Skocz do zawartości

God of War 3

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 454,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzieki jeszcze raz.   Dla mnie ten moment to również kaszana, spodziewałem się walki a'la ta z Ikarem - latamy wokół Tytana niszcząc po kolei paluszki, a dalej rączki skurczybyka ,a ten trzymajac s

• Gram na Chaos i jest ich za malo xD Grigori dzieki zas musze grac od nowa ><

• SPOILERY   No to jedziemy:   - Końcówka GOW II nastawiała mnie na zwieńczenie trylogii w najlepszy sposób, epicką walkę miedzy tytanami ,Kratosem, a Bogami z odmóżdzającą walką na sam koniec na sz

Opublikowano

+ 5 gr do aktualnego kursu $$, kase przelewam paypalem mojemu znajomemu w USA. Zaplacilem 139$ czyli na dzien dzisiejszy ok 410zl

Tylko ze wersja USA ma OST do sciagniecia a EU ma na plytach

Edytowane przez Welna

Opublikowano

+ 5 gr do aktualnego kursu $$, kase przelewam paypalem mojemu znajomemu w USA. Zaplacilem 139$ czyli na dzien dzisiejszy ok 410zl

Tylko ze wersja USA ma OST do sciagniecia a EU ma na plytach

a wersja USA ma Collectiona? bo coś mi się obiło o uszy, że to będzie dla Europy dodatek, za to, że nie było u nas premiery GoW: C

Opublikowano

no i chyba wersja usa nie ma gow collection?

edit balon mnie wyprzedził ;p

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jak wersja US nie ma GOW Collection i muzy na płytach to ja nie widzę sensu tam kupować :/

Zamówiłem swoją wersję w PSX. :)

Edytowane przez Danonek

Opublikowano

a btw może to troche nie na temat ale nie dziwi was że empik miał mieć wyłącznosc na ulimate w polsce? a tymczasem dużo sklepów to ma

mnie to dziwiło i wczoraj w ultimie zapytalem skąd mają skoro empik ma wyłacznosc, okazalo sie że empik poprostu KŁAMIE !

nie ma rzadnej wyłacznosci, porpostu kłamie żeby nieobeznanych ludzi zmusić do zakupu u siebie, a ultimate może byc we wszystkich sklepach (i jedyne od czego zależy to czy sklep ją ma to własna decyzja i ocena czy uda im sie sprzedać taką drożyzne;p)

podobno empik bardzo często kłamie na temat tego że ma jakieś gry na wyłączność

Opublikowano

B. Linda jako Kratos na prawdę jest świetny. Słychać to w(pipi)ienie.

Edit: Nie mogę wkleić linku, info jest na polygamii gdzie słychać przez parę sekund Bogusia.

Edytowane przez Kaucz

Opublikowano

"naciągane" spostrzeżenie - ale możliwe że jest to potencjalny spoiler na temat tego a raczej

KOGO

widzimy na tym SKANie

w lewym górnym rogu gość z lwim hełmem i rękawicami może przedstawiać Herkulesa - skąd takie przypuszczenia? - ano stąd http://pl.wikipedia.org/wiki/Lew_nemejski

Opublikowano

"naciągane" spostrzeżenie - ale możliwe że jest to potencjalny spoiler na temat tego a raczej

KOGO

widzimy na tym SKANie

w lewym górnym rogu gość z lwim hełmem i rękawicami może przedstawiać Herkulesa - skąd takie przypuszczenia? - ano stąd http://pl.wikipedia.org/wiki/Lew_nemejski

To rzeczywiście on. Nawet tutaj jest potwierdzenie.

Opublikowano

Linda w roli Kratosa po tym co tam słychać wypada zaskakująco dobrze. Mam nadzieję, że reszta mu dorówna i będzie całkiem dobra polonizacja.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Poradzcie noobowi. Mam slabe lacze w domu, jakies 60 kbps max sciagam. Mam kod na demo god of war III. Ile takowe wazy? Chodza sluchy, ze ~3 GB, rok to bede sciagal na PS3. W starym mieszkaniu mam dobre lacze i na nim moge sciagnac, moge ten kod na stronie przez kompa wpisac i sciagnac to a potem na PS3 przerzucic czy tylko bezposrednio? :/

od jakiegoś czasu demo jest dostępne bez kodów, kazdy moze zassać (ale z tego co wiem to tylko na ps3, a nie przez kompa)

zajmuje 2.6gb, ja wczoraj sciagalem 50min ;p

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Jestem absolutnie w szoku i pod wrażeniem jak wypada Linda w roli Kratosa. Jak dla mnie rewelacja.

Chcę dłuższą próbkę.

Opublikowano

Jestem absolutnie w szoku i pod wrażeniem jak wypada Linda w roli Kratosa. Jak dla mnie rewelacja.

Chcę dłuższą próbkę.

A dla mnie to Linda kompletnie nie pasuje... ;p Liczę na możliwość polskich napisów i angielskiego dubbingu :P

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

a btw może to troche nie na temat ale nie dziwi was że empik miał mieć wyłącznosc na ulimate w polsce? a tymczasem dużo sklepów to ma

mnie to dziwiło i wczoraj w ultimie zapytalem skąd mają skoro empik ma wyłacznosc, okazalo sie że empik poprostu KŁAMIE !

nie ma rzadnej wyłacznosci, porpostu kłamie żeby nieobeznanych ludzi zmusić do zakupu u siebie, a ultimate może byc we wszystkich sklepach (i jedyne od czego zależy to czy sklep ją ma to własna decyzja i ocena czy uda im sie sprzedać taką drożyzne;p)

podobno empik bardzo często kłamie na temat tego że ma jakieś gry na wyłączność

Z tą wyłącznością Empiku może chodzi oto że jeśli chciałbyś załatwić to w sposób "normalny", czyli iść do sklepu, wziąźć grę i przy kasie zapłacić ,to właśnie tylko mógłbyś edycję ultimate znaleźć w empiku. Tak samo jest w przypadku ek od Heavy Rain. Większość sklepów internetowych miała egzemplarze do zamówienia, ale już w salonach, sklepach miał tylko empik(przynajmniej jak zdzwoniłem w tej sprawie(HR) do Media Markt, to tam w infomarcji gościu jasno mi powiedział że na ek HR ma wyłączność empik, a raczej nie robiłby reklamy konkurencji gdyby to nie była prawda). Więc może tak samo jest z edycją ultimate Gow.

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

Chcę dłuższą próbkę.

A dla mnie to Linda kompletnie nie pasuje... ;p Liczę na możliwość polskich napisów i angielskiego dubbingu :P

No i taka możliwość będzie.

Co już wiadomo od jakiegoś czasu ;].

Opublikowano

Linda gada w tym samym stylu co w Psach "nie chce mi się z tobą gadać"

Linda jako Kratos to strzał w 10, na pewno zarządzi

Opublikowano

Przecież Linda to nie murzyn, to jakaś granda! :) a tak na serio to naprawdę pozytywnie wypada, sam raz na drugie przejście.

Opublikowano

Jak na razie Bogusław daje radę ale zobaczymy jak to wyszło podczas intensywnej jatki. Mam nadzieje że stęknięcia i ryki podczas walk będą niepodkładane przez Linde, bo jak przypomne sobie jego stękanie podczas finałowej sceny w Psach 2 to...... :yucky:

Opublikowano

daj Bóg :rolleyes:

nowy gameplay

- achtung! spoilers ! ;)

Edytowane przez S_600

Opublikowano

wszystko nowe i cala walka z poseidonem wiec jak chcecie to nie ogladajcie!!!