Skocz do zawartości

Pizza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gusto Dominium ktoś poleci? Ile cm może mieć ta największą extra grande? Jak mam dostać 40cm placek to wolę zamówić gdzieś indziej.

Edytowane przez Yakubu
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jadłem nowość od Dr. Etkiera. Pizza Feliciana, z salami i chorizo. Niby ciasto na zakwasie i w ogóle produkt premium, ale nie polecam. Ciasto mdłe, reszta bez szału. Od nich najlepsza nadal Rigga i Rostorane. 

• Plusik 1
Opublikowano

Z mrożonej pizzy to w ostateczności giuseppe.

Jadł ktoś pickę z farszem z pierogów ruskich? Ponoć kozak, ale nie lubię aż tak eksperymentować. Raz z korniszonem zjadłem to srałem pół godziny.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kilka razy zdarzylo sie ze jedlismy pizze z pizzy hut, no masakra jakie guwno, juz lepsza jest ta mrozona guisseppe, to jest skandal ze te s(pipi)ysyny maja mrozone chyba wszystkie skladniki, mieso w ogole jest tam jakies dziwne, pokrojone w rowniutka kostke, sera co kot napłakał, ciasto TRAGIczne. Mrożonka z guiseeppe jest lepsza 2x razy

• Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano

O juz nie pjerdol. Giuseppe sie bardzo mocno zepsula, jadlem ostatnio po dluzej przerwie i skladnikow to 1/3 tego co bylo. A w pizzy hut sa lepsze i gorsze. Taka pepperoni to jest klasa, szyk i elegancja.

Opublikowano

Pica hut jest za tłusta i za droga. Za 30zl to mozna miec juz pyszna picce na cieniutkim ciescie w jakiejs niesieciowej piccerj. Z sieciowek to mi jedynie dominos podchodzi, ale ceny tam to beka straszna. Tylko w ofercie 2 za 1 oplaca sie tam cos zamowic