Jakim 1 791 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Czyli o czymś nowym możemy zapomnieć. Grywalna wersją będzie pewnie powtórką z E3 Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 16 sierpnia 2009 Opublikowano 16 sierpnia 2009 http://konsolowisko.pl/index.php?t=news&id=1958 Trailer niesie ze sobą taką moc, że aż ciężko zebrać się do kupy po obejrzeniu. Kolejny Must Have. Przecież to stary Trailer, nawet dostepny na PSN juz od dawna. A Ja myślałem że będe zaszokowany a tu Zonk Cytuj
Jacobss 2 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Nowe screeny z gamescom: http://www.shacknews.com/onearticle.x/60050 Dla mnie to wygląda tragicznie. Słabe tekstury, pełno ząbków - to ma być god of war na PS3? Cytuj
Czychu3 3 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Nie oceniaj GoWa3 po screenach. Gra w ruchu prezentuje się ślicznie. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Ślicznie? Bez przesady. To nie jest to czego oczekiwałem. To tak jakby dali GoWII w HD. Tu naprawdę nie ma nic co powaliło by na kolana, tak jak robiły to poprzedniczki. Cytuj
Czychu3 3 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Ocenianie gry po screenach nie jest obecnie fajne. Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Gow na screenach nigdy nie robil wrazenia. Jedynka wygladala po prostu fajnie GoW to GoW... oprawa jest jednym z jednym z elementow czyniacych te gre 'TAKA GRA'... Musi byc genialna, nie ma bata Cytuj
butch.stein 251 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Opublikowano 18 sierpnia 2009 Ślicznie? Bez przesady. To nie jest to czego oczekiwałem. To tak jakby dali GoWII w HD. Tu naprawdę nie ma nic co powaliło by na kolana, tak jak robiły to poprzedniczki. GoW II w HD?? Bez przesady. Moim zdaniem, przyczepić się można jedynie do tego, że najbliższe otoczenie nie powala ilością szczegółów troszkę zbyt pusto jest.... no, ale zaraz zaraz przecież GoW nigdy nie powalał ilością detali w najbliższym otoczeniu Kratosa, powalał za to pięknymi widokami, świetnie wykonanymi przeciwnikami i Bossami. Czepiacie się chopy troszkę, czepiacie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) To tak jakby dali GoWII w HD. ten tekst robi sie juz nudny ci co tak mowia chyba dawno nie widzieli gow2 to prawda ze gow3 nie robi az takiego wrazenia jak robila dwójka bo wtedy dwójka wycisnela z konsoli wszystko co sie da i praktycznie wszystkie inne gdy zdeklasowała ostro, teraz dla porownania chociazby jest uncharted2, i dlatego gow3 nie powala aż tak, poprostu inne gry tez wygladaja za(pipi)iscie ale to nie zmienia faktu ze gow3 jest ładny i ma powera, o to wlasnie w nim chodzi, na trailerach (pipi)ica kratosa az wylewa sie z ekranu! Edytowane 19 sierpnia 2009 przez Yano Cytuj
Emet 1 087 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 OJ.. nie do konca masz racje. IMO GoW2 nie byl najladniejsza gra na PS2, lecz jedna z najladnijszych. Poki co GoW3 nie wyglada jak jedna z najladniejszych gier na PS3... Wyglada co najwyzej srednio (obecnie z tego co widzialem za grafike dalbym mu 7-8). Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Kazdy ma swoje zdanie, dla mnie GoW 2 byl najladniejsza gra na PS2 Brak loadingow podciagam pod 'ladnie wygladajaca gre' :o Z kolei nie mial swobodnej kamery... moznaby dyskutowac godzinami. Nie zmienia to faktu ze gadanie bzdur w stylu GoW 2 to GoW 2 w HD, jest bez sensu. Screeny to screeny nic konkretnego z nich nei wynika, aczkolwiek jedno co mozna powiedziec to ze NIE jest to GoW 2 w HD Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Czyli GOW2 na PS2 miał aż tak ładną grafike że zasługuje na ocene 7- na PS3?Ja za samo zróżnicowanie wrogów(np.kościotrupy)dałbym wiekszą ocene,nie ma monotonii,w końcu to wygląda jak powinno. Cytuj
McDrive 3 094 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Ślicznie? Bez przesady. To nie jest to czego oczekiwałem. To tak jakby dali GoWII w HD. Tu naprawdę nie ma nic co powaliło by na kolana, tak jak robiły to poprzedniczki. W kółko trzeba powtarzać to samo <_< Wystarczy przypomnieć sobie jak wyglądały HS i MS na screenach, a jak w ruchu. Dzień do nocy. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Ya (pipi)ie. Naprawde, ludzie z tego forum przyczepia sie do wszystkiego - no chyba, ze autorstwem tego jest Naughty dog, wtedy wszystko jest wypas spoko, bo Uncharted jest przeciez najlepsza gra ever !111!1oneone GoW 3 wyglada swietnie, a wy chyba zapominacie jaki kat ma kamera w tej grze - przeciez jest oddalona, natomiast tutaj widzimy to na zoomie. To tak jakby sie czepiac RTSa, ze jednostki slabo wygladaja jak przyblizysz kamere na maxa. Zastanawiam sie, czemu w temacie o Call of Duty nie ma takich malkontentow narzekajacych na grafe (a tam akurat jest na co narzekac, w odroznieniu do GoW 3). Pozatym nie zapominajcie, ze ta gra bedzie chodzic w 60 fps'ach, a nie 30 jak KZ2. Cytuj
Gość Marvelous Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Dla mnie liczy się fun. Jak MGS1 wyglądał każdy wie, Tenchu 1 - z polem widzenia na "meter", każdy wie - ile razy przelazłem owe pozycje? straciłem rachubę.. o czym to świadczy? no jasne, że grywalność. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 +1 , oczywiście oczekuję jako takiego poziomu grafy grając na ps3, ale to jest sprawa 2 planowa. A tak btw gow3 i tak pozamiata i tak to pewne. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 19 sierpnia 2009 Opublikowano 19 sierpnia 2009 (edytowane) GOW zawsze stawiał poprzeczke wysoko, tak samo będzie z tą częścią. Nie ma innej opcji. Wróżycie na tych screenach jak babcia z fusów. Nie jeden z was zobaczy tą gre w ruchu i będzie musiał szukać szczęki na podłodze. Obiecuje wam jeszcze cofniecie swoje słowa ;] Edytowane 19 sierpnia 2009 przez S_600 Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 http://www.gametrail...od-of-war/54641 Nowy fragment rozgrywki. Szału nie robi, kilka akcji jest niezłych mimo wszystko. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Ja to rozumiem tak, ze jest szansa na wprowadzenie wstecznej kompatybilnosci we wszystkich modelach PS3 - ta wypowiedz to potwierdza (kiedys na oficjalnym blogu playstation byla ankieta nt. tego, co chcielibysmy zobaczyc w kolekcjonerce GoW 3 - jedna z opcji byly dodane 2 pierwsze czesci). Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 to nie musi oznaczać wstecznej kompatybilności- po prostu przepisali kod gry pod ps3-podobnie zrobiło np capcom z marvel vs capcom 2 lub przykłady wolfenstain 3d,gier z xbox live arcade itp.jesli będzie tak jak ja myślę to pewnie będą i trofea Cytuj
S_600 252 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 tym bardziej ze bedzie to wydane na płycie Blu-ray Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 To nie jest wersja na PS2, tylko na PS3... nie trzeba tutaj miec emulacji. GoW2 jest na tyle stara gra ze mozna ja 'na szybko przerobic na wersje ps3 bez zbytniej optymalizacji'. PRzynajmniej ja bym tak to widzial, o ile to w ogole prawda ;p Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Na trofea bym sie nie nastawial Po prostu bedziesz w stanie uruchomic to na ps3 i pograc w demko gow3 Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Heh trofea musza byc do nowych gier ;p Anyway mam nadzieje ze to prawdziwy news, byloby 'supercool'. Bede wypatrywal potwierdzenia ;p Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Opublikowano 20 sierpnia 2009 Ciekawi mnie czy podbiją rozdziałkę do tego chociaż 720p. Nawet gow puszczony na lcdku prezentuje się średnio, mimo że na crt wygląda przekosmicznie jak na ps2. Taka podbita rodziałka zdziałała by cuda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi