QTF 8 Opublikowano 11 grudnia 2009 Opublikowano 11 grudnia 2009 gra juz jest ukonczona - przynajmniej tak powiedzial pracownik Santa Monica w wywiadzie. Trwają beta testy i poprawki bugow ale gra jest juz skonczona. Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 dokładnie-w wywiedzie pada stwierdzenia,że gra weszła teraz w fazę beta testów bo jest skończona(czyli można ja przejść całą)-wspominał o usuwaniu bugów,optymalizacji silnika i innych duperelach Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 przez ok 3 miesiace moga ja naprawde dobrze przetestowac, wiec wierze ze wersja ktora trafi do naszych konsol w marcu bedzie naprawde doje.bana. Cytuj
YETI 10 987 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Osobiście jestem ciekawy tych "ruchomych" leveli. Przedsmak tego mieliśmy już w Uncharted 2 (pociąg i walący się budynek). Mam nadzieję, że w GoWIII takich akcji będzie pod dostatek. Cytuj
.... 2 Opublikowano 12 grudnia 2009 Opublikowano 12 grudnia 2009 Osobiście jestem ciekawy tych "ruchomych" leveli. Przedsmak tego mieliśmy już w Uncharted 2 (pociąg i walący się budynek). Mam nadzieję, że w GoWIII takich akcji będzie pod dostatek. grzbiet tytana? Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 God of War III: Ultimate Trilogy Edition - ja łykam jak będzie w rozsądnej cenie. Dobrze, że wstrzymałem się z zakupem God of War Collection :biggrin: Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 17 grudnia 2009 Opublikowano 17 grudnia 2009 (edytowane) To się nazywa edycja limitowana. W jej skład ponoć wchodzi soundtrack a w nim jakieś heavy metalowe odmiany tracków, materiały wideo, jakaś książka o historii całej serii i content do pobrania z PS Store. Edytowane 17 grudnia 2009 przez NEMESIS U.S. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 To się nazywa edycja limitowana. W jej skład ponoć wchodzi soundtrack a w nim jakieś heavy metalowe odmiany tracków, materiały wideo, jakaś książka o historii całej serii i content do pobrania z PS Store. Wszystko ok, ale to co pogrubiłem powinno być od razu na płycie. Już to wkurwiające jest, że do limitek itp dodają wycięte na chama bonusy z gry. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 (edytowane) ten news jest dosyc stary i juz sie tu podniecalismy;p tutaj fotki o wiele lepszej rozdzielczosci (troche nizej) http://www.ishtalkers.com/god-war-3-ultimate-edition edycja rzeczywiscie za(pipi)ista, cena podobno 100$ czyli sporo ale dostajemy tez kupe rzeczy , za okolo 300zł kupil bym bez zastanowienia, w koncu niektore zwykle edycje gier kosztuja okolo 250 (co swoja droga jest chamskie..) Edytowane 18 grudnia 2009 przez Yano Cytuj
Daffy 10 564 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 ten news jest dosyc stary i juz sie tu podniecalismy;p tutaj fotki o wiele lepszej rozdzielczosci (troche nizej) http://www.ishtalkers.com/god-war-3-ultimate-edition edycja rzeczywiscie za(pipi)ista, cena podobno 100$ czyli sporo ale dostajemy tez kupe rzeczy , za okolo 300zł kupil bym bez zastanowienia, w koncu niektore zwykle edycje gier kosztuja okolo 250 (co swoja droga jest chamskie..) jest nowy:) Yano prześledż zawartość Kolekcjonerska z US nie będzie miała GoW1 i GoW2 a w europie będzie w zestawie Cytuj
