Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Jak ktoś skończył grę na chaosie, to żadne wyzwania nie są trudne. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Chwila chwila...można kupić stroje i challenge?? Nie potrzebuję specjalnych wersji gry??? Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Nie, od środy można kupić i stroje i challenge na psstore plus soundtrack ;p. Edytowane 7 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 (edytowane) Soundtrack to niezłe zdzierstwo, zwłaszcza że w okolicach premiery gow3 był dostępny za free... (z wszystkich trzech części !) Edytowane 7 listopada 2010 przez Łebi Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 7 listopada 2010 Opublikowano 7 listopada 2010 Z inne beczki. Nie wiem czy to promocja, bo nie wiem ile to kosztuje za granica, ale GoW 3 ta wersja ultimate w puszcze pandory ( częsci God of War itp.), w empikach 320 zł z 540 zł, widzialem w piątek w najnowszym empikowskim Tomiku Kultury Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 8 listopada 2010 Opublikowano 8 listopada 2010 True, true, sam nosiłem się z zamiarem kupna, ale po co pieniąchy wywalać skoro to co najważniejsze jest już na PSS? Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 ostatnio skorzystałem z możliwości kupienia GoW Collection za pośrednictwem PS Store i od paru dni odświeżam sobie dwójkę. Chyba 3 lata w nią nie grałem jak nie więcej i choć pamiętam ją na pamięć to dalej robi piorunujące wrażenie. Takie odświeżenie tym bardziej uświadamia mnie jak bardzo zmarnowano potencjał GoW3 - dwójka po prostu bije pod każdym względem (nie licząc oczywiście grafy i walk z tytanami) zwieńczenie trylogii. Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 I jedynka jest lepsza, wprawdzie bossów ma mniej, ale postawiono na jakość. Hydra, Minotaur, czy Ares. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 tu bym się zastanawiał co lepsze i jednoznacznie nie ocenie. Chyba jednak bardziej wolę trójkę co nie zmienia faktu,że dwójka nawet dziś miecie i niszczy GoW3 Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 listopada 2010 Opublikowano 11 listopada 2010 Jedynka zdecydowanie najlepiej z całej serii rozdzieliła gameplay na walkę, zagadki i elementy zręcznościowe. No i fabularnie najlepsza z serii. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 12 listopada 2010 Opublikowano 12 listopada 2010 Sama Świątynia Pandory niszczy pod względem miejscówek pozostałem części, a do tego dochodzi równomierne rozplanowanie gameplayu o którym pisze Zwyrol. Cytuj
Mane_TA 1 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Hej Czy kupując wersje PL mam do wyboru napisy po PL i głosy ANG?? Ile godzin gameplayu ma GOW III? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 Tak, jest taki wybór. Jakieś 8-10h. Polecam grać od razu na hard. Cytuj
Toshirou 0 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 A czy przechodząc pierwszy raz na normal, a potem wybierając hard zaczynamy ze wszystkimi zdobytymi wcześniej skillami? Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 W żadnej poprzedniej części tak nie było. Najpierw trzeba mieć zaliczony dany poziom trudności, by można było używać na nim bonusów. Poza tym w tej części nie ma czegoś takiego jak new game +, chyba, że za drugim razem odpalisz itemy zebrane po bogach, wtedy szybko można zdobyć wszystkie skille. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 (edytowane) Hej Czy kupując wersje PL mam do wyboru napisy po PL i głosy ANG?? Ile godzin gameplayu ma GOW III? Mi na normalu jakoś 11-12 h edit: i odradzam grać na hard, dla mnie z 1 razem Kratos ma dość łatwo roznosić wszystkich w pył, a nie męczyć się na z cereberem i 3 satyrami , w końcu to bóg wojny. Edytowane 11 grudnia 2010 przez balon1984 Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 11 grudnia 2010 Opublikowano 11 grudnia 2010 U mnie na hardzie 11,5h i polecam zacząć na tym poziomie jeżeli grało się w poprzednie części. Cytuj
Tobi1989PL 1 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Witam kolegów graczy, mam takie pytanie/pytanie. Dotychczas grałem tylko w kieszonkowe przygody Kratos i teraz ukończyłem trójkę i mam taki mały problem. No to tak: w CoO i DS gdy np. ukończyłem grę na poziomie normal i gdy kolejny raz rozpoczynałem grę na tym samym poziomie trudności, to od razu miałem wszystkie bronie i ich ulepszenia zgodnie z poprzednią grą. Dziś miałem znów zagrać w GoW3 na poziomie normal, by odblokować brakujące trofea w tym ,,wszytko na maksa" i zobaczyłem, że na starcie mam tylko ostrza wygnania. Tu pojawia się moje pytanie, czy jak zdobędę dajmy na to szpony Hadesa, to będą miał w nich ulepszenie z poprzedniej gry, czy będę musiał znowu wszystko od nowa ulepszać? Cytuj
QTF 8 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Witam kolegów graczy, mam takie pytanie/pytanie. Dotychczas grałem tylko w kieszonkowe przygody Kratos i teraz ukończyłem trójkę i mam taki mały problem. No to tak: w CoO i DS gdy np. ukończyłem grę na poziomie normal i gdy kolejny raz rozpoczynałem grę na tym samym poziomie trudności, to od razu miałem wszystkie bronie i ich ulepszenia zgodnie z poprzednią grą. Dziś miałem znów zagrać w GoW3 na poziomie normal, by odblokować brakujące trofea w tym ,,wszytko na maksa" i zobaczyłem, że na starcie mam tylko ostrza wygnania. Tu pojawia się moje pytanie, czy jak zdobędę dajmy na to szpony Hadesa, to będą miał w nich ulepszenie z poprzedniej gry, czy będę musiał znowu wszystko od nowa ulepszać? nie nie ma NG+, chyba ze skorzystasz z glicha wtedy bedziesz mial. Nie pamietam jak sie go robilo ale dziala bez problemu... Cytuj
Zwyrodnialec 1 716 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Ewentualnie można odpalić przedmioty zdobyte na bogach, co też jest niezłym cheatem, np znacznie więcej orbów za pokonanie przeciwników itp Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 19 stycznia 2011 Opublikowano 19 stycznia 2011 Dopałki Bogów blokują trofea. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Bonusowy strój "Fear Kratos" dostajemy po jednorazowym ukończeniu gry? Bo już nie pamiętam. Cytuj
Yap 2 794 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Tak właśnie. Resztę można kupić na PSS + dodatkowa skórka Deimos w pakiecie z Ghost of Sparta. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Jak jest ze stopniem trudności GOW3 do pozostałych części ? GOW2 i CoO skończyłem na najwyższym, w jedynce nie dałem rady na końcu w "chatce z demonami przeszłości" a w GoS gram właśnie na God Mode (hard był w sam raz). Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 12 lutego 2011 Opublikowano 12 lutego 2011 Chaos w tej części to jak Hard w GoWII, a Titan, czyli Hard to jak normal w GoWII. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi