Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Nie. Nie możesz nawet na tym samym poziomie trudności, bo nie ma w tej grze opcji new game +. Chyba, że uaktywnisz sobie gadżety zdobyte po bogach.
Opublikowano 13 sierpnia 201014 l Trophy nie wpadają po użuciu czegokolkowiek dodatkowego (stroje, artefakty po bogach).
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Wypowiedź zawiera SPOJLERY Gierka wpadła i w moje łapy i musze powiedziec, że bardzoooo mi się podoba. Pomysł na wykańczanie po kolei bogów i konsekwencje jakie to przynosi super pomysł. Grafika w niektórych miejscach wypada za(pipi)iście w innych już gorzej, ale i tak jest masakra. Walka na Kronosie to po prostu bajka i coś niesamowitego. Kratos to niezły bad ass nawet musiał zabic Hefajstosa, a na początku myślałem, że go jako jedynego oszczędzi, ale się myliłem Pomysły takie jak ogrody Hery ( alkoholiczka jedna ^_^ ) ze zmienioną perspektywą suuper !!! W końcu normalne bronie, które można używac, a nie tak jak w poprzednich częściach te dodatkowe były bezużyteczne. Ogólnie dla mnie najlepsza częśc serii. Gry jeszcze nie skończyłem (jestem w labiryncie) także z wystawieniem ocenki się wstrzymam do końca. Git giera !!! Cool Edytowane 22 sierpnia 201014 l przez cotek
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Spoilery lepiej chyba zakryć, bo jak wejdzie w temat ktoś kto nie grał, to i tak może zobaczyć przez przypadek co jest napisane.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Pomysł na wykańczanie po kolei bogów i konsekwencje jakie to przynosi super pomysł. No właśnie kolejność z którą Kratos podejmuje Olimpijczyków jest troszkę do du.py. Na samym początku mógł ubić np. Hermesa, Heliosa, albo Apollina. A tak straciliśmy dwóch braci z najważniejszej trójcy. Chu.jowo rozplanowali ten motyw a nie wierzę, że nie potrafiliby tego rozwiązać lepiej. Kratos i tak przecież wraca do podziemia. Mógłby ubić Hadesa dopiero wtedy. Tak w 3/4tych gry.
Opublikowano 22 sierpnia 201014 l Gdyby tak się czepiać, to bogowie ogólnie są leszczami przy Aresie. :] W tym przypadku było widać, że nie walczysz z byle kim, tylko z wymagającym przeciwnikiem.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Taa tyle że Kratos w jedynce a trójce to tak jakby dwie różne postacie. W pierwszej części było mu bliżej do zwykłego człowieka, w trójce jest prawie na równi z bogami, stąd ta łatwość w ich wyrzynaniu. Gdyby postawić przeciwko sobie Aresa i Kratosa z trójki to poległ by tak samo jak inni, nie miałby szans.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l O, tu się zgodzę w dwustu procentach. Kratos z odsłony na odsłonę jest coraz potężniejszy, a w trójce jest już tylko rzeźnikiem bogów. Aresa zjadłby na śniadanko z chlebkiem i z musztardą.
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l a ja sie musze pochwalic ze przeszedlem GoW'a 3 po raz trzeci, tym razem na very hardzie ostatni save: 9:42:19 i 152 dedy imo walka z Zeusem we wnetrzu Gai byla duzo prostsza od walki ze skorpionem... z Zeusem sie meczylem z 20 min a z tamtym bydlakiem godzine
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Ja juz jestem na etapie gdzie zdobylem wszystkie bronie. Moze ktos mi podpowie ktora jest najmocniejsza, bo chcialbym ja upgrade'owac na maxa, tak aby nie miec problemow z finalowym bossem. Wydaje mi sie, ze w bron Hefajstosa warto jest zainwestowac "krew". Edytowane 23 sierpnia 201014 l przez walek
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l jak nie grasz na v. hardzie to bedziesz mial tyle orbow, ze spokojnie upgradujesz wszystko o ile bedziesz szukal rozmaitych skrzynek o dziwo, na v. hardzie znajdywalem wiecej skrzynek niz zwykle a nie wystarzylo mi orbow na upgradowanie wszystkiego... widocznie na chaosie jest mniej orbow ale ogolnie, mi sie najlepiej walczylo blade of excile i nemean cestus (czy jak im tam jest )
Opublikowano 23 sierpnia 201014 l Ja juz jestem na etapie gdzie zdobylem wszystkie bronie. Moze ktos mi podpowie ktora jest najmocniejsza, bo chcialbym ja upgrade'owac na maxa, tak aby nie miec problemow z finalowym bossem. Wydaje mi sie, ze w bron Hefajstosa warto jest zainwestowac "krew". Blade of Exile czyli standardowa to podstawa i rękawice, te najlepiej w pierwszej kolejności.
Opublikowano 24 sierpnia 201014 l jak nie grasz na v. hardzie to bedziesz mial tyle orbow, ze spokojnie upgradujesz wszystko o ile bedziesz szukal rozmaitych skrzynek o dziwo, na v. hardzie znajdywalem wiecej skrzynek niz zwykle a nie wystarzylo mi orbow na upgradowanie wszystkiego... widocznie na chaosie jest mniej orbow ale ogolnie, mi sie najlepiej walczylo blade of excile i nemean cestus (czy jak im tam jest ) Rękawice (siła) oraz ostrza (uniwersalne) to podstawa, ja na końcu pakowałem czerwone kule w także w bicze (magia paraliżuje dość dużo jednostek).
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Warto kupować GOW I i II jeśli przeszło się je na PS2 ? Prócz Grafiki coś poprawili ?
Opublikowano 25 sierpnia 201014 l Dodali trofea to raz. Dwa jeśli masz zwykłą wersję GoW 2 na PS2 to zapewne nie masz bonusowego dysku z making of itp. W Collection to jest.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Warto. Ja pomimo wielokrotnego skończenia obu części bawiłem się świetnie przy kolekcji. Tak jak pisze Zwyrol, są trofea (swoją drogą bardzo łatwe) oraz masa dodatkowych filmików. Grafika prezentuje się nieźle, szczególnie w dwójce. A tak swoją drogą to masz odpowiedni termat dotyczący GoWC.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Oj faktycnzie, sorry. W GOW III są też jakieś dodatki DLC ? DLC jest tylko w edycji kolekcjonerskiej i limitowanej czy tam jakiejś. Dodatkowe stroje i challenge.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l A właśnie, coś sprawa z DLC przycichła. Czyli chyba nie będzie już żadnych dodatków?
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l niby mial byc true-ending... faktycznie cicho o tym ;] moze cos tam grzebią przy gow na psp
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l w PSXE była wypowiedź Sitga i mówił, że dodatek dałoby radę zrobić tylko by nie pasował do struktury gry, szkoda, że mieli mało czasu na dokończenie gry. Efektem jest słaba końcówka.
Opublikowano 26 sierpnia 201014 l Bo tak został niewykorzystany wątek Dejmosa, gdzie nawet do polskiej wersji jakiś aktor podkładał głos pod tą postać (na jednym z castingów do gry było to widać) No chyba, że przerzucą to do Ghost of Sparta. Edytowane 26 sierpnia 201014 l przez Zwyrodnialec
Opublikowano 2 września 201014 l Gram sobie na Tytanie, mam sejwa przed ogrodami Hery i gra w momencie kiedy powinien załączyc się filmik z Herą wiesza się. Nie wiem czy to jakiś bug, a może konsolka coś już świruje.
Opublikowano 2 września 201014 l w PSXE była wypowiedź Sitga i mówił, że dodatek dałoby radę zrobić tylko by nie pasował do struktury gry, szkoda, że mieli mało czasu na dokończenie gry. Efektem jest słaba końcówka. Serio tak sądzisz ? Dla mnie cała końcówka gry (czyli jakieś 40 minut) od momentu walki z Zeusem przy sercu Gai to najlepsze momenty tej gry!