Opublikowano 7 stycznia 201015 l Na gametrailers jest filmik z walki z Chimerą z demka. Pokaz z CES więc teoretycznie powinien być to aktualny build. Różnic z demkiem w które grałem nie zauwazyłem.
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Jak dla mnie to roznic byc nie musi - wystarczy porownac te demko do Bayonetty. Nawet wersja na x360 nie moze sie z nim rownac - 60fpsow, a grafika duzo lepsza niz w Bayo. Na dzien dzisiejszy - i tak nalezy do czolowki.
Opublikowano 7 stycznia 201015 l Embargo kończy się 18 stycznia. Czyli od 18 możemy spodziewać się newsów. Może nawet już w nowym Extremie poczytamy co nie co.
Opublikowano 9 stycznia 201015 l Mam nadzieje bo czas już chyba nawyższy, tylko kiedy premiera? początek czy koniec marca?
Opublikowano 9 stycznia 201015 l W Japonii mają premierę 25 marca, jeżeli o nas chodzi ja obstawiam 24 III - SCEP wydaje gry w środy, a początek marca wydaje się mało prawdopodobny. Poczekamy zobaczymy.
Opublikowano 9 stycznia 201015 l nie tylko Ciebie kolego ale poniżej 300zl nie zejdzie obstawiam 349zl
Opublikowano 9 stycznia 201015 l nie tylko Ciebie kolego ale poniżej 300zl nie zejdzie obstawiam 349zl To jeszcze nie tak źle. Bałem się, że minimum 700.
Opublikowano 9 stycznia 201015 l wróżenie z fusów,ja obstawiam,że cena będzie dość wysoka bo empik raczej z promocji nigdy nie słynął do tego ma wyłączność na te wydanie więc nie musi obawiać się konkurencji
Opublikowano 10 stycznia 201015 l skoro preorder na zwyklego gow3 kosztuje w empiku 249 zl to wy chcecie kolekcjonerke za 349? wiem ze weekend ale ktos chyba pijany jest
Opublikowano 10 stycznia 201015 l 400zł dowalą spokojnie. W USA ma niby kosztować 100$, a u nas jeszcze ma być GoW Collection w zestawie, wiec prawdopodobne że cena będzie jeszcze większa. A to potwierdzone info że będzie tylko w empiku, czy tylko takie ploty ? Edytowane 10 stycznia 201015 l przez Square
Opublikowano 10 stycznia 201015 l W Empikach pewnie będzie oficjalnie, a nie oficjalnie (możliwe że za mniejszą kasę) będzie można dostać na Alledrogo i w jakiś sklepach np Gekon (oni mają często importowane gry). Na cenę poniżej 400 bym się nie nastawiał
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Ludzie, ja jednej rzeczy cały czas skojarzyć nie mogę. GoW 3 wyjdzie w packu z 1 i 2 częścią, czy nie mam co czekać i mogę spokojnie już teraz zakupić sobie GoW Collection? Zaznaczę - grałem tylko w 1 część a i to tylko przez 15 minut. Miałem po prostu manię FFX za czasów PS2 i nigdy nie nadrobiłem tej karygodnej straty. Od dłuższego czasu bierze mnie żeby zakupić GoW Collection, ale jeżeli ma wyjść w packu z trójką - poczekam.
Opublikowano 10 stycznia 201015 l No ma wyjść wersja kolekcjonerska GOW3 w Europie w packu z GOW Collection. Jednak jeżeli nie zależy Tobie na kozackim opakowaniu (imitacja puszki pandory) i jeszcze kilkoma dodatkami (pewno jakieś artbooki), to możesz kupować w ciemno GOW Colleciton i zapoznawać się już teraz (przed ograniem GOW3) z Kratosem i s-ka, ponieważ zapłacisz za niego ok 120-130 zł potem dokupisz "gołą" GOW2 za ok 200 zł wydając łącznie 320 - 330 zł, a z tego co tu rozmawiamy nie wydaje się, że tak kolecjonerską zejdzie poniżej 400 zł (ja obstawiam, że będzie 449 - 500 zł - biorąc pod uwagę, że będzie tam GOW Collection) Ja natomiast wstrzymuje się z zakupem GOW Collection i zobaczę jednak jaka będzie cena tej kolekcjonerskiej wersji. Jednak ja już mam dwie części GOWa za sobą. Ja na Twoim miejscu (nie mając ograny 1 i 2 część) nie zastanawiał bym się chwili i kupowałbym i zapoznawał się z tą historią momentalnie (a na pewno przed odpaleniem GOW3) Edytowane 10 stycznia 201015 l przez balon1984
Opublikowano 10 stycznia 201015 l 256$ dalarów australijskich (~670zł) w Australii klik, ta sama wersa, co europa. Ciekawe ile u nas wysępią. Edytowane 10 stycznia 201015 l przez jar3czek
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Jeśli przeszedłem całe god of war 1 a w dwójce gdzieś tak do połowy doszedłem (sprzedawałem ps2 :confused: ) to opłaca się kupić god of war colletion? Edytowane 10 stycznia 201015 l przez terror
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Według mnie tak. Głównie dlatego, że nie przeszedłeś dwójki, ale nie tylko - w końcu za cenę 1 gry otrzymasz dwie, i to na prawdę świetne.
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Moim zdaniem kto nie skończył Gow-a 1 i 2 niech nawet nie myśli o trójce. To nie Final Fantasy (oprócz X-2), że każda część opowiada o czym innym, jest praktycznie inną grą. Po za tym GoW: Collection można wyrwać za lekko ponad stówę. Obydwie części kompletnie nie są archaiczne, ba taki GoW2 wygląda lepiej niż większość crapów na PS3/XO. Już nawet nie wspominając o gameplayu który w ogóle się nie postarzał. Co do ceny edycji kolekcjonerskiej to 6-7 stów spokojnie. 350 zł to empik za samo Gow3 i GoW: Collection by nie krzyknął a co dopiero za taki zestaw.
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Dokladnie - grafa dobra (lepsza nawet od niektorych nowych gierek), gameplay sie WOGOLE nie postarzal (dlatego, bo w tej kategorii nie wyszlo nic lepszego), gierki sa swietne, a dodatkowo maja ogromne replayability. Naprawde - mozna je przechodzic multum razy. Na PS2 przeszedlem troche mniej niz polowe GoW 1 i cala dwojke - kupilem GoW Collection, swietnie sie bawilem przy jedynce (2 razy przeszedlem - raz normalnie w 10h, drugi raz dla trofeum za speed runa w 3h) a teraz zabieram sie za GoW 2. Mimo, ze gre cala przeszedlem na PS2, to czuje sie jakbym gral w to pierwszy raz - fun niesamowity. Naprawde polecam kazdemu kto lubi takie gry - w zasadzie innych podobnych w mniejszym czy wiekszym stopniu gier nie ma (tak, wyszla niedawno Bayonetta i Darksiders - ale GoW Collection wg. mnie jest bardziej oplacalnym zakupem, placimy duzo mniej a przy calakowaniu gier mamy jakies 30h grania).
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Zgadzam się z kolegami wyżej - osobiście nie miałem okazji zagrać na PS2 w GoWy i teraz dzięki Collection nadrabiam zaległości. Im dalej w las, tym większe mam wrażenie, że bez znajomości fabuły jedynki i dwójki nie ma się co za GoW III zabierać. Olać można jedynie Chains of Olympus(chociaż IMO ta część fabularnie też jest bardzo dobra).
Opublikowano 10 stycznia 201015 l Szczerze mowiac to nie bardzo wiem gdzie