Opublikowano 11 grudnia 200915 l gra juz jest ukonczona - przynajmniej tak powiedzial pracownik Santa Monica w wywiadzie. Trwają beta testy i poprawki bugow ale gra jest juz skonczona.
Opublikowano 12 grudnia 200915 l dokładnie-w wywiedzie pada stwierdzenia,że gra weszła teraz w fazę beta testów bo jest skończona(czyli można ja przejść całą)-wspominał o usuwaniu bugów,optymalizacji silnika i innych duperelach
Opublikowano 12 grudnia 200915 l przez ok 3 miesiace moga ja naprawde dobrze przetestowac, wiec wierze ze wersja ktora trafi do naszych konsol w marcu bedzie naprawde doje.bana.
Opublikowano 12 grudnia 200915 l Osobiście jestem ciekawy tych "ruchomych" leveli. Przedsmak tego mieliśmy już w Uncharted 2 (pociąg i walący się budynek). Mam nadzieję, że w GoWIII takich akcji będzie pod dostatek.
Opublikowano 12 grudnia 200915 l Osobiście jestem ciekawy tych "ruchomych" leveli. Przedsmak tego mieliśmy już w Uncharted 2 (pociąg i walący się budynek). Mam nadzieję, że w GoWIII takich akcji będzie pod dostatek. grzbiet tytana?
Opublikowano 17 grudnia 200915 l God of War III: Ultimate Trilogy Edition - ja łykam jak będzie w rozsądnej cenie. Dobrze, że wstrzymałem się z zakupem God of War Collection :biggrin:
Opublikowano 17 grudnia 200915 l To się nazywa edycja limitowana. W jej skład ponoć wchodzi soundtrack a w nim jakieś heavy metalowe odmiany tracków, materiały wideo, jakaś książka o historii całej serii i content do pobrania z PS Store. Edytowane 17 grudnia 200915 l przez NEMESIS U.S.
Opublikowano 18 grudnia 200915 l To się nazywa edycja limitowana. W jej skład ponoć wchodzi soundtrack a w nim jakieś heavy metalowe odmiany tracków, materiały wideo, jakaś książka o historii całej serii i content do pobrania z PS Store. Wszystko ok, ale to co pogrubiłem powinno być od razu na płycie. Już to wkurwiające jest, że do limitek itp dodają wycięte na chama bonusy z gry.
Opublikowano 18 grudnia 200915 l ten news jest dosyc stary i juz sie tu podniecalismy;p tutaj fotki o wiele lepszej rozdzielczosci (troche nizej) http://www.ishtalkers.com/god-war-3-ultimate-edition edycja rzeczywiscie za(pipi)ista, cena podobno 100$ czyli sporo ale dostajemy tez kupe rzeczy , za okolo 300zł kupil bym bez zastanowienia, w koncu niektore zwykle edycje gier kosztuja okolo 250 (co swoja droga jest chamskie..) Edytowane 18 grudnia 200915 l przez Yano
Opublikowano 18 grudnia 200915 l ten news jest dosyc stary i juz sie tu podniecalismy;p tutaj fotki o wiele lepszej rozdzielczosci (troche nizej) http://www.ishtalkers.com/god-war-3-ultimate-edition edycja rzeczywiscie za(pipi)ista, cena podobno 100$ czyli sporo ale dostajemy tez kupe rzeczy , za okolo 300zł kupil bym bez zastanowienia, w koncu niektore zwykle edycje gier kosztuja okolo 250 (co swoja droga jest chamskie..) jest nowy:) Yano prześledż zawartość Kolekcjonerska z US nie będzie miała GoW1 i GoW2 a w europie będzie w zestawie
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Pamiętacie konkurs nagrań do polskiej wersji God Of War 3? http://www.youtube.com/watch?v=oiiTeVZkcp4
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Mam nadzieje ze kwestie tego gościa ograniczą się do słów "aaaaaa, ratunku"
Opublikowano 18 grudnia 200915 l Mam nadzieje ze kwestie tego gościa ograniczą się do słów "aaaaaa, ratunku" Czy on ma coś nie tak z wymową 'R' czy mi się wydaje?
