ShtaS 174 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Nikt nie obiecywał, że pokaże nowy trailer. Była informacja, że 22 do PSS trafi trailer God of War 3, a serwisy tylko spekulowały 8) Cytuj
wiiboxstation 0 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Mam nadzieję że w końcu pokażą jakiś dłuższy kawałek gameplayu Cytuj
izon 995 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 nowy trailer juz na ps store!! (Uncharted 2 tez). Ja juz sciagam:) To ten sam trailer, ktorym tutaj ludzie sa tak bardzo rozczarowani. To co to (pipi)@ ma byc ?? Przeciez te stare juz od dawna byly na storze. Walic psu.com, ktore podalo ze to maja byc nowe trailery:/ Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Wy naprawdę widzicie to co ja widzę? ^_^ Bo ja widzę ten sam trailer GOW III, ale podrasowany. Jakby ciemniejszy, z lepszymi teksturami. Sony się chyba wstydziło poprzednich wersji i je poprawiło Porównajcie sobie poprzedni trailer i ten "nowy". Cytuj
kaczor_kg_PL 1 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Zaraz to wyszedł ten nowy trailer czy nie? Sory że zadaję takie pytanie, ale nie mam PS3, jest w naprawie. Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Wy naprawdę widzicie to co ja widzę? ^_^ Bo ja widzę ten sam trailer GOW III, ale podrasowany. Jakby ciemniejszy, z lepszymi teksturami. Sony się chyba wstydziło poprzednich wersji i je poprawiło Porównajcie sobie poprzedni trailer i ten "nowy". Porownaalem i... nie ma zadnych roznic. To doklaadnie ten sam trailer. Cytuj
izon 995 Opublikowano 22 stycznia 2009 Opublikowano 22 stycznia 2009 Wy naprawdę widzicie to co ja widzę? ^_^ Bo ja widzę ten sam trailer GOW III, ale podrasowany. Jakby ciemniejszy, z lepszymi teksturami. Sony się chyba wstydziło poprzednich wersji i je poprawiło Porównajcie sobie poprzedni trailer i ten "nowy". Porownaalem i... nie ma zadnych roznic. To doklaadnie ten sam trailer. Ja tez nie widze roznicy.. Cytuj
da$io 110 Opublikowano 23 stycznia 2009 Opublikowano 23 stycznia 2009 A jak nie widać różnicy to po co przepłacać ^_^ znaczy nie warto ciągnąć jeszcze raz! Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Ale lol,przed chwilą na TV4 w gram tv powiedzieli ze GOW3 wyjdzie w tym roku,co by jeszcze było śmieszniej na wiosne. Cytuj
elvis004 290 Opublikowano 24 stycznia 2009 Opublikowano 24 stycznia 2009 Ale lol,przed chwilą na TV4 w gram tv powiedzieli ze GOW3 wyjdzie w tym roku,co by jeszcze było śmieszniej na wiosne. Tam dużo ciekawych rzeczy mówią tak jak nasz prezydent Cytuj
Jacek Smolak 1 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 Kratos dopiero za rok - marzec 2010 http://www.kikoo.pl/news/1868-1/Kratos-dopiero-za-rok/ Cytuj
Jazdaone 3 Opublikowano 30 stycznia 2009 Opublikowano 30 stycznia 2009 przynajmniej beda mieli czas aby dopracowac gre. wczoraj obejrzalem trailer na ps3 w jakosci 720p i musze powiedziec ze grafika to bieda. poczolem sie jak na troche lepszej ps2 Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 (edytowane) z innego forum If you don?t know who Kratos is by now, you better take a look at your gaming priorities. The brutal star of the God of War series is back and on the PlayStation 3. Game Informer subscribers are in for one epic read as our favorite slayer of the gods finishes off what he started in the final installment of the trilogy. We?ve got ten pages of exclusive info, gorgeous art and eye-popping screenshots for in store for readers. pewnie ma to związek z tą zamkniętą prezentacją z lutego-Santa Monica widocznie postanowiło,że są już gotowi powiedzieć coś więcej światu... btw.okładka po raz kolejny udowadnia,że pierwszy zwiastun miał miejsce na plecach Gaji...pisze tak dlatego bo niektórzy byli pewni ,że jest inaczej Edytowane 7 lutego 2009 przez Ficuś Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 info niby w marcowym numerze ale z tego co wiem,to wychodzi on w lutym ale kiedy dokładnie niestety nie wiem Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Jeżeli przyłożą się do niego tak jak do K2 to jestem spokojny o ten tytuł. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 A ja nie, wybuchnie kolejny chory hype jak w przypadku Strefy Ś .... . Kratos to legenda w końcu - legenda jakiej nie zrozumiałem . Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Hype to nic złego,jeżeli twórcy spełnią to co obiecywali. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Ale NIE MA możliwości "spełnić" całego ludu, zawsze znajdzie się jakaś grupa osób która będzie zawiedziona, i tu jest właśnie kuluminacyjny punkt "złego hype'u" kiedy dochodzi do spam-bomb, przepraszam za OT. Cytuj
konrado0905 7 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Jeśli chodzi o mnie, to KZ2 spełnił moje oczekiwania (mam takie wrażenie po DEMIE). Jeśli GOW III będzie miał tak wykoszoną grafikę jak KZ2 i grywalność z poprzednich części to również będę zadowolony Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 z grafą może być różnie-plenery na pewno będą miażdżyć,niektóre widoki będą zapierać dech,efektowność gry też na bank będzie mocna ale nie zapominajmy,że GoW3 ma chodzić w 1080p i 60fps więc jest duże prawdopodobieństwo ,że odbije się to na teksturach i oświetleniu.No ale cóż pożyjemy zobaczymy,jak studio opanuje ps3 podobnie jak ps2 to będzie to najładniejsza gra tej generacji .Choć z drugiej strony Japończycy dostarczali najładniejsze gry na ps2 ,a co się dzieje na tej generacji z ich pozycjami przemilczę... Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 To jest wewnętrzne studio Sony,także myśle że kichy nie odwalą,tak samo jak Uncharted 2. Cytuj
Kaper 666 17 Opublikowano 7 lutego 2009 Opublikowano 7 lutego 2009 Na pewno twórcy się postarają żeby tytuł był dopieszczony, przecież to jest God i musi dobrze wyglądac. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 8 lutego 2009 Opublikowano 8 lutego 2009 Świetny jest ten concept art. Powinni wydać album z tymi rysunkami (może w edycji kolekcjonerskiej albo limitowanej). GI wychodzi za dwa dni, czy chodzi o inne źródło? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi