Słupek 2 143 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) No i przecież ten konkurs Scep co zorganizował odnośnie polskiego dubbingu. To właśnie te słowa trzeba było "powiedzieć-zagrać". I jeszcze ostatnio chciałem napisać, właśnie co z nimi. Bo przecież nie było ich w grze ani nie było takiej sceny. Edytowane 27 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Jeśli to okaże się prawdą, to ich pojebało, wycinać taki wątek. Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Hmmm ciekawe ciekawe ....a wiedziałem,że czegoś mi brakowało oby stronka spartansstandtall.com nam coś wyjaśniła Edytowane 27 marca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Teraz sprawdziłem na wiki i ten Dejmos, to syn Afrodyty i Aresa. Więc raczej nie jest bratem Kratosa. Chyba, że SMS pozmieniało co nieco w swojej wersji mitologii Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 kratos musial by być synem afrodyty, a chyba nie jest? wtedy to juz by był całkowitym bogiem jak by mial oboje boskich rodziców .. hm chyba jednak dobrze że go wycieli Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 kratos musial by być synem afrodyty, a chyba nie jest? Nie jest. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 jak zaczołem NG+ ze wszystkimi broniami to w lokacji 3 juges sprobowalem wczesniej rozwalic łancuch. jak 3 sedziów glowy poszły tak jak zszedlem na dół za pomoca portalu gra sie wieszała jak chcialem podejsc do lancucha, tez tak macie?? swiadom jestem ze to wina tego ze kombinujemy z NG+ ale jestem ciekaw czy inni tez tego doswiadczyli... sprawdził ktos moze to albo jakies inne bledy w NG+? Cytuj
DJ1988 16 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 jak zaczołem NG+ ze wszystkimi broniami to w lokacji 3 juges sprobowalem wczesniej rozwalic łancuch. jak 3 sedziów glowy poszły tak jak zszedlem na dół za pomoca portalu gra sie wieszała jak chcialem podejsc do lancucha, tez tak macie?? swiadom jestem ze to wina tego ze kombinujemy z NG+ ale jestem ciekaw czy inni tez tego doswiadczyli... sprawdził ktos moze to albo jakies inne bledy w NG+? http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=20475745&postcount=5982 Anything you do to sequence break the game with the "New Game +" glitch will crash it/make it impossible to continue except for skipping acquiring the bow and activating the bridge outside Aphrodite's chambers to skip the Cronos fight. Edit: So the patch doesn't fix the glitch? Dang. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 jak zaczołem NG+ ze wszystkimi broniami to w lokacji 3 juges sprobowalem wczesniej rozwalic łancuch. jak 3 sedziów glowy poszły tak jak zszedlem na dół za pomoca portalu gra sie wieszała jak chcialem podejsc do lancucha, tez tak macie?? swiadom jestem ze to wina tego ze kombinujemy z NG+ ale jestem ciekaw czy inni tez tego doswiadczyli... sprawdził ktos moze to albo jakies inne bledy w NG+? http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=20475745&postcount=5982 Anything you do to sequence break the game with the "New Game +" glitch will crash it/make it impossible to continue except for skipping acquiring the bow and activating the bridge outside Aphrodite's chambers to skip the Cronos fight. Edit: So the patch doesn't fix the glitch? Dang. ok wszystko jasne: jednym slowem nadal gra sie zacina jak sie chce zerwac lancuch na poczatku a jedyne co mozna przeskoczyc to most i walke z kronosem... Cytuj
CELL7777 1 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 mam problem z herculesem ostatnia faza o co chodzi ????? Cytuj
fredybizkit 99 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Musisz na te kolce go nadziać jak go nosisz one są tam w niektórych miejscach na ścianach . Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 To nie jest ostatni etap. W momencie kiedy Hercules na Ciebie biegnie, musisz cały czas robić uniki i bić go Nemejskimi Rękawicami a także z dystansu dobrze sprawuje się łuk. Nie trwa to długo i po chwili czeka Cię z nim finał. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Mam wrażenie, że końcowe fazy ze wszystkimi bossami są łatwiejsze. Na Chaosie tak właśnie jest. Sam wczoraj troszkę się męczyłem z Herkulesem, ale po wyczyszczeniu areny z nieumarłych jakoś dało radę. Ostatnia faza jest dość prosta. Wystarczy naparzać go z dystansu combem 3 x kwadrat, 3 x trójkąt. Wydaje mi się czy podczas odpalonego RoS Kratos nie tracia life'u? Cytuj