Texz 670 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Pamiętacie konkurs nagrań do polskiej wersji God Of War 3? http://www.youtube.com/watch?v=oiiTeVZkcp4 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Mam nadzieje ze kwestie tego gościa ograniczą się do słów "aaaaaa, ratunku" Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 Mam nadzieje ze kwestie tego gościa ograniczą się do słów "aaaaaa, ratunku" Czy on ma coś nie tak z wymową 'R' czy mi się wydaje? Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 ten news jest dosyc stary i juz sie tu podniecalismy;p tutaj fotki o wiele lepszej rozdzielczosci (troche nizej) http://www.ishtalkers.com/god-war-3-ultimate-edition edycja rzeczywiscie za(pipi)ista, cena podobno 100$ czyli sporo ale dostajemy tez kupe rzeczy , za okolo 300zł kupil bym bez zastanowienia, w koncu niektore zwykle edycje gier kosztuja okolo 250 (co swoja droga jest chamskie..) jest nowy:) Yano prześledż zawartość Kolekcjonerska z US nie będzie miała GoW1 i GoW2 a w europie będzie w zestawie ciekawi mnie czy GoW Collectoin w tej edycji będzie przetłumaczony chociażby napisami Cytuj
Look4z 16 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 ciekawi mnie czy GoW Collectoin w tej edycji będzie przetłumaczony chociażby napisami Wątpię, żeby coś przy tym grzebali. Inna sprawa jest z nową grą i robienie polonizacji na etapie produkcji, a inna robiąc konwersję, która już została zrobiona i zakończona Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 18 grudnia 2009 Opublikowano 18 grudnia 2009 (edytowane) jest nowy:) Yano prześledż zawartość Kolekcjonerska z US nie będzie miała GoW1 i GoW2 a w europie będzie w zestawie ah rzeczywiscie, to zmienia postac rzeczy no ale przynamniej dalem linka z wiekszymi fotkami a wersja w takim razie jeszcze lepsza to pudło wyglada naprawde zacnie, coraz to mocniejsze rzeczy dodają do gier, ostatnio noktowizor i prawdziwy hełm dodawali do jakichs strzelanek teraz wielu graczy "otworzy puszke z pandorą" (jak to mawiają polscy politycy) Edytowane 18 grudnia 2009 przez Yano Cytuj
Mane_TA 1 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 można sciągnąć demo z któregos pss? czy tylko na kody? Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Jeszcze nie ma ogólno dostępnego dema, musisz męczyć kogoś o kod Do premiery 3 miesiące więc w najbliższym czasie raczej nie dadzą dema. Cytuj
Paweł_PS 0 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 To kiedy w końcu będzie w Polsce premiera GoW 3 ? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 W marcu....którego to nie wiadomo Cytuj
Square 8 600 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Jedynka i dwójka premiery miały w marcu Nowy trailer pewnie dostarczy date (tak jak przy poprzednich częsciach). Skoro wiadomo jak będzie wyglądał Helios to może mi ktoś powiedziec jak nazywa się Bóg z palącą głową w zakończniu dwójki ? (reszta to oczywiście Helios, Hades, Zeus i Posejdon), ale tego jakoś nie umiem skojażyć. Cytuj
Gość Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Faktycznie, zagwozdka. Ale nie można wykluczać Heliosa, ponieważ już z 1 na 2 zmienił się design bogów, więc tutaj może też, co uzasadnione byłoby koncepcją "latarki". Tylko Hades zawsze taki sam. xD Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 (edytowane) a hermesa i hefajstosa juz zabijalismy? swoja droga gow3 ma byc ostatnim odcinkiem przygod kratosa czyli boga wojny moze potem zaczną robic gry o innych bogach, np "god of love" i bedzie sie grało typkiem ktory chce wejść na miejsce apolla xDD Edytowane 20 grudnia 2009 przez Yano Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 grudnia 2009 Opublikowano 20 grudnia 2009 Mnie raczej ciekawi czy wyjaśnią wątek przyrodniego brata Kratosa, o którym jest wzmianka na dodatkach w pierwszym GOW. Według przedstawionej tam historii obaj zostali rozdzieleni podczas werbowania młodych do armii spartańskiej (czyli wywożenie do koszar). Duch Sparty stał się wojownikiem zaś jego brat nie przetrwał i zostało pokazane jak jest starszy i znajduje się w czymś w rodzaju piekła, zemści się na Kratosie, że go opuścił i powróci wziąć odwet. Ciekawe czy scenarzyści ominęli ten wątek. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi