Skocz do zawartości

God of War 3

Featured Replies

Opublikowano

Ma swoje momenty jak każdy God of War, ale w tej serii wystarczy spiąć poślady i nie szarżować jak na normalu aby przejść najwyższy poziom.

• Odpowiedzi 3,5 tys.
  • Wyświetleń 454,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Dzieki jeszcze raz.   Dla mnie ten moment to również kaszana, spodziewałem się walki a'la ta z Ikarem - latamy wokół Tytana niszcząc po kolei paluszki, a dalej rączki skurczybyka ,a ten trzymajac s

• Gram na Chaos i jest ich za malo xD Grigori dzieki zas musze grac od nowa ><

• SPOILERY   No to jedziemy:   - Końcówka GOW II nastawiała mnie na zwieńczenie trylogii w najlepszy sposób, epicką walkę miedzy tytanami ,Kratosem, a Bogami z odmóżdzającą walką na sam koniec na sz

Opublikowano

hm, imo jesli chodzi o najtrudniejsze momenty w GoW 3

to imo tylko ostatnia walka przed wyjsciem z Labiryntu i walka z satyrami i cerberem juz po wyjsciu ;) Czyli w sumie koncowka gry, a tak czy inaczej klony z GoW >>>>>>>>>> Labirynt/satyry + cerber z GoW 3 > Maraton przed Clotho = pogon za Calliope w CoO = cos tam z GoS :P

mowa oczywiscie o Very Hardzie

Edytowane przez Square

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Zabieram sie za 3. Jak oceniacie tutaj poziom v.h? Tak w porownaniu do poprzednich odslon? Chodzi mi glownie czy sa jakies momenty typu klony, tlumacz czy droga do clotho. Tylko napiszcie czy sa a nie gdzie ;P W ascension i GoS nie gralem.

Tak są podobne momenty. Jak chcesz wiedzieć jakie to w postach wyżej masz wypisane.