Skocz do zawartości

God of War 3

Don_Pedro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy wam też GOW3 tak strasznie tnie animacje podczas pierwszego starcia z Zeusem gdy pandora próbuje niszczyć ogień ja to myślałem ze zaraz mi się zawiesi konsola tak się strasznie zacinała animacja podczas wstawek miedzy walkami, nie wiem czy jest to spowodowane nowym patchem 1.1, czy tylko ja mam takie objawy podczas grania... w drugim starciu animacja się uspokaja i wszystko wraca do normy ale ten moment dość długi dopóki nie wyjdzie na zewnątrz budynku to jest tragiczny

Opublikowano

Ja zrobiłem tak

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 11.04.2010 o 22:03, Litwin25 napisał(a):

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość

Odnośnie Cerbera i satyr(ów):

Pokaż ukrytą zawartość

Dziś skończyłem poziom Titan i paradoksalnie najwięcej problemów sprawiła mi trzecia faza walki z Zeusem. Jakoś kijowo się ustawiał podczas gdy na Chaosie rozpykałem go za pierwszym podejściem...dziwne.

Cały czas nie mogę pogodzić się z tymi biednymi dodatkami. Czuję się oszukany i lekko sfrustrowany faktem, że Santa Monica dyskryminuje tych co kupili "podstawową" wersję gry.

Opublikowano

Problem mam

Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  Pokaż ukrytą zawartość

Opublikowano
  W dniu 12.04.2010 o 17:45, Zwyrodnialec napisał(a):

A później ludzie płaczą, że nie ma zagadek w grach, albo są zbyt łatwe, jak widać nie dla wszystkich... :ninja:

W tym miejscu miałem tylko problem z dostaniem się do skrzyń po lewej, ale tylko dlatego, że "źle skakałem" do liny.

Opublikowano

Ta, wiem konrado. Nie wiadomo, czy sie smiac czy plakac. Pewnie trudno bedzie Ci w to uwierzyc, ale dwie poprzednie czesci przeszedlem na God mode(na PS2). Obecnie mam malo czasu na granie, a z natury mam tak, ze nawet przy najprostrzej zagadce moge spedzic sporo czasu. Tak wiec, gdyby kotos byl zyczliwy :good:

Opublikowano

Pokaż ukrytą zawartość

Platynka w tej grze to taki pewniak dla wszystkich. Szkoda...

Opublikowano
  W dniu 13.04.2010 o 19:09, MaroS napisał(a):

Jeszcze tylko wyzwanie z petryfikacją i platynka :D A i wg mnie..

Pokaż ukrytą zawartość

Pokaż ukrytą zawartość