Opublikowano 18 grudnia 200915 l ten news jest dosyc stary i juz sie tu podniecalismy;p tutaj fotki o wiele lepszej rozdzielczosci (troche nizej) http://www.ishtalkers.com/god-war-3-ultimate-edition edycja rzeczywiscie za(pipi)ista, cena podobno 100$ czyli sporo ale dostajemy tez kupe rzeczy , za okolo 300zł kupil bym bez zastanowienia, w koncu niektore zwykle edycje gier kosztuja okolo 250 (co swoja droga jest chamskie..) jest nowy:) Yano prześledż zawartość Kolekcjonerska z US nie będzie miała GoW1 i GoW2 a w europie będzie w zestawie ciekawi mnie czy GoW Collectoin w tej edycji będzie przetłumaczony chociażby napisami
Opublikowano 18 grudnia 200915 l ciekawi mnie czy GoW Collectoin w tej edycji będzie przetłumaczony chociażby napisami Wątpię, żeby coś przy tym grzebali. Inna sprawa jest z nową grą i robienie polonizacji na etapie produkcji, a inna robiąc konwersję, która już została zrobiona i zakończona
Opublikowano 18 grudnia 200915 l jest nowy:) Yano prześledż zawartość Kolekcjonerska z US nie będzie miała GoW1 i GoW2 a w europie będzie w zestawie ah rzeczywiscie, to zmienia postac rzeczy no ale przynamniej dalem linka z wiekszymi fotkami a wersja w takim razie jeszcze lepsza to pudło wyglada naprawde zacnie, coraz to mocniejsze rzeczy dodają do gier, ostatnio noktowizor i prawdziwy hełm dodawali do jakichs strzelanek teraz wielu graczy "otworzy puszke z pandorą" (jak to mawiają polscy politycy) Edytowane 18 grudnia 200915 l przez Yano
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Jeszcze nie ma ogólno dostępnego dema, musisz męczyć kogoś o kod Do premiery 3 miesiące więc w najbliższym czasie raczej nie dadzą dema.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Jedynka i dwójka premiery miały w marcu Nowy trailer pewnie dostarczy date (tak jak przy poprzednich częsciach). Skoro wiadomo jak będzie wyglądał Helios to może mi ktoś powiedziec jak nazywa się Bóg z palącą głową w zakończniu dwójki ? (reszta to oczywiście Helios, Hades, Zeus i Posejdon), ale tego jakoś nie umiem skojażyć.
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Faktycznie, zagwozdka. Ale nie można wykluczać Heliosa, ponieważ już z 1 na 2 zmienił się design bogów, więc tutaj może też, co uzasadnione byłoby koncepcją "latarki". Tylko Hades zawsze taki sam. xD
Opublikowano 20 grudnia 200915 l a hermesa i hefajstosa juz zabijalismy? swoja droga gow3 ma byc ostatnim odcinkiem przygod kratosa czyli boga wojny moze potem zaczną robic gry o innych bogach, np "god of love" i bedzie sie grało typkiem ktory chce wejść na miejsce apolla xDD Edytowane 20 grudnia 200915 l przez Yano
Opublikowano 20 grudnia 200915 l Mnie raczej ciekawi czy wyjaśnią wątek przyrodniego brata Kratosa, o którym jest wzmianka na dodatkach w pierwszym GOW. Według przedstawionej tam historii obaj zostali rozdzieleni podczas werbowania młodych do armii spartańskiej (czyli wywożenie do koszar). Duch Sparty stał się wojownikiem zaś jego brat nie przetrwał i zostało pokazane jak jest starszy i znajduje się w czymś w rodzaju piekła, zemści się na Kratosie, że go opuścił i powróci wziąć odwet. Ciekawe czy scenarzyści ominęli ten wątek.