizza na cienkim ciescie i co moze noz i widelec do tego? Nie dalbym za to napiwku. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Na grubym to nie pizza ;). Chyba w Chicago ją wymyślili. Ja się przymierzam do pizzy na spodzie z mozzarelli. Podobno dobra. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Na spodzie z kalafiora zaje.bista. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Tą też muszę sprawdzić. Na razie robiłem na spodzie z brokuła ale jakaś wybitna nie była. Może to moje zdolności kulinarne. Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 To jeszcze zrob na spodzie z buraka. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.