gekon 1 787 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 (edytowane) No ja wiem ale po wyrośnięciu dopiero. gostek od razu po wyrobieniu ładował na 2 h w siatkę i do zamrażarki. pytam czemu to mrożenie ma służyć w życiu cywilnym? Edytowane 7 stycznia 2014 przez gekon Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 (edytowane) kurfa kiedy ja sie naucze nie słuchać porad na forum? kupiłem guseppe przez zachęte roziego i lucka, pomyślałem "wezme 4 sery i w dodmu dodam kiełbase peperoni i inne rzeczy i będe miał ucze serową" i co kurfa? TO! to nie moja fotka tylko z netu (ale moja wygląda tak samo) ale co to kurfa ma być? pizza która nie ma sosu pod serem! jedynie kilka placków sosu na wierzchu?! co to kurfa ma być? specjalnie nie wzialem tej z salami bo miała kururydze której nie lubie na pizzy, dokupiłem salami-peperoni żeby dodać słuszną porcje w domu odwieram pudełko i co widze? kawał ciasta ze średnią ilością sera (mimo że to wersja 4 sery) i BEZ SOSU zaraz ide ją przygotować dodając od siebie jeszcze wiecej sera, kiełbase peperoni, papryczki ostre, pomidory i cebule, ale jakoś czuje że nie będe zadowolony rozi i lucek Edytowane 7 stycznia 2014 przez Yano 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 ładnie go wych.ujaliście hehe Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Jak wybrałeś taką, to się (pipi)a nie dziw, że nic na niej nie ma. Gdzie Ty tutaj widzisz kukurydzę? Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Jak dla mnie nie ma nic lepszego z mrożonek, a rigga to jakis rzyg pizzopodobny. Cytuj
Mejm 15 363 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 No ja wiem ale po wyrośnięciu dopiero. gostek od razu po wyrobieniu ładował na 2 h w siatkę i do zamrażarki. pytam czemu to mrożenie ma służyć w życiu cywilnym? Jak po wyrobieniu ciasta (nie wyrosnieciu) wrzucasz kulke do zamrazalki to jedynie celem przechowania na pozniej. Po tygoniu se wyciagasz, w cieple miejsce, ciasto odtaja i wyrosnie (mozna zagniesc dla pewnosci jak sie odmrozi). Z kolei ostatnio pojawily sie na forum opinie, ze wg internetowych przepisow, ciasto na 24h wrzuca sie do lodowki do wyrosniecia. Moze jestem starej daty ale dla mnie drozdze od zawsze kojarza sie z cieplem. Ale jak ktos woli w lodowce to niech robi w lodoce. Nie dla mnie to. A no i w ogole sklepowa pizza z zamrazaki podniecaja sie albo studenci albo osoby, ktore nie zrobily nigdy swojego ciasta (a jest banalnie proste). Oczywiscie koledzy wyzej maja racje i im mniej skladnikow tym lepiej. Ja dostalem specjalny kamienny okrag, ktory najpierw sie mocno rozgrzewa a potem na to wrzuca sie ciasto oraz skladniki i do pieca. Nigdy wiecej mrozonek. A jak pizza na miescie to tylko tam gdzie maja piec opalany drewnem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 (edytowane) Gdzie Ty tutaj widzisz kukurydzę? takiej co podałeś nie było w sklepie była tylko "salami" ktora też niby miała jakieś małe czerwone papryczki (więc zakładam że ostre) i kukurydze, myślałem że to o tą ci chodziło a ponieważ nie lubie kukurydzy na pizzy a lubie różne rodzaje sera to wzialem "4 sery" i dokupiłem kiełbase peperoni żeby samemu sobie skomponowac salami + papryczki w domu ale kurfa jakie było moje zdziwienie gdy okazało sie że jedyny sos to sa te 3 kropki na górze niby potem po otwarciu rzeczywiście nie widać sosu pod serem na obrazku, ale nie spodziewałem się takie zdrady i myslałem że on tam jest tylko go nie widać bo jest dużo sera no cóż, odpalam piekarnik, dodam ser, peperoni, papryczki, pomidora i cebule, może będzie zjadliwe Edytowane 7 stycznia 2014 przez Yano Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 dziuzepe to najlepsza pizza mrozonka. co nie zmienia faktu, ze i tak jest chu.jowa i nie wiem po co ja kupowac skoro moga ci przywiezc do domu sto razy lepsza. Cytuj
Shen 9 690 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 szczegolnie ze bez promocji u mnie chodzi po 7-8zl, za to moge juz kupic na miescie jakas srednia z serem. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 szczegolnie ze bez promocji u mnie chodzi po 7-8zl, za to moge juz kupic na miescie jakas srednia z serem. Muszę się zapytać, gdzie są pizze (nie mrożonki) za 7-8 ? Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Np. w Tarnowie przy rynku, Pizza 13 czy cos. Cytuj
balon 5 371 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 No mało ale to i tak prawie dwa razy więcej niż 7 zł Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 (edytowane) W 13 w Tarnowie najtansza jest za 5 zl zdaje sie i jest swietna choc mimo wszystko wole Forum :potter: Balon, 13 to nazwa Pizzerii Edytowane 11 stycznia 2014 przez Rayos 1 Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 u mnie pod robotą jest pizzeria, PÓŁ dużej pizzy 8zł. ale bardziej treściwa niz pełna mrożonka Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 (edytowane) No mało ale to i tak prawie dwa razy więcej niż 7 złHeh "Pizza 13" to nazwa pizzerii a maja chyba takie male po 5 zeta;) edyta: ok Rayos wyjasnil. Edytowane 11 stycznia 2014 przez _Red_ Cytuj
erix 303 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Oj swego czasu jadło się tych po 5zl w '13' praktycznie codziennie bo taniej bylo niz duza kanapke kupic. Oczywiscie wiele klas lepiej niż droższa mrożonka. Swoja droga , najlepsza pizza w Tarnowie to imo 'Desperado' , maja tez lokal w Jaśle. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 11 stycznia 2014 Opublikowano 11 stycznia 2014 Imo najlepsza pizza w Tarnowie to Forum Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Czy ktos z forumowiczow bral korzystal z festiwalu pizzy w Pizza Hut? Wlasnie z ekipa sie przymierzamy na wypad na takie cos i jestesmy ciekawi jak to wyglada? Czy fajna sprawa i w ogole? Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Nie byłem, ale wygląda to tak, że siedzisz przy stoliku, a kelner co jakiś czas przychodzi z inną pizzą i pyta, czy chcesz kawałek. Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Zamierzam sie na to wybrac. Znajomi byli i mozna sie solidnie napchac za jedna cene. Wiadomo tylko, ze nie mozna cebulic (dzielic sie z innymi za jedna cene). Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 A dlugo trzeba czekac miedzy kolejnymi dokladkami? Widzialem jakiegos video blogera co po ilus tam kawalkach powiedzieli im finito bo sie skonczylo ciasto na pizze ;P Cytuj
_Red_ 12 065 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Z tego co slyszalem to kilka(nascie) minut. Ze dwie godziny zarezerwuj;) Fajnie ze rozne smaki sie pozna. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 A to jeszcze znosnie, pewnie w przyszly weekend przetestuje jesli plany sie nie zmienia wiec zdam relacje na forumku ;D Cytuj
KOŁD 1 101 Opublikowano 12 stycznia 2014 Opublikowano 12 stycznia 2014 Są w trójmiescie jakieś mega duże pizze? Poza tą z Zaspy? Cytuj
hooki 194 Opublikowano 13 stycznia 2014 Opublikowano 13 stycznia 2014 polecam festiwal w pizza hut, można popróbować rzeczy jakich normalnie byś całej pizzy nie zamówił. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.