Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 2 września 2010 Opublikowano 2 września 2010 Najlepsze momenty tej gry to początek do końca walki z Posejdonem, pościg za Hermesem i walka z Kronosem każda powoduje opad szczeny. Cytuj
izon 995 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Najlepsze momenty tej gry to początek do końca walki z Posejdonem, pościg za Hermesem i walka z Kronosem każda powoduje opad szczeny. To się zgadzam że pod względem "opadu szczeny" to najlepsze momenty gry, ale uważam że końcówce naprawdę nie można nic zarzucić. Jeśli uważacie inaczej to chętnie posłucham argumentów Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 Najlepsze momenty tej gry to początek do końca walki z Posejdonem, pościg za Hermesem i walka z Kronosem każda powoduje opad szczeny. To się zgadzam że pod względem "opadu szczeny" to najlepsze momenty gry, ale uważam że końcówce naprawdę nie można nic zarzucić. Jeśli uważacie inaczej to chętnie posłucham argumentów Ktoś czyta Tobie posty?? Sooorry, no nie mogłem się oprzeć. Nie wiem dlaczego nikt nie wspomina walki z Hades'em. Moment, w którym wyskakuje i rzuca się z mety na Kratosa jest prześwietny. A końcówka jest dokładnie taka jak być powinna, tyle że jest kwestią gustu. Ja osobiście nie mam jej nic do zarzucenia, inni chcieliby by Kratos dalej żył w swym morderczym popędzie ku destrukcji wszystkiego, wszystkich i jego samego. A to jest już koniec... Kratos is dead... Cytuj
izon 995 Opublikowano 3 września 2010 Opublikowano 3 września 2010 tak jestem niewidomy i mam forum specjalnej troski specjalnie od zgredów ;) Cytuj
Gość kufir Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Ale ten GOW III jest trudny na Hardzie. Pojedynki z Zeusem toczę już od 9 rano (a już mamy prawie 17). Z I i II na hardzie nie miałem aż takich problemów. Aż się boję pomyśleć co będzie na ostatnim stopniu trudności Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Zeus jest łatwy, bierzesz rękawice i używasz ich uniku kontrując przy każdej okazji. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 GOW III na Tytanie skończony. Gra fajna ale hmmm... sam nie wiem, chyba nie porwała mnie tak samo jak część II. Mam jednak teraz apetyt na dwie stare części, oraz na przejcie wyzwań Jak odblokować platynę w tej grze ? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 (edytowane) GOW III na Tytanie skończony. Gra fajna ale hmmm... sam nie wiem, chyba nie porwała mnie tak samo jak część II. Mam jednak teraz apetyt na dwie stare części, oraz na przejcie wyzwań Jak odblokować platynę w tej grze ? Trzeba odblokować wszystkie trofea ;p. Edytowane 5 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
sprite 1 788 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 GOW III Artbook: http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/09/17/god-of-war-art-book-makes-us-cry.aspx Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 GOW III Artbook: http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/09/17/god-of-war-art-book-makes-us-cry.aspx no piękny , tylko cena o wiele za wysoka. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Lepiej by jakieś DLC wypuścili. :] Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Dokładnie, jakieś syte fabularne DLC. Nie powiem czekam bardzo. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Ja również, ale już jakiś czas temu Stig Assmussen powiedział, że GoW III to kompletna historia i żadne DLC nie jest potrzebne. Szkoda, że ba sama końcówka (po napisach końcowych) nie jest dla mnie aż tak bardzo klarowna. Cytuj
Don_Pedro 5 Opublikowano 18 września 2010 Autor Opublikowano 18 września 2010 Niedlugo po premierze God of War 3 zaczely krazyc plotki o GoW: Afterlife Na bank Santa Monica Studio dlubie juz przy kolejnej czesci serii, choc jak wiadomo tworza takze nowe IP. Ale Kratosa nie mozna po prostu od tak porzucic... Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Możliwe, że tym razem seria mogłaby dziać się w zupełnie innych realiach mitologicznych. Ciekawą koncepcje w tej materii miał David Jaffe, który chciał z czasem osadzić serię w nordyckiej mitologii. W tym przypadku byłoby to nawet trochę logiczne, bo końcówka trójki pokazuje już tylko chaos, i nic więcej, czyli idealny moment na rozpoczęcie nowej ery. Kratos w jakiś tam sposób powróciłby do życia i akcja trwałaby już na kolejną trylogię. To tylko moje dywagacje, ale podobnie jak Ty, również uważam, że Sony nieprędko zamknie tę markę. Ile można jechać na prequelach? Takim tokiem idzie teraz np. Konami z MGS. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Ja już nie chcę Kratosa. Oby żadne DLC nie ujrzało światła dziennego i oby nikt z was nie miał racji co do nowej odsłony. Owszem, uważam trylogię GoW za najlepszą ever, ale trzeba iść do przodu. Nowe universum, nowy bohater i do dzieła. A Kratos niech w końcu odpocznie bo chłop wyrżnął ileś tam kreatur i bogów w bardzo krótkim czasie. Nawet on miał po prostu dość. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Kratos już odpoczywał pomiędzy pierwszą a drugą częścią. Siedział na tronie, głaskał niewiasty i czasem spuszczał się na ziemię dać łomot niewiernym Cytuj
Gość kufir Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 czasem spuszczał się na ziemię A nie na afrodytę? Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 W trójce. Świetny motyw zdrady, a maż haruje w jaskinii XD Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 18 września 2010 Opublikowano 18 września 2010 Seria jeszcze się nie wypaliła, a w postaci Kratosa nadal jest spory potencjał. Ja chcę kolejne części. :] Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Seria jeszcze się nie wypaliła, a w postaci Kratosa nadal jest spory potencjał. Ja chcę kolejne części. :] Dokładnie kto jak kto ale Kratos na pewno się nie skończył. Chętnie zobaczyłbym dlc albo kilka nowych części i to jeszcze na Ps3 . A co do trójki to Stiq ładnie ma nasrane w głowie jeżeli uważa, że to zamknięta historia. Sam najpierw gadał o dlc, o sporym wyciętym kawałku (pewnie walka z tytanem, wiadomo kim) więc... Poza tym przy całym zachwycie, uwielbieniu do trójki i z całym szacunkiem ale fabuła od połowy gry ssie okrutnie (Pandora, przemiana Kratosa) włącznie z kiepskim wręcz chu.jowym zakończeniem. Zresztą gameplayowo też końcowka trochę zawodzi, brak pier.dolnięcia. Żeby nie było kocham trójkę ale imo to najgorsza część. Z wywieszonym jęzorem przyjmę dlc, że już nie wspomnę o nowej części. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Oczywiście że będzie IV część, Ci co skończyli grę wiedzą o czym mówię Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Kurde żeby to było takie oczywiste mogliby już zapowiedzieć chociaż Ducha Sparty z PSP. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 19 września 2010 Opublikowano 19 września 2010 Wrzucić Kratosa do świata rodem z Mario. I niech to wypuszczą choćby w formie DLC. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 października 2010 Opublikowano 7 października 2010 W trakcie którejś walki wyskoczyła mi opcja zmiany poziomu trudności na easy, nie mogę później zmienić sobie na inny poziom trudności w trakcie gry ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi