Opublikowano 26 lutego 201015 l Autor Grafika w tej grze powala - to chyba najpiekniejsza giera na PS3! Ktos narzekal na przesadna brutalnosc, jak dla mnie, to dobrze, ze grra jest taka rzeznicka. To w koncu Kratos, kolo ktory sie nie patyczkuje. Niby co czesc te same obawy: inny czlowiek stojacy za produkcja gry, ale GoW co czesc staje sie lepsze! Kapitalna gra sie zapowiada. Jak dobrze miec Chlebaczek, w tak epicka gre nie zagracie na innych konsolach. PS. Jestem ciekaw ja na tym polu popisze sie The Last Guardian. Tam w kkoncu epickosc nabiera zupelnie innego znaczenia. Miód!
Opublikowano 26 lutego 201015 l Piszecie, że jest przesadna brutalność, akurat dla mnie to nie przeszkadza ani trochę, tym bardziej, że to mimo wszystko taka przerysowana przemoc. Kratos to rzeźnik i nic dziwnego, że się nie pierdoli, tylko od razu działa. Chociaż w Manhunt strzał kijem w łeb, gdzie pękała czaszka i mózg leciał na ścianę wyglądał bardziej dosadnie. :potter:
Opublikowano 27 lutego 201015 l wywiad na temat broni i walki, w sumie nie mowi raczej nic nowego, urywki które lecą też raczej stare , ale zawsze coś http://www.gametrailers.com/video/combat-design-god-of-war/62444
Opublikowano 27 lutego 201015 l Obejrzałem zwiastuny, sprawdziłem demo i już wiem że to będzie kolejna jedna z nielicznych w moim przypadku pozycji którą zamówię w preorderze, czekam tylko na wydanie w steelbook'u bo coś cisza o nim.
Opublikowano 27 lutego 201015 l ciekawi mnie czemu niektórzy zastanawiają się jak się skończy ta gra- przecież od początku było wiadomo,że to Kratos wg Sony przyniósł koniec mitologii greckiej więc od pierwszej części wiadomo,że rozpier.doli pokolei każdego z bogów oraz tytanów.To żaden spoiler i zaskoczenie Jedyne co zastanawiające to czy Kratos przeżyje czy po final faght nie zaliczy zgona oraz jak będą wyglądać poszczególne walki z bossami Ciekaw jestem szczególnie potyczki z Posejdonem
Opublikowano 27 lutego 201015 l hehehe... to cie nazywa kontynuacja.Kontynuajca ktora juz na poczatkowych treilerach rozpierdala wszystko co do tej pory bylo pokazane w grach!! Niedowiarki ktore z poczatku pieprzyly jakies glupoty na temat tej gry taraz zapewne maja zamknieta jape. Ja równieżod samego początku czułem ze ta gra rozniesie i szczerze mówiąc nie miałem do tego wątpliwości, a to stało sie faktem. Jestem zachwycony i nie moge sie doczekac - Pandora box na 100%. Cieszy nie ze pokazali cos wiecej na tym filmiku (wszystkie bronie + chyba ze 2 czary) bo spoilery mi nie straszne - wrecz przeciwnie wzmacniaja moje podniecenie ta gra i nie sa w stanie zepsuc wrazenia kiedy gostane gre w swoje rece. Ktoś już to chyba pisał ze dostaniemy NAJLADNIEJSZA grę EVER!!
Opublikowano 27 lutego 201015 l Na pewno nie najładniejszą bo jeśli porównać konkretne elementy grafiki to GoW jest o 2 klasy niżej niż np. U2 czy KZ2. Jeśli jednak uwzględnimy to co się w GoW3 dzieje... na pewno robi to przynajmniej takie wrażenie jak tamte pozycje. Uh... szkoda, że PS3 mi padło. Przez te koszta nie będę mógł kupić GOW3 na premierę A muszę przyznać, że trochę się na niego napaliłem
Opublikowano 27 lutego 201015 l ciekawi mnie czemu niektórzy zastanawiają się jak się skończy ta gra- przecież od początku było wiadomo,że to Kratos wg Sony przyniósł koniec mitologii greckiej więc od pierwszej części wiadomo,że rozpier.doli pokolei każdego z bogów oraz tytanów.To żaden spoiler i zaskoczenie Jedyne co zastanawiające to czy Kratos przeżyje czy po final faght nie zaliczy zgona oraz jak będą wyglądać poszczególne walki z bossami Ciekaw jestem szczególnie potyczki z Posejdonem Jakbyś obejrzał uważnie najnowszy filmik o gow 3 to byś wiedział że na koniec ma być jakiś "mega twist" i ze ludzie będą długo jeszcze o tym mówić po zakończeniu gry, więc nie wiem jak to wydedukowałeś i naprawdę musisz być niezłą wróżką skoro wiesz jak to sie wszystko skończy Edytowane 27 lutego 201015 l przez S_600
Opublikowano 27 lutego 201015 l Nowe fotki z God of War III http://www.punktgie.pl/index.php/2010/02/27/nowe-fotki-z-god-of-war-iii/
Opublikowano 27 lutego 201015 l Teoretycznie jak Kratos na koniec zginie to i tak wyjdzie z piekła i unicestwi do końca wszystko co się rusza
Opublikowano 27 lutego 201015 l Na pewno nie najładniejszą bo jeśli porównać konkretne elementy grafiki to GoW jest o 2 klasy niżej niż np. U2 czy KZ2. Jeśli jednak uwzględnimy to co się w GoW3 dzieje... na pewno robi to przynajmniej takie wrażenie jak tamte pozycje. Uh... szkoda, że PS3 mi padło. Przez te koszta nie będę mógł kupić GOW3 na premierę A muszę przyznać, że trochę się na niego napaliłem Na podstawie czego ty porównujesz elementy grafiki? Na podstawie filmików a może demka sprzed kilku miesięcy ?
Opublikowano 27 lutego 201015 l Może screenów? ....to ja chciałbym wiedzieć czym są te elementy,które są DWIE KLASY niższe? Edytowane 27 lutego 201015 l przez MYSZa7
Opublikowano 27 lutego 201015 l Kurcze, IIIka jest chyba tą grą którą większość kupi przy premierze. Dotąd uważałem to za bezsens. I tak zagram, i tak - za mniejsze pieniądze. Jednak coś w głowie mi szepcze, żeby nie czekać :tongue:. A tak swoją drogą to czytam te Wasze spekulacje i się zastanawiam czy warto w ogóle dywagować. Przecież jakiś element zaskoczenia być musi, a nie "odkrywać" szczególiki-szczegóły na parę dni przed premierą. Wszyscy wydają się być hajpnięci...
Opublikowano 27 lutego 201015 l Ściągnąłem demo i utknąłem w miejscu gdzie trzeba przeskoczyć przepaść, zaraz po filmiku z tytanem. Próbowałem kilkadziesiąt razy i nic Da się w ogóle?
Opublikowano 27 lutego 201015 l Ściągnąłem demo i utknąłem w miejscu gdzie trzeba przeskoczyć przepaść, zaraz po filmiku z tytanem. Próbowałem kilkadziesiąt razy i nic Da się w ogóle? strzel łukiem w ptaka ... a tak wogole ma ktos na miary na wersje z dubingiem PL (glos Lindy) jakis filmik .bo wiem ze byl tylko nie moge go znalesc
Opublikowano 27 lutego 201015 l Ściągnąłem demo i utknąłem w miejscu gdzie trzeba przeskoczyć przepaść, zaraz po filmiku z tytanem. Próbowałem kilkadziesiąt razy i nic Da się w ogóle? Da się musisz strzelić najpierw musisz zestrzelić herpie łukiem a potem chwycić się jej i przeskakiwać z jednej na drugą aż skoczysz na budynek po drugiej stronie. Edytowane 27 lutego 201015 l przez ADI1995
Opublikowano 27 lutego 201015 l Teoretycznie jak Kratos na koniec zginie to i tak wyjdzie z piekła i unicestwi do końca wszystko co się rusza UWAGA NAPISZE SPOILER KTORY BYL NA FILMIKU I JEST OCZYWISTY WIEC GO NIE ZAKRYWAM trzeba pamietać ze w miedzyczasie kratos zabija hadesa, wiec ciekawe czy bedzie dało sie umrzeć bez tego boga, albo przejmie jego funkcje tak jak kiedys po zabiciu boga wojny itp , z powodu smierci hadesa moze byc jakas spora kombinacja ;p ....to ja chciałbym wiedzieć czym są te elementy,które są DWIE KLASY niższe? pewnie kolece lewiatana ktore swoją droga z bliska wygladaja lepiej, maja jakies tam wypustki a nie marną texture z czarno brązowym gradientem
Opublikowano 27 lutego 201015 l Może screenów? ....to ja chciałbym wiedzieć czym są te elementy,które są DWIE KLASY niższe? yyy... Prawie wszystkie??
Opublikowano 27 lutego 201015 l Ściągnąłem demo i utknąłem w miejscu gdzie trzeba przeskoczyć przepaść, zaraz po filmiku z tytanem. Próbowałem kilkadziesiąt razy i nic Da się w ogóle? Musisz dwa razy X nacisnąć i za drugim razem przytrzymać o ile dobrze się domyślam o który moment Ci chodzi Może screenów? ....to ja chciałbym wiedzieć czym są te elementy,które są DWIE KLASY niższe? yyy... Prawie wszystkie?? Śmiać się czy płakać? Edytowane 27 lutego 201015 l przez MYSZa7
Opublikowano 27 lutego 201015 l Może screenów? ....to ja chciałbym wiedzieć czym są te elementy,które są DWIE KLASY niższe? yyy... Prawie wszystkie?? Emet rozmawiamy o God of War 3,nie pomyliło ci się z GoW Collection,bo z tymi Dwoma klasami niżej od U2 i K2 to pojechałeś :angry2: Edytowane 27 lutego 201015 l przez PRQc
Opublikowano 27 lutego 201015 l Ja nie będę się kłócił bo to żal czytać takie coś... Modele postaci, tekstury, otoczenia. Sam Kratos wygląda tylko tyroche gorzej niż postacie w U2. Otozenie przynajmniej o klasę niżej. Tekstury 2-3 klasy niżej. Jeśli twierdzisz inaczej to albo oglądasz jakiegoś GOW4, którego jeszcze nie ma albo nie grałeś w U2 E: Oczywiście, tak jak wcześniej juz napisałem, biorąc pod uwagę skalę tego wszystkiego co się dzieje w GoW3, oraz fakt, że zazwyczaj akcję ogląda się z większej odległości niż w U2 to te cięcia nie rzucają się w oczy i całosć nadal robi świetne wrażenie. Jednak pisanie, że to taka sama jakość jak tam jest nie na miejscu. Edytowane 27 lutego 201015 l przez Emet
Opublikowano 27 lutego 201015 l W Uncharted 2 grałem w Killzone 2 też,a zreszta nie ważne,poczekajmy do premiery każdy sprawdzi na spokojnie pełną wersje,wtedy będziemy mogli rozmawiać o grafice w której grze wygląda wszystko najlepiej,te drobne przyciachy zapewne nie wystąpią w grze,Tak U2:AT technologicznie to 100%-owy majstersztyk,ale GoW 3 prezentuje na ostatnim trailerze równie dobrze.Do premiery Amen
Opublikowano 27 lutego 201015 l Może powstrzymajcie się z porównaniami do pojawienia się GoW3 , grałem w U2 i nie widzę jak na razie po filmikach i screenach różnicy w niektórych aspektach o dwie klasy (tekstury 2-3 klasy niżej ). Wiarygodne porównanie będzie jak się zagra i zobaczy grę na własnym telewizorze (tylko nie SD )