agst 131 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Też gram na Chaosie i odnosze podobne wrażenie - najgorzej jest dobrze zacząć potem już z górki. Tak miałem ze scorpionem(Jak już mu rozwaliłem jedną stronę, to potem poszło gładko), Herkulesem czy też z Hadesem. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 No i przecież ten konkurs Scep co zorganizował odnośnie polskiego dubbingu. To właśnie te słowa trzeba było "powiedzieć-zagrać". I jeszcze ostatnio chciałem napisać, właśnie co z nimi. Bo przecież nie było ich w grze ani nie było takiej sceny. Odnośnie tych dwóch kolesi co wygrali, to są obecni w grze. Ta scena pod koniec filmiku (wyniki), a w samej grze to pierwsza próba w Hadesie przy sędziach. A jeszcze odnośnie polskiej wersji, to po obczajeniu trailera Linda strasznie mi się podobał, natomiast w samej grze już mi nie pasował zbytnio. No i miejscami polska wersja jest strasznie cicha. 1 Cytuj
dżar 166 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Wydaje mi się czy podczas odpalonego RoS Kratos nie tracia life'u? Traci, niedużo ale traci. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 No i przecież ten konkurs Scep co zorganizował odnośnie polskiego dubbingu. To właśnie te słowa trzeba było "powiedzieć-zagrać". I jeszcze ostatnio chciałem napisać, właśnie co z nimi. Bo przecież nie było ich w grze ani nie było takiej sceny. Odnośnie tych dwóch kolesi co wygrali, to są obecni w grze. Ta scena pod koniec filmiku (wyniki), a w samej grze to pierwsza próba w Hadesie przy sędziach. A jeszcze odnośnie polskiej wersji, to po obczajeniu trailera Linda strasznie mi się podobał, natomiast w samej grze już mi nie pasował zbytnio. No i miejscami polska wersja jest strasznie cicha. Dejmosa nie ma w grze, a chyba nieprzypadkowo zatrudnili osobę do dubbingowania tej postaci. Stawiam, że na 99% pojawi się w DLC. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 No nie ma , ale przecież nie o tym pisałem. Jeszcze wtrące coś odnośnie bossów. W porównaniu do drugiej części to coś ich mało. Niby jest ich 7, ale walk z Hermesem i Kronosem praktycznie nie licze jako bossów czyli wychodzi 5, troche lipnie Za to walki z Posejdonem, Hadesem i pierwsza z Zeusem automatycznie wskakują w moje Top 5. 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 No nie ma , ale przecież nie o tym pisałem. Jeszcze wtrące coś odnośnie bossów. W porównaniu do drugiej części to coś ich mało. Niby jest ich 7, ale walk z Hermesem i Kronosem praktycznie nie licze jako bossów czyli wychodzi 5, troche lipnie Za to walki z Posejdonem, Hadesem i pierwsza z Zeusem automatycznie wskakują w moje Top 5. Z Zeusem walka była średna, głównie przez to, że nie wykorzystano potencjału jakim była Gaia, no i te nawalanie w FPP, wszyscy się tym jarają, dla mnie było to totalnie słabe, kiedy kamerę zalewa krew. Wolałbym juz zobaczyć ręczne miażdżenie czaszki, aż pęknie. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Zgadzam się w 100%. Walka wewnątrz Gai była słaba, mi chodzi o tą 2D. A i przy wykończeniu Posejdona wolałbym normalną kamere. Tytani ogólnie słabo wykorzystani, po demie napaliłem się na dużo więcej. 1 Cytuj
Gość Soul Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Odpaliłem dziś U2 i o ile w in game Kratos wygląda lepiej, tak w cut scenkach U2 niema sobie równych, ostatnio jak tu slyszalem tu kłótnie to byly porownywalne postacie drugoplanowe z U2 z postaciami 10planowymi z gow3 ;p (postacie ktore wyspeuja przez polowe gry w U2 z postaciami z gow ktore pojawiaja sie na 10 sekund) I właśnie dlatego powinny być dowalone na maxa. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 I właśnie dlatego powinny być dowalone na maxa. juz to pisałeś , i za drugim razem nadal nie widze sensu w tym zdaniu Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 gry i tak są coraz droższe w produkcji i coraz wiecej czasu to zajmuje czemu sobie na siłe utrudniać?? to tak jak we władcy pierścieni na poczatku 1 filmu było drzewo ktore widzielismy z odlegosci kilkunastu metrów przez kilka sekund - podobno każdy liść na tym drzewie był ręcznie malowany O_O nie popadajmy w skrajność Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi