Bracio 0 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2010 Co do kamery jest dobra nie miałem praktycznie przez nią problemów w grze. Jedynie co może denerwować to podczas walki z niektórymi przeciwnikami to, że przeciwnik gdy odwróci się do kamery plecami zasłaniając Kratosa to można mieć wtedy problemy. Ja nadal nie mogę się uporać z tym Cerberem oraz Satyrami, strasznie ten etap frustruje. Nie przypominam sobie żebym miał takie problemy w poprzednich odsłonach na najwyższych poziomach trudności. Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2010 A próbowałeś używać ostrzy hadesa, a konkretnie przyzwać gorgonę, żeby zamienić satyry w kamień? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bracio 0 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2010 (edytowane) A próbowałeś używać ostrzy hadesa, a konkretnie przyzwać gorgonę, żeby zamienić satyry w kamień? Próbowałem i teraz dochodzę do trzeciej głowy lecz bez RotS to sobie mogę powalczyć. Oczywiście mógłbym nabić RotS kopiąc te ogniste psy, ale to jest żmudne oraz niebezpieczne. W ogóle ta umiejętność nie ratuje Kratosa w sytuacji beznadziejnej tak jak było w God of War 2. Edytowane 6 kwietnia 2010 przez Bracio Cytuj Odnośnik do komentarza
agst 131 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2010 A jak dochodzisz do 3 głowy, to masz już zabite Satyry? Jeśli tak, to zakładaj Cestusa i ładuj w cerbera uważając na jego ataki, które robi dość wolno. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2010 A próbowałeś używać ostrzy hadesa, a konkretnie przyzwać gorgonę, żeby zamienić satyry w kamień? Próbowałem i teraz dochodzę do trzeciej głowy lecz bez RotS to sobie mogę powalczyć. Oczywiście mógłbym nabić RotS kopiąc te ogniste psy, ale to jest żmudne oraz niebezpieczne. W ogóle ta umiejętność nie ratuje Kratosa w sytuacji beznadziejnej tak jak było w God of War 2. Przecież wtedy pluje już tylko jednym psiakiem. Nie powinno być problemów (większych) jeśli masz jednego satyra i cerbera. łapiesz psią bombę i ciskasz nim. jak tylko satyr się zbliży wykonujesz manewr dwa razy skok plus prawa gała w kierunku jaki sobie życzysz. Łuk przydaje się niesamowicie kiedy jesteś w miarę daleko od całej dwójki. Jak tylko pozbędziesz się cerbera łapiesz kozła i ciśniesz kółko do bólu. Postaraj się nie śpieszyć w tym starciu, a cierpliwość się opłaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 kwietnia 2010 Próbowałem i teraz dochodzę do trzeciej głowy lecz bez RotS to sobie mogę powalczyć. Oczywiście mógłbym nabić RotS kopiąc te ogniste psy, ale to jest żmudne oraz niebezpieczne. W ogóle ta umiejętność nie ratuje Kratosa w sytuacji beznadziejnej tak jak było w God of War 2. O_o Jak nie jak tak? Walka np. z Cerberem z RotS a bez to niebo a ziemia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 679 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 kwietnia 2010 pogralem troche u kumpla i giera jest przekozacka, jednak nei podoba mi sie Linda jako Kratos ;/ nie czuje sie tego powera plynacego z postaci jak gada Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2010 Tytan zaliczony (pierwsze podejście do gry) Co do dubbingu to bardzo mi się podobał. Nawet przez chwile nie miałem ochoty zmienić na oryginalny. PS: Cerberus to najtrudniejszy boss w grze ^_^ myślałem że wyjde z siebie i stane obok ;P Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2010 W sumie to on nawet nie jest bossem, ale rzeczywiście ta walka jest chyba najtrudniejsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udało mi się wyjaśnić to światełko w sypialni afrodyty,to jest ta jej podwiązka schowana za zasłonami Cytuj Odnośnik do komentarza
Yap 2 788 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 kwietnia 2010 Udało mi się wyjaśnić to światełko w sypialni afrodyty,to jest ta jej podwiązka schowana za zasłonami Well done my son!! Ja dziś zacząłem sobie Titan'a i powiem jedno - po Chaos Mode nie ma tu na razie ŻADNEGO wyzwania. Wszystko pada jak muchy, walki są do bólu proste i tylko bossowie stawiają opór. Nie zginąłem dziś ani razu, a kawałek już zaliczyłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Z reguły tak jest, że po zaliczeniu najwyzszego poziomu trudności niższe wydają się strasznie łatwe. Ja na Chaosie jestem w Pałacu Hadesa i dochodzę do wniosku że większe trudności sprawią tylko bossowie (nie wszyscy) i dwa momenty pod koniec gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Dokładnie. Jeszcze w labiryncie możne chwile się pomęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Trawis12 2 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Wow (ile storn już osignął gow), wie ktoś może kiedy będą wyniki konkursu na playstation.pl (konkurs o fabule gowa)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Wow (ile storn już osignął gow), wie ktoś może kiedy będą wyniki konkursu na playstation.pl (konkurs o fabule gowa)? Konkurs już się dawno skończył. Jeżeli byś wygrał, to dostałbyś odpowiednią informację na maila. Też sprawdzałem nerwowo pocztę heh. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bracio 0 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Przeszedłem GoW 3 na Chaosie. Największy problem sprawił mi Cerber z Satyrami. Zeus w porównaniu do tamtej walki to banał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Napisze mi ktoś ile jest tych "bożych"dupereli do zebrania,bo mam już podwiązke afrodyty,kubełek hery,wcześniejsze też,pytanie czy zeus nam coś daje? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 (edytowane) Napisze mi ktoś ile jest tych "bożych"dupereli do zebrania,bo mam już podwiązke afrodyty,kubełek hery,wcześniejsze też,pytanie czy zeus nam coś daje? wiem , że wcześniej jeszcze jest gift od Hadesa, jak go się pokona trzeba wynurkować ze Styksu, podobna sytuacja z Herculesem , też po walce wyławiamy "pamiątkę" po nim. Zeus z tego co się orjnetuję, nam nic nie daje Edytowane 11 kwietnia 2010 przez balon1984 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 356 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Napisze mi ktoś ile jest tych "bożych"dupereli do zebrania,bo mam już podwiązke afrodyty,kubełek hery,wcześniejsze też,pytanie czy zeus nam coś daje? Jeszcze trochę tego jest Tu masz pełną listę i . Cytuj Odnośnik do komentarza
Pawel_S5 13 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Zabiera się ktoś za Chaos Mode No Upgrade Run? To może być ciekawe wyzwanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 616 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 W pl mialy miec premiere szystkie 3 czesi GoWa w jednym packu. Cos wiecej o tym wiadomo? Cytuj Odnośnik do komentarza
konrado0905 7 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Napisze mi ktoś ile jest tych "bożych"dupereli do zebrania,bo mam już podwiązke afrodyty,kubełek hery,wcześniejsze też,pytanie czy zeus nam coś daje? 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Trawis12 2 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Wow (ile storn już osignął gow), wie ktoś może kiedy będą wyniki konkursu na playstation.pl (konkurs o fabule gowa)? Konkurs już się dawno skończył. Jeżeli byś wygrał, to dostałbyś odpowiednią informację na maila. Też sprawdzałem nerwowo pocztę heh. Kurcze a na stronie jeszcze nie ma wyników, a w informacjach jest napisane że tydzień trzeba czekać zanim dostaniemy maila, więc może... Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 Myslisz ze wygrasz ? ;P jak tam bylo chyba 10 sztuk na kilkanascie panstw. Cytuj Odnośnik do komentarza
MaroS 289 Opublikowano 11 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 kwietnia 2010 (edytowane) Na Polskę pewnie przypadała 1 nagroda Już mnie w q^%5^&%7 te satyry, na tytanie. No nie idzie ich zabić moja taktyka to: Pierwsza głowa: -Rękawice, dojeżdżam go bez straty życia, 2 Głowa: -Szpony hadesa i wąż gorgony, zamieniam satyre w kamień i rozbijam, później rękawice, zostaje mi ok 70%Hp 3. Głowa: -Szponu hadesa i wąż gorgony, zamieniam 1 satyre w kamień, i rozbijam, potem falanga sparty (czy jakoś tak, ten czar z ostrzy wygnania) staram się dojechać 2gą ale mnie zabiją prędzej czy później. dodam że RotS nie mam odnowionego bo wykorzystałem w Labiryncie. Edytowane 11 kwietnia 2010 przez MaroS Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi