liquid 1 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 http://www.neostrada.pl/tpsa/run?n=msi_str...amp;p3=&p4= God of War 3 w przedsprzedaży ,nieżle co? Cytuj
BartX 9 Opublikowano 6 marca 2008 Opublikowano 6 marca 2008 (edytowane) LoL. Kto pierwszy złożył ten pre-order? Ludzie, zero filmików, zero screenów, zero zapowiedzi, a ci już pre-ordery oferują Edytowane 6 marca 2008 przez BartX Cytuj
Katana 0 Opublikowano 7 marca 2008 Opublikowano 7 marca 2008 Niech pokażą kilka screenów z gry Właśnie przeszedłem God of War: Chains of Olympus i.... CHCE WIĘCEJ xD heh Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 8 marca 2008 Opublikowano 8 marca 2008 No niestety,tak jest z godem,zawsze jest za mało,coś jak MGS3 Cytuj
Arkady 1 031 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 http://www.psu.com/Sony-to-reveal-God-of-W...a0004063-p0.php W skrócie Potwierdzone: 1080p wykorzystanie sixaxisa i dual shocka 3 Plotki: online Cytuj
_mike 318 Opublikowano 24 czerwca 2008 Opublikowano 24 czerwca 2008 God of War3 na E3 http://babelfish.yahoo.com/translate_url?d...TrUrl=Translate Arkady twoj link mi nie dziala Cytuj
artex 28 Opublikowano 25 czerwca 2008 Opublikowano 25 czerwca 2008 Możliwe że zobaczymy jakiś trailer na E3 z God Of War 3 Info Cytuj
des3 1 Opublikowano 5 lipca 2008 Opublikowano 5 lipca 2008 Co chcialbym zobaczyc? Wiecej kombosow dla Athena's Blades, wiecej broni, wiecej kombosow dla broni, lepszy Rage of the Gods/Titans, mozliwosc widoku FPP, lepszy system reversali, wprowadzenie counterow, wiecej czarow (+lepsze ich efekty), bardziej brutalne akcje, wieksze/dluzsze plansze, mniej loadingow, rozwiniecie motywu skrzydel. Jak wpadne na cos jeszcze to napisze ;] W Ninja Gaiden Sigma jest widok FPP do rozglądania sie po planszy i chyba nikomu to nie przeszkadza. Cytuj
Boomcio 4 145 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Nom, przydała by się zmiana kamery na full 3D . 1 Cytuj
Emet 1 098 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Absolutnie nie! Wolę aby kamera była jak do tej pory. Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Tak jest. Kamerę niech zostawią tak jak jest. Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 13 lipca 2008 Opublikowano 13 lipca 2008 Nie martwcie się God of War od zawsze miał filmową konwencję i choćby dlatego nie zmienią kamery.Chcą pokazać grę z różnych widowiskowych perspektyw. Cytuj
S!N!STER 0 Opublikowano 14 lipca 2008 Opublikowano 14 lipca 2008 Kamera- mix starego z nowym-stare prowadzenie gry plus widok z FPP lub dowlne obracanie kamery. Troche sie boje o ta gre. Czemu? Przecież jeszcze nic nie wiadomo o GoW3, chyba że wiesz coś czego my nie wiemy. Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 http://www.gametrailers.com/player/36463.html Kratos czeka.... Cytuj
XMati 0 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 "In the begining there was chaos... In the end.... THERE WILL BE ONLY CHAOS !" - jak to usłyszałem z ust Kratosa to się wystraszyłem xD Sony, czekamy na więcej. Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 W końcu jakiś trailer gameplaya i tak sie nie spodziewałem , sam trailer bardzo fajny i klimatyczny chęci mi narobił na jeszcze więcej mam nadzieje, że wkrótce będzie jakiś kolejny bo bardzo mocno liczę na kratosa jeden z moich głównych powodów zakupu ps3 które juz na niego czeka u mnie w domu. Licze na marzec 2009 na premierę ewentualnie maj jak walną że 2010 to sie pochlastam normalnie Cytuj
izon 1 005 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 (edytowane) W końcu jakiś trailer gameplaya i tak sie nie spodziewałem Gdzie tu masz jakis gameplay?? EDIT.Sry nie skminilem bo przecinka nie dales:) Edytowane 17 lipca 2008 przez izon Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 17 lipca 2008 Opublikowano 17 lipca 2008 Marzec? Chyba marzec 2010. Kiedy pokazywali GoW 2 na E3 było to demo. Sama gra wyszła pół roku później w marcu. W przypadku GoW 3 pokazali tylko renderowany film. Wydaje mi się, że trochę poczekamy. Nie liczyłem na gameplay. Bałem się, że zechcą pokazać render, w którym Kratos bedzie wywijał mieczami jak jakiś Dante. Cieszę się, że był to klimatyczny filmik. Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Przeczytałem sobie tego news'a i wydaje mi się, że jeżeli Sony naprawdę popracuje na tę częścią gry i stworzy coś co sprawi że GoD 2 to tylko pikuś, jestem więcej niż pewny że będzie to strzał w dziesiątkę. A jakby jeszcze zaprezentowali chociaż kawałek gameplay'u to co poniektórzy już by zbierali kasę na nową konsole. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Wkleję tutaj mojego posta z innego forum, na ten temat: To tylko opinie, pisane bardzo często pod wpływem emocji. O KZ2 też się pisało, że już przegonił render, że jest foto-realistyczna (przed pokazem rok temu oczywiście), a okazało się, że gra jest "zaledwie" w czołówce najładniejszych tytułów do dzisiaj stworzonych. Nie spodziewam się też jakiegoś wielkiego odskoku God of War III od dzisiejszych, najładniejszych tytułów. Gra będzie owszem jedną z najładniejszych w tej generacji, ale nie spodziewajcie się poziomu renderów, bo te są tworzone na potężnych stacjach graficznych i takiej ilości polygonów oraz wysokich tekstur, PS3 nie jest wstanie przeliczyć w ruchu, choćby nie wiem jak się developer starał. Pewnych granic nigdy nie przekroczysz. Cytuj
Daffy 10 614 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Ostatnie lata nauczyły mnie,że póki nie zobaczę gry na własne oczy ,a tym bardziej w nią nie zagram to nie będę napalać sie na takiego typu rewelacje. Choć w ciemno można strzelać ,że GoW3 to będzie jedna z najładniejszych gier na PS3-Santa Monica Studio to mistrzowie kodu co udowodnili na PS2 i obok Imsomniac i Naughty Dog chyba obecnie najlepsze studio wewnętrzne Sony. Cytuj
RON!N 2 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Wkleję tutaj mojego posta z innego forum, na ten temat: To tylko opinie, pisane bardzo często pod wpływem emocji. O KZ2 też się pisało, że już przegonił render, że jest foto-realistyczna (przed pokazem rok temu oczywiście), a okazało się, że gra jest "zaledwie" w czołówce najładniejszych tytułów do dzisiaj stworzonych. Nie spodziewam się też jakiegoś wielkiego odskoku God of War III od dzisiejszych, najładniejszych tytułów. Gra będzie owszem jedną z najładniejszych w tej generacji, ale nie spodziewajcie się poziomu renderów, bo te są tworzone na potężnych stacjach graficznych i takiej ilości polygonów oraz wysokich tekstur, PS3 nie jest wstanie przeliczyć w ruchu, choćby nie wiem jak się developer starał. Pewnych granic nigdy nie przekroczysz. Na temat GoW2 też pisano że PS2 nie ma już takiej mocy obliczeniowej a jednak dało rade. Co niektórzy nawet uważają że rozdziałka HD i nawet PS3 by się nie powstydziło taką grafiką. Oczywiście, rander to tylko materiał filmowy stworzony zapewne w 3dmaxie ale jeżeli pod koniec sierpnia Sony postara się i zarzuci gameplay troszkę się dziwimy.... Puki co najlepiej prezentuje się RE5. Ogień i wybuchy po prostu miażdżą. Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Póki co, to się trzy tytuły prezentują na mniej, więcej równym poziomie - Killzone 2, Gears of War 2 i Resident Evil 5. Chociaż animacja w RES 5 jest słaba i pozostawia wiele do życzenia, ale to nie temat o tym. Otóż owszem, GOW II prezentował się ekstra, ale tylko jak na możliwości PS2 (co jest oczywiście zrozumiałe ) i na zwykłym TV. Po odpaleniu GOW II na PS3 w rozdzielczości 1080p, uśmiech zszedł mi oraz wielu innym ludziom. Całe zatuszowanie opadło, brak shaderów, wysokiej rozdzielczości tekstur etc. wszystko się odkryło i uważam, że PS3 mogłoby się jej raczej powstydzić . No ale trudno, żeby na złomie technologicznym, jakim jest dzisiaj PS2, dało się zrobić grę dorównującą PS3. Na gameplay w sierpniu nawet nie licz. Bądź realistą. W miesiąc nie zrobisz żadnych wielkich postępów w developingu, a gdyby GOW III już się nadawało na prezentację, to pokazano by gameplay na E3, bo to najlepsza okazja do tego. W tym roku pozostają nam rendery. Dopiero w rok da się zrobić jakieś wielkie postępy. Cytuj
Deadeye 2 Opublikowano 18 lipca 2008 Opublikowano 18 lipca 2008 Otóż owszem, GOW II prezentował się ekstra, ale tylko jak na możliwości PS2 (co jest oczywiście zrozumiałe ) i na zwykłym TV. Po odpaleniu GOW II na PS3 w rozdzielczości 1080p, uśmiech zszedł mi oraz wielu innym ludziom. Ale co to ma do rzeczy? To co jest niesamowite, to fakt, ze gow2 w niektorych lokacjach (szczegolnie pod koniec) prezentowal sie niesamowicie dobrze jak na mozliwosci tej platformy, na granicy niedowierzania ze takie rzeczy w ogole da sie zrobic na ps2 (mowie o niektorych efektach, ktore "normalni" developerzy potrafili wykorzystac dopiero na next-genach). Gdyby sony santa monica zrobilo to samo z mozliwosciami ps3, to otrzymalibysmy gre ladniejsza niz mozemy sobie wyobrazic :] Choc oczywiscie to tylko gdybanie, na razie nie ma sie co podniecac. A jesli chodzi o wymienianie najladniejszych gier, to na pierwszym miejscu stoi zdecydowanie uncharted, i nie sadze zeby killzone 2 go przebil (ci ktorzy grali w pelna wersje gry wiedza o czym mowie ). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi