Rudiok 3 369 Opublikowano 14 kwietnia 2017 Opublikowano 14 kwietnia 2017 No jak z placka z mąki i drożdży, posypanego serem robisz filozofie i boli Cię, że ktoś lubi napie.rdolić na niego to co mu się podoba i uwalić łokcie w sosie, to tak, też bym Cię wyśmiał. Forumowa Gesslerowa pizzy, beka. Ale nie poleca się tak długo trzymać kołka w odbycie, jeszcze zostanie na zawsze i będziesz tak gwiazdorzyć po kres czasu. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 No dokładnie, mądrze gadasz, tylko czemu sambsię tak zachowujesz... Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 moze macie wsadzona ta samą miotłe Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Lmao (pipi)a, chwali sie tu piicce z pizzahut, no nie wytrzymie Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 No dokładnie, mądrze gadasz, tylko czemu sambsię tak zachowujesz... To był po prostu ultra zaawansowany sarkazm. Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Dobra, nie kłóćcie się tylko lepiej powiedźcie gdzie mogę dostać dobre salami / pepperoni. Wszystko w sklepach ma jakieś dodatki. Po co glukoza? Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Taku skład w salami to standard, nic lepszego raczej nje znajdziesz. Chyba, że jakieś premium w PiP, czy coś, wątpię. 1 Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Obczaj te z tygodni francuskich i włoskich z Lidla, naprawdę świetne (zarówno te w kawałkach z pleśnią i z dodatkami np. z orzechami, jak i te krojone). I im większe kawałki tłuszczu tym smaczniejsze. Te sklepowe typowe mielonki nawet koło salami nie stały. 1 Cytuj
mushabelly 384 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Będą w Lidlu to się obkupię. Mam w mieście dwa dość dobre mięsne. Mogę też bezpośrednio u ubojni brać ale salami tam nie ma. Za to boczek dobry tam jest. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Ruidok ale chyba nawet te z tygodni w lidlu to w skladzie swinia. A powinien byc osiol. Chyba ze unia zabronila. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Serio używacie tych "sosów" przypominających spermę łysego konia? To chyba głównie polski zwyczaj. Pamiętam, jak dawno temu pierwszy raz się z czymś takim spotkałem. Zamawiam pizzę na wynos, typ pyta się mnie Z JAKIM SOSIKIEM? To mówię, pomidorowym oczywiście, bo myślałem, że chodzi o sos - podkład, czyli coś, co jest na każdej pizzy. Jakie było moje zdziwienie, jak potem odebrałem pudełko z pizzą, zaglądam, a tam prawie każdy centymetr wierzchniej strony polany jest czymś ala keczup. Próbowałem to wytrzeć chusteczką higieniczną, ale się nie dało, więc wy.je.bałem wszystko do kibla Ja chyba nigdy nie wywalam jedzenia, nie wiem, szkoda mi :) A z drugiej strony, "sos" powinieneś mieć w osobnym pojemniku. Są różne sosy, raz dostałem pomidorowy, ale chyba jakaś passata, z prawdziwych pomidorów. Albo w innej pizzerii dostałem czosnkowy, ale z prawdziwego czosnku, a nie woda + śmietana + czosnek granulowany. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Pizza bez sosu, herbata z cytryną to tylko earl grey, a na kartkóweczkę z grilla sos barbeque, bo keczup to barbarzyństwo i co najwyżej sobie można nim parówki polać. Się naoglądaliście filmów i teraz (pipi)a światowców udajecie xd Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 mam taką zasadę, ajk pizza nie broni się bez sosu to jej nie jem. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 To jest bardzo dobra zasada. Zaraz sie przeloguje na milana i dam sobie plusa. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Ruidok ale chyba nawet te z tygodni w lidlu to w skladzie swinia. A powinien byc osiol. Chyba ze unia zabronila. Oj rzadko się zdarza z osiołka, nawet w zagłębiach salami tj. południe Francji wszędzie głównie świnka. Zresztą osiołek droższy i jakoś niespecjalnie smaczny. Cytuj
Mlleko 4 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Ehh czemu Pizza Hut nie ma w Zielonej Górze tylko najbliżej we Wrocławiu. Litości. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Ruidok ale chyba nawet te z tygodni w lidlu to w skladzie swinia. A powinien byc osiol. Chyba ze unia zabronila.Oj rzadko się zdarza z osiołka, nawet w zagłębiach salami tj. południe Francji wszędzie głównie świnka. Zresztą osiołek droższy i jakoś niespecjalnie smaczny.Mi sie wydawalo zawsze ze jak salami to tylko osiolek. A salami z innego zwierzaka to tylko taja ekspresja jak smalec veganski czy kebab z warzyw. Cytuj
Rudiok 3 369 Opublikowano 15 kwietnia 2017 Opublikowano 15 kwietnia 2017 (edytowane) Z tym salami z osiołkiem to tak jak z oscypkiem z mleka owczego. Niby powinno być, niby tak jest przykazane a wiadomo jak to w praktyce wygląda. Edytowane 15 kwietnia 2017 przez Rudiok Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 kwietnia 2017 Opublikowano 30 kwietnia 2017 10-15 lat temu byłem pierwszy i ostatni raz telepizza i mimo dość młodego wieku zapamiętałem to co zjadłem za najgorszą pizzę jaką kiedykolwiek zjadłem i przyszedł dzień 30 kwietnia 2017ad jak polazłem do pizza hut i zastanawiam się czy większe (pipi) jadłem te kilkanaście lat temu czy dziś. O (pipi)a tragedia, prawie godzina czekania na taki syf to oni powinni mi za to co najmniej 100zł dać. Ziomeczku, idziesz do śmietnika, znajdujesz kawałek pieczywa/guwna, szukasz dalej aż znajdziesz kawałek sera/guwna, łączysz te dwa składniki i masz lepszą pizzę niż w pizza hut i to za darmo 1 1 Cytuj
michal 558 Opublikowano 1 maja 2017 Opublikowano 1 maja 2017 Nie inaczej. Fajnie jak w domu zona umie i lubi gotowac bo nie ma problemu "odwiedzin restauracji" w celu spozycia dobrych posilkow. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 Takie coś bym o(pipi)ał moze sam sprobuje zrobic. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 lipca 2017 Opublikowano 5 lipca 2017 raz coś takiego jadłem - straszne (pipi)ostwo, środek pływa i nie da się tego złapać, a potem zostaje samo ciasto Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Nowo otwarta pizzeria włoska w Zawierciu: https://www.facebook.com/Pizzeria-LAS-109325009732420/ Oprócz pizzy są lody, desery, regionalne piwka z Browaru na Jurze. W końcu coś porządnego w moich okolicach: Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 29 sierpnia 2017 Opublikowano 29 sierpnia 2017 wygląda smacznie i tak bardzo klasycznie. zazdroszczę bo u mnie w mieście ciężko o dobrą i relatywnie tania pizzerie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.