ziomexpl 0 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Ty, kurde dzieki chlopie, znalazlem ten nr. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Yano ta nowa to ma być interquel pomiędzy GoW 1 i GoW 2. dziwi mnie to, slyszalem teksty "nowa czesc wyjasni skad kratos ma tatuaże" a przecież miał je juz nawet w COO, wiec skoro ta część nie ejst wcale pierwsza tylko prawie ostatnia to hmm dziwne Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Może będzie jakaś retrospekcja podczas gry? Cytuj
ziomexpl 0 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 tak, będą wspomnienia kratosa:D Cytuj
Neo3016 8 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 dziwi mnie to, slyszalem teksty "nowa czesc wyjasni skad kratos ma tatuaże" ... Czy w jedynce tego nie tlumaczy? Z tego co zrozumialem to to nie sa tatuaze tylko jego skora miala taki ciemny kolor a kiedy zabil swoja rodzine to ich prochy (stad ten bialy kolor) przylepily mu sie do ciala w taki sposob i teraz tak wyglada jakby mial tatuaze.Nie jest tak?Mozliwe ze ja zle zrozumialem bo jakos tak wyszlo ze sie spieszylem i nie zwracalem zbytnio uwagi na filmiki i nie ogladalem wszystkich Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 (edytowane) Yano ta nowa to ma być interquel pomiędzy GoW 1 i GoW 2. dziwi mnie to, slyszalem teksty "nowa czesc wyjasni skad kratos ma tatuaże" a przecież miał je juz nawet w COO, wiec skoro ta część nie ejst wcale pierwsza tylko prawie ostatnia to hmm dziwne Nie wiem co mam rozumieć przez te tatuaże, ale chyba chodzi o tę bladą karnację, o której obszerne wzmianki były już w jedynce. Zresztą sam podtytuł to sugeruje, więc to będzie znana już historyjka. edit: Dobra już wiem teraz o co biega. Edytowane 24 czerwca 2010 przez NEMESIS US Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 tatuaże to te czerwone zawijasy, a nie bladość skóry Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 No właśnie, ta bladość skóry jest wyjaśniona w jednym ze spoilerów wyżej. Tatuaże to co innego. Będą retrospekcje i ma być coś w końcu wyjaśnione z tym bratem Kratosa. Cytuj
Gość konstant Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Mozecie mi ogolnie powiedziec ktore bronie sa warte ulepszania a ktore mozna o kant d*py rozbic? Czy raczej sa mniej wiecej wyrownane? Podejrzewam, ze kwestia ta byla juz opisana, lecz nie chce wpasc w czelusc spojlerow czytajac temat;) Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 W sumie każda broń w GoW3 jest dobra i użyteczna są wyrównane. No ale priorytetowo ulepszałbym Ostrze Wygnania i Cestusy. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 I ewentualnie Claws of Hades, chociaż to lepiej na wyższym poziomie trudności, by mieć Gorgon Serpent do zamiany w kamień w pewnym kluczowym momencie gry. Ale za pierwszym razem tak jak pisał Słupek, najlepiej Blades of Exile i Nemean Cestus. 1 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 nie ma wielkiego znaczenia w co sie pakuje, ale ważne jest (przynajmniej dla mnie) żeby pakowac głownie w jedną broń, żeby była silna (wymaksowana), tzn - lepsza jedna silna broń niż 4 podpakowane po kawalku tak że kazda z nich jest słaba Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 5 lipca 2010 Opublikowano 5 lipca 2010 Ostatnio widziałem "Starcie Tytanów" i od razu widziałem oczami wyobraźni film oparty o GOW,mam nadzieje że kiedyś powstanie. Cytuj
TyskiPL 64 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 (edytowane) Przeszedłem, gra boska Mam jedno małe ale - raz odniosłem wrażenie, że za dużo jest walk z Zeusem, ale na to można przymknąć oko lajtowo. Po drugie ten motyw dobijania Zeusa - miałem czerwony ekran od jego krwi, a gra dalej kazała mi naciskać kółko. Okazało się, że mogę skończyć naciskanie kiedy chcę. I to jest durne, bo ja ponad pół godziny wciskałem te kółko myśląc, że inaczej nie skończę gry lub, że to jakiś błąd. Miałem raz, że ta gra mi się zacięła porządnie, jak szedłem drugi raz po łańcuchu w górę. Za to bardzo podobał mi się motyw mroku :] Edytowane 6 lipca 2010 przez Grigori spoiler! Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Okazało się, że mogę skończyć naciskanie kiedy chcę. I to jest durne, bo ja ponad pół godziny wciskałem te kółko myśląc, że inaczej nie skończę gry lub, że to jakiś błąd. to był mały test na inteligencje Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 6 lipca 2010 Opublikowano 6 lipca 2010 Patent z wciskaniem jest śmieszny, ale ten czerwony ekran to lipa, ja bym wolał dokładnie oglądać jak Kratos masakruje swojego starego, później go co prawda widać przez chwilę, ale satysfakcja z tego żadna. 1 Cytuj
izon 995 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Na jakim poziomie trudności najlepiej przechodzić grę za pierwszym razem ? Od razu mówię że nie lubię zacinać się na zbyt długo Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Na normal (god mode), bo jest później jeden cięższy fragment, chociaż ja sam zaczynałem od razu na titanie (hard) i nie narzekałem, bo ogólnie jest łatwiej niż w poprzednich częściach. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Zaczynaj na normal , bo na wyższych można się już pozacinać czasami. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Jeżeli grałeś w poprzednie części to możesz od razu zacząć na hardzie. Na normal (god mode), bo jest później jeden cięższy fragment, chociaż ja sam zaczynałem od razu na titanie (hard) i nie narzekałem, bo ogólnie jest łatwiej niż w poprzednich częściach. Znaczy się ten pod koniec gry ? no to rzeczywiście później Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Jeżeli grałeś w poprzednie części to możesz od razu zacząć na hardzie. Na normal (god mode), bo jest później jeden cięższy fragment, chociaż ja sam zaczynałem od razu na titanie (hard) i nie narzekałem, bo ogólnie jest łatwiej niż w poprzednich częściach. Znaczy się ten pod koniec gry ? no to rzeczywiście później Chodzi o satyry i cerbera . No jasne, że później, niż wcześniej. :potter: Cytuj
izon 995 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Dzięki za rady. Zagram najpierw na normalu żeby pocieszyć się grą a przy okazji po wpadają trofea. Potem przejdę sobie drugi raz na hardzie (swoją drogą dziwne że nie ma trophy za poziom Chaos ) Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 15 lipca 2010 Opublikowano 15 lipca 2010 Tak samo jest w Collection, w jedynce nie ma trophy za przejście God, a w dwójce za skończenie Titana. Pewnie pomyśleli, że będzie za trudno, ale zawsze można przejść dla własnej satysfakcji. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 16 lipca 2010 Opublikowano 16 lipca 2010 Zaraz po normalu odpal sobie Chaos. Odczuwalny skok poziomu trudności. Cytuj
YETI 10 998 Opublikowano 18 lipca 2010 Opublikowano 18 lipca 2010 God of War Movie trailer http://www.ps3site.pl/wideo-god-of-war-movie-trailer/49326/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi