Opublikowano 31 sierpnia 20177 l dominos scierwo No raz na jakis czas mozna, czemu nie, ale jak stoisz na ulicy gdzie po jednej stronie jest wloska pizzeria a po drugiej ph to wybor jest raczej oczywisty. wiadomo :)
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l włoskie pizze tu, włoskie pizze tam, na dowóz, na miejscu, a jak mam wybór to pizza hut, zdecydowanie rzadziej mam możliwość.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l niższa klasa lubić pizza hut, nższa klasa nie przejmowac się waszymi docinkami
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Pizza hut jest w porządku, można zjeść, aczkolwiek cenowo nie zachowuje się najlepiej i zawsze pełno ludzi.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Włoska pizza? Nie dziękuję, wolę na bogato z potrójnym serem i mięchem i papryką
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Dobra pizza na dowóz w Katowicach jest z New York Pizza Department: http://nowojorska.pizza/
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Hahaha Wakacyjny konkurs !! Chcesz wygrać konsolę XBOX ONE S wraz z grą FIFA ?? Kliknij w zdjęcie po więcej informacji Milan chyba nie aprobuje xD
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Nie przesadzaj Yano, pizza hut wcale nie jest jakoś szczególnie droga. No i IMO jest najlepsza, ale to już kwestia gustu, więc nie będę się przy tym upierał jakoś szczególnie. I CO TERAZ??? nie wiem co teraz, ale zacząłbym od spojrzenia na datę i kontekst wypowiedzi W sumie to nadal uważam, że z sieciówek to PH jest najlepsza. Dominos też jest spoko i mają promocję z pizzą za 2,99€, więc dobra opcja jak się chce coś na szybko ogarnąć.
Opublikowano 31 sierpnia 20177 l Lucek sie tłumaczysz a i tak zawsze będzimey kojarzyć ze lubisz pizze hut, to jak łysy i pewność ze Komorowski wygra.
Opublikowano 1 września 20177 l Pracowałem tam kiedyś przez rok i jedząc ją 5 dni w tygodniu strasznie mi się przejadła. Nawet dziś nie robi wrażenia chociaż nie ma się do czego doczepić.
Opublikowano 8 września 20177 l Włoska pizza? Nie dziękuję, wolę na bogato z potrójnym serem i mięchem i papryką Goście wpadają za godzinę, to szarpnąłem się na gest. Jebać cienką pizzę z jednym składnikiem. Ulepiłem jedną wege z poczwórnym serem (żółty, mozarella, lazur, camembert ), druga mięsna fiesta z kabanosami, kurczakiem, salami Do każdej smażone pieczarki, pikle w zalewie z chilli, cebulka. Własny sos pomidorowy z ziołami, czosnkiem i oliwą z oliwek. Ciasto też swojskie, spędziło noc w lodówce. Nie jadłem celowo nic od południa, robię miejsce w kichach i tonę we własnej ślinie już xD
Opublikowano 8 września 20177 l za duzo tego camemberta, rozleje sie i nie wiem czy bedzie ok. W sensie on sie nie zasmaży tylko zmieni w zupke.