Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

dominos scierwo

No raz na jakis czas mozna, czemu nie, ale jak stoisz na ulicy gdzie po jednej stronie jest wloska pizzeria a po drugiej ph to wybor jest raczej oczywisty.

wiadomo :)

• Odpowiedzi 2,3 tys.
  • Wyświetleń 229,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Poleciały 3 pizze do pieca.   Kilka fotek pizzy,  ale dodatkowo postanowiłem dodać podstawowe informację jak robię.    Ciasto robione we wtorek i leżało w lodówce 24h po tym czasie

• Już dawno nikt Pizzy nie dawał, więc najwyższy czas to zmienić.   Były ostatnio trzy rodzaje.     Jedna córka dobierała składniki do tej     

• Wydaje mi się że jest dużo zabawy z tym kamieniem, a że ja robię za jednym zamachem około 3 lub 4 pizze to jednak na blaszce wygodniej        Bardzo fajna sprawa i szybko się rob

Opublikowano

No wez, serio ph? ;/

Opublikowano

włoskie pizze tu,  włoskie pizze tam,  na dowóz,  na miejscu, a   jak mam wybór to pizza hut, zdecydowanie rzadziej mam możliwość.

Opublikowano

Pewnie daja znizke na karte duzej rodziny.

Opublikowano

niższa klasa lubić  pizza hut, nższa klasa nie przejmowac się waszymi docinkami

Opublikowano

Pizza hut jest w porządku, można zjeść, aczkolwiek cenowo nie zachowuje się najlepiej i zawsze pełno ludzi.

Opublikowano

Włoska pizza? Nie dziękuję, wolę na bogato z potrójnym serem i mięchem i papryką 

Opublikowano

Dobra pizza na dowóz w Katowicach jest z New York Pizza Department: http://nowojorska.pizza/

Opublikowano

Super, dzwoniłem,  moga dowieźć, ale nie zapewnia ze będzie gorąca

Opublikowano

Hahaha

Wakacyjny konkurs !!

Chcesz wygrać konsolę XBOX ONE S wraz z grą FIFA ??

Kliknij w zdjęcie po więcej informacji

Milan chyba nie aprobuje xD

Opublikowano

To jest ten mankamencik xd

Opublikowano

Nie przesadzaj Yano, pizza hut wcale nie jest jakoś szczególnie droga. No i IMO jest najlepsza, ale to już kwestia gustu, więc nie będę się przy tym upierał jakoś szczególnie.

I CO TERAZ???

nie wiem co teraz, ale zacząłbym od spojrzenia na datę i kontekst wypowiedzi :sorcerer:

W sumie to nadal uważam, że z sieciówek to PH jest najlepsza. Dominos też jest spoko i mają promocję z pizzą za 2,99€, więc dobra opcja jak się chce coś na szybko ogarnąć.

Opublikowano

Lucek sie tłumaczysz a  i tak zawsze będzimey kojarzyć ze lubisz pizze hut, to jak łysy i  pewność ze Komorowski wygra.

Opublikowano

ale to dobrze, bo lubię 

Opublikowano

Milan ma chyba dzisiaj dobry dzien. 

Opublikowano

Pracowałem tam kiedyś przez rok i jedząc ją 5 dni w tygodniu strasznie mi się przejadła. Nawet dziś nie robi wrażenia chociaż nie ma się do czego doczepić.

Opublikowano

Włoska pizza? Nie dziękuję, wolę na bogato z potrójnym serem i mięchem i papryką

Goście wpadają za godzinę, to szarpnąłem się na gest. Jebać cienką pizzę z jednym składnikiem.

Ulepiłem jedną wege z poczwórnym serem (żółty, mozarella, lazur, camembert :ohboy: ), druga mięsna fiesta z kabanosami, kurczakiem, salami :banderas: Do każdej smażone pieczarki, pikle w zalewie z chilli, cebulka. Własny sos pomidorowy z ziołami, czosnkiem i oliwą z oliwek. Ciasto też swojskie, spędziło noc w lodówce.

Nie jadłem celowo nic od południa, robię miejsce w kichach i tonę we własnej ślinie już xD

odfP4ip.jpg

XE3RZkO.jpg

Opublikowano

za duzo tego camemberta, rozleje sie i  nie wiem czy bedzie ok. W sensie on sie nie zasmaży tylko  zmieni w zupke.