Emet 1 089 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Wszedzie tnz gdzie? Na jakichs stronach czy na wszystkie PSN? Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Może nie do końca jasno się wyraziłem. Chodziło mi o to, że demko dostępne jest na trzy sposoby (kod na maila, GoW Collection i Dystrykt 9 BD), i wszędzie jest ono takie same (wersja z E3). Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Ściągnąłem, Odpaliłem, Pograłem. Postać Kratosa wykonana bardzo fajnie. Widać że włożono w niego masę polygonów i obdarzono solidnymi teksturami. Nie ma się, jeśli chodzi o sam wygląd, do czego przyczepić. Szkoda jednak, że animacja biegu, skakania czy niektórych ciosów pozostała w epoce ps2. Nie mówię że razi sztucznością, bo pamiętajmy że owa seria błyszczała na poprzedniej generacji właśnie za sprawą animacji i grafiki, jednak patrząc na animacje takich postaci jak Nathan, Nariko Czy Altair/Ezio aż prosi się o stworzenie wszystkiego od początku. Zdaję sobie jednak z tego sprawę że to taki action adventure slasher i po czasie nie będziemy już zwracać na to najmniejszej uwagi, mimo wszystko jak na grę takiego kalibru spodziewałem się że będzie lepiej. Grafika otoczenia jest... w porządku. Ani nie olśniewa ani też nie kłuje po oczach. Tekstury są dobre, design świata jak zwykle pierwsza klasa, jednak brakuje mi tutaj jak już wcześniej wspominano zniszczalnych elementów otoczenia. Zbyt statyczne te tła. Ładne, ale statyczne. Potwierdzam natomiast fakt, iż światło w tej grze prezentuje się doskonale. Każdy rozbłysk, orb czy też łebek Heliosa ślicznie oświetla ściany, postaci i wszystko dookoła. Rękawice, które mamy już od początku demka również sprawują się doskonale. Maja oczywiście mniejszy zasięg aniżeli łańcuchy, ale zadają większe obrażenia. Najważniejsze, że czuć ich ciężar i moc co potęguje doznania z samej gry. Łuk również spełnia swoje zadanie taki odpowiednik pistoletów z DMC. Brutalność jak zwykle pierwsza klasa. Krew bryzga na wszystko, wykończenia mega dosadne a kratos wk.u.rwiony jak nigdy. Jestem pewien za ten tytuł. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 genialnie wymodelowany model Kratosa podczas gameplayu wspomniane rewelacyjne efekty świetlne(wszystko nawet orby dają poświatę na otoczenie) Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 W jakiej rozdzielczości chodzi demo? Bo jak dobrze pamietam to z e3 chodziło w 720p, a gra ostatecznie ma śmigać w 1080p. Ciekawi mnie czy już gra jest w fullHD, czy dopiero zobaczymy gow3 w takiej rodzielczości w dniu premiery na swojej konsoli. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Efekty świetlne fenomenalne. Trochę śmierdzi poprzednią generacją ale to akurat dla mnie nieważne. Kratos = zabawa! Po obadaniu Demka mam aż ochotę kupić God of War Collection tak się nakręciłem. Idę odkurzyć PS2 i jeszcze dzisiaj raz jadę GoW 1 & 2 Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 długie chociaż to demo? Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Dokładnie to samo co na e3. 15-20 minut. Aha i demko chodzi w 720p. Jak Ustawiłem na konsoli wymuszenie go na 1080p to obraz był gorszej jakości niż ten w 720p. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 framerate też skacze-niby cały czas jest płynnie ale idzie wyczuć,że animacja waha się miedzy 30-60fps tak jak wspominali. Ogółem GoW3 to pewniak-nawet w takiej formie jak to demo z E3 to dla wszystkich wielbicieli serii będzie raj na ziemi(w tym dla mnie).Jedyne co w tej chwili jest do poprawy to niektóre animacje i detale,tekstury otoczenia bo model Kratosa i oświetlenie już teraz jest mistrzowskie.Spać możemy spokojnie i wyczekiwać marca 2010 Cytuj
Texz 670 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Ja pieprzę! Patrzcie na wyraz twarzy Kratosa: Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 tez mnie ten screen zachwycil, a szczegolnie wyraz twarzy tego typa, ktorego wlasnie Kratos miazdzy Cytuj
Guti 2 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) No tak, bezmózgie istoty wszystko sprzedadzą. http://www.allegro.pl/item801621203_download_your_exclusive_demo_for_god_of_war_iiibcm.html Kilka miesięcy temu widziałem nawet jak ktoś chciał sprzedać na allegro koszulkę do Home z filmu/gry Avatar, która też była tak wysyłana do niektórych. Edytowane 31 października 2009 przez Guti Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 W demo nie zagram nawet jakbym miał je dostać a tak między nami,to gra jak dla mnie wyglada super,więcej nei oczekuje,chce juz w to zagrać. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) GoW nie zawodzi 8) Mimo iż widziałem już to wszystko przy okazji E3 to możliwość pokierowania Kratos'em potęguje power wszystkich akcji zawartych w demku. QTE będące wizytówką tej serii, okraszone bezkompromisową brutalnością prezentują najwyższy poziom Edytowane 31 października 2009 przez stoodio Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 31 października 2009 Autor Opublikowano 31 października 2009 Wlasnie sciagam demko... Poza tym radzilbym sie nie sugerowac jego jakoscia, gdyz jak juz ktos wspominal build pochodzi z marca tego roku, a do premiery gry jeszcze kilka miesiecy. Na bank poprawie ulegnie jeszcze grafika - to nie ulega watpliwosci! Cytuj
orion50 632 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Faktycznie wygląda bardzo, bardzo ładnie. Dla między innymi tej gry kupuje w przyszłym roku Slimke Cytuj
Solmath. 23 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) Pierwszy raz odpaliłem demko po godz. 16. Po tej pory przeszedłem je 4 razy. I wiecie co? Nie obchodzi mnie czy nowy GoW wygląda lepiej niż U2. Nie przeszkadza mi to, że animacja troszkę kuleje, że jest mało nowych rozwiązań. Ta gierka niesie takie pokłady miodu i czystego funu (którego tak często brakuje w nowych produkcjach), które przyćmiewają wszystkie jej wady. Chce się grać, i grać, i grać. I oto chodzi. Edytowane 31 października 2009 przez Solmath. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 demko daje rade jest grywalnie i jest brutalnie. Grafika ladna i to wystarczy to nie strzelanka ze musi walic jakimis kosmicznymi efektami. Ciekawy jestem jak wypadnie konkurent czyli Dante Inferno a i Bayonetta, darksiders i nowa Castlevania nadchodza w 2010, to bedzie rok slasherow Cytuj
TEAM Dabrowa Tar. 3 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Pograłem, i napisze krótko- bdb gra dobrze bawiłem sie przy 1,2 i nie odpuszczę GoW 3 Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 (edytowane) no cóż powtórze się po was - Kratos delivers :> po pierwsze obłędna grafika, skok z pastgenów niewyobrażalny (to nie jest podbicie starej gry do HD jak to zrobił Capcom z DMC4/RE5), cały ten wypas krów nie zawsze widac bo wszystko dzieje się bardzo szybko, a dzieją się dantejskie sceny - wydłubywanie oczu nigdy nie było tak miłe - wyrywanie (wyrywanie? to jest rwanie na chama! lol) oka cyclopsowi to mój faworyt - łapanie skeleta i robienie nim tarana na 20+ jemu podobnych - bardzo relaksujące a wszystko to opakowane fajnym klimatem który już dobrze znamy, świetna muzyka, rozmach, szeroki plan, nowe metody mordowania... po prostu wszystkomająca gra, don't fuk wit Kratos kkk Edytowane 31 października 2009 przez black mamba Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 A ja mam takie pytanie. Nie mam jeszcze PS3 i zastanawia mnie jak to wygląda z tymi dodatkami do ściągnięcia w limitowanych edycjach (właściwie tylko to mnie interesuje). Jest to dostępne w późniejszym czasie dla wszystkich użytkowników? Czy jeśli nie kupię limitki, to nigdy nie będę mógł zagrać w 7 dodatkowych wyzwań i zdobyć tego kostiumu? Jak to wygląda z innymi grami? Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Tego czy to bedzie dostepne dla reszty ludzi nie wie nikt... ale mam nadzieje ze te 7 challenge trafi do kazdego. :] Cytuj
YETI 10 991 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Ja pieprzę! Patrzcie na wyraz twarzy Kratosa: http://i35.tinypic.com/2428ol4.jpg Dolna dwójka i trójka do leczenia Świetny model postaci. Trzeba pamiętać, że jest to stare demo, pełna wersja zdemoluje nas Cytuj
Kwapi 1 Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 Demo ZA(pipi)IOZA! Właśnie dlatego kupiłem PS3. Jestem pod ogromnym wrażeniem i tak jak nie przepadam za slasherami to GoWy łykam bez popitki. Na drugim przejściu mój rekord to 211 Combo (łatwe do zrobienia w jednym miejscu) :D Cytuj
Gość szpic Opublikowano 31 października 2009 Opublikowano 31 października 2009 ja rowniez jestem zadowolony. Jedyne co mnie pozostaje to maksowanie combosow bo nie potrafie przesc 1 bosa Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi