Skocz do zawartości

God of War 3

Don_Pedro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
nowy trailer juz na ps store!! (Uncharted 2 tez). Ja juz sciagam:)

To ten sam trailer, ktorym tutaj ludzie sa tak bardzo rozczarowani.

To co to (pipi)@ ma byc ?? Przeciez te stare juz od dawna byly na storze. Walic psu.com, ktore podalo ze to maja byc nowe trailery:/

Opublikowano

Wy naprawdę widzicie to co ja widzę? ^_^

Bo ja widzę ten sam trailer GOW III, ale podrasowany. Jakby ciemniejszy, z lepszymi teksturami. Sony się chyba wstydziło poprzednich wersji i je poprawiło :lol: Porównajcie sobie poprzedni trailer i ten "nowy".

Opublikowano

Bo ja widzę ten sam trailer GOW III, ale podrasowany. Jakby ciemniejszy, z lepszymi teksturami. Sony się chyba wstydziło poprzednich wersji i je poprawiło :lol: Porównajcie sobie poprzedni trailer i ten "nowy".

Porownaalem i... nie ma zadnych roznic. To doklaadnie ten sam trailer.

Opublikowano

Porownaalem i... nie ma zadnych roznic. To doklaadnie ten sam trailer.

Ja tez nie widze roznicy..

Opublikowano

przynajmniej beda mieli czas aby dopracowac gre. wczoraj obejrzalem trailer na ps3 w jakosci 720p i musze powiedziec ze grafika to bieda. poczolem sie jak na troche lepszej ps2

Opublikowano (edytowane)

z innego forum

If you don?t know who Kratos is by now, you better take a look at your gaming priorities. The brutal star of the God of War series is back and on the PlayStation 3. Game Informer subscribers are in for one epic read as our favorite slayer of the gods finishes off what he started in the final installment of the trilogy. We?ve got ten pages of exclusive info, gorgeous art and eye-popping screenshots for in store for readers.

gi_191.jpg

pewnie ma to związek z tą zamkniętą prezentacją z lutego-Santa Monica widocznie postanowiło,że są już gotowi powiedzieć coś więcej światu...

btw.okładka po raz kolejny udowadnia,że pierwszy zwiastun miał miejsce na plecach Gaji...pisze tak dlatego bo niektórzy byli pewni ,że jest inaczej

Edytowane przez Ficuś
Opublikowano

z grafą może być różnie-plenery na pewno będą miażdżyć,niektóre widoki będą zapierać dech,efektowność gry też na bank będzie mocna ale nie zapominajmy,że GoW3 ma chodzić w 1080p i 60fps więc jest duże prawdopodobieństwo ,że odbije się to na teksturach i oświetleniu.No ale cóż pożyjemy zobaczymy,jak studio opanuje ps3 podobnie jak ps2 to będzie to najładniejsza gra tej generacji :P.Choć z drugiej strony Japończycy dostarczali najładniejsze gry na ps2 ,a co się dzieje na tej generacji z ich pozycjami przemilczę...