Rudiok 3 369 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Opublikowano 13 kwietnia 2017 Albo zaskocz wszystkich i zrób bez spodu. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Hmm, spód z cebuli to byłoby to. Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 ja używam ciasta, a nie jakieś bluberowynalazki, biedaki a fryty z marchewki spoko Cytuj
Mlleko 4 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 W Pizza Hut jest najlepsza pizza jaką w życiu jadłem. Cholera wie jak się nazywała, ale miała dużo sosu BBQ nawalonego, poza tym oczywiście kurczak, kukurydza, cebula i nie wiem czy coś jeszcze. No ale była wyśmienita. Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 W Pizza Hut jest najlepsza pizza jaką w życiu jadłem. Cholera wie jak się nazywała, ale miała dużo sosu BBQ nawalonego, poza tym oczywiście kurczak, kukurydza, cebula i nie wiem czy coś jeszcze. No ale była wyśmienita. Teksas Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 kurczak i duzo sosu - pizza idealna stereotypowego polaka jeszcze ciasto najlepiej by bylo najgrubsze bo przeciez janina i andrzej musi sie najesc na dwa dni do przodu jak juz wydaja ciezko zarobione 30zl Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Ewentualnie kogoś kto lubi pizzę z kurczakiem i sos. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Ale dobrze mówi, dużo ciasta, mega ilość składników i litry sosu to pizza typowego polaczka. Wincyj ciasta, wincyj syra, wincyj kiełbosy. Dasz takiemu cienki placek to w mordę jeszcze ci walnie. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 To, ze zdychajaca z glodu wloska biedota walkowala ciasto mozliwie cienko bo wincyj mąki nie miala, to nie znaczy, ze to jedyny prawilny przepis na pizze. Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 skladniki ok - przesadzilem, sam lubie kuraka na pizzy ale jak pisze rudiok polaczek chce jak najwiecej ale co do turbo ilosci sosu (najlepiej jeszcze cala gore nim polac) i grubosci (najlepiej by to z przekroju zapiekanke przypominalo) to stereotypowi polacy sa turbo przewrazliwieni tu taka idealna pizza polaczka, jeszcze brakuje tylko litrowego sloika sosu Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 I może jeszcze cwaniaczki powiecie, że jecie pizze bez sosu czosnkowego? Cytuj
teddy 6 881 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Jak pizza tylko hawajska z sosem czosnkowym Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 pizza hut z wołowin,a typowa jedzenie polaczka, czyli mnie Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 pizza? tylko pizza kebab z telepizzy z czostkowym Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Ale dobrze mówi, dużo ciasta, mega ilość składników i litry sosu to pizza typowego polaczka. Wincyj ciasta, wincyj syra, wincyj kiełbosy. Dasz takiemu cienki placek to w mordę jeszcze ci walnie. Właśnie ostatnio byłem w pizzeri, zamówiłem 40 cm z kiełbasą, cebulą, kukurydzą, dodatkowym serem i krewetkami, bo po wypłacie byłem, sos czosnkowy. Babka mi przynosi, ciasto cienkie na 2,741 cm (noszę suwmiarkę elektroniczną do pizzeri), a sos w pojemniczku. Patrzę na to, na nią i się pytam co to kur.wa jest? Nie po to wybuliłem 14,90 i zmarnowałem kupon, żeby takie placka dla biedoty dostać. Zaje.bałem jej luja pysk, wybiegł kucharz to jeszcze donicą z parapetu dostał. Pizzę wziąłem na wynos, jeszcze chcieli mi doliczyć 50gr z karton, ale, że mi się należał jako klientowi, to wziąłem za darmo. 4 Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 tej, a ten avatar to ja robiłem, łoddawaj, albo płac. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Ta cal dyskusja powinna sie skonczyc na "najlepsza pizza w zyciu z pizza hut". Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Ale dobrze mówi, dużo ciasta, mega ilość składników i litry sosu to pizza typowego polaczka. Wincyj ciasta, wincyj syra, wincyj kiełbosy. Dasz takiemu cienki placek to w mordę jeszcze ci walnie.Właśnie ostatnio byłem w pizzeri, zamówiłem 40 cm z kiełbasą, cebulą, kukurydzą, dodatkowym serem i krewetkami, bo po wypłacie byłem, sos czosnkowy. Babka mi przynosi, ciasto cienkie na 2,741 cm (noszę suwmiarkę elektroniczną do pizzeri), a sos w pojemniczku. Patrzę na to, na nią i się pytam co to kur.wa jest? Nie po to wybuliłem 14,90 i zmarnowałem kupon, żeby takie placka dla biedoty dostać. Zaje.bałem jej luja pysk, wybiegł kucharz to jeszcze donicą z parapetu dostał. Pizzę wziąłem na wynos, jeszcze chcieli mi doliczyć 50gr z karton, ale, że mi się należał jako klientowi, to wziąłem za darmo. Ju ar maj hiroł. A polaczkowa pizza (czyt. "pica") to taka duża zapiekanka po prostu. Nawalone składników i posypane serem. Jak teściowej mówiłem, że ser się na spód raczej daje to mnie wyśmiała. Także ten tego. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 No jak z placka z mąki i drożdży, posypanego serem robisz filozofie i boli Cię, że ktoś lubi napie.rdolić na niego to co mu się podoba i uwalić łokcie w sosie, to tak, też bym Cię wyśmiał. Forumowa Gesslerowa pizzy, beka. 1 Cytuj
gekon 1 787 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 jak pizza to tylko z pomidorów dojrzewających pod włoskim słońcem i z ciastem ugniatanym przez Włocha, typowego, brudnego z wąsem, co nie myje rąk Cytuj
[InSaNe] 2 478 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Serio używacie tych "sosów" przypominających spermę łysego konia? To chyba głównie polski zwyczaj. Pamiętam, jak dawno temu pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Zamawiam pizzę na wynos, typ pyta się mnie Z JAKIM SOSIKIEM? To mówię, pomidorowym oczywiście, bo myślałem, że chodzi o sos - podkład, czyli coś, co jest na każdej pizzy. Jakie było moje zdziwienie, jak potem odebrałem pudełko z pizzą, zaglądam, a tam prawie każdy centymetr wierzchniej strony polany jest czymś ala keczup. Próbowałem to wytrzeć chusteczką higieniczną, ale się nie dało, więc wy.je.bałem wszystko do kibla :potter: Pizza Hut to dla mnie najlepsza sieciówka, prawie wszystko dobre i co więcej, nigdy żadnych komplikacji gastrycznych. Najczęściej biorę Supreme, ale inne potrawy też są dobre, np. makarony, a wybredny jestem jak cholera. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 (edytowane) Zrobiłem ta pizzę na spodzie z sera :). Ciasto wg tego przepisu. Polecam. No bajka. Najlepsza jaką jadłem kiedykolwiek. Tłusta ale jestem na diecie ketonowej więc mogę, a nawet powinienem. Edytowane 14 kwietnia 2017 przez mushabelly Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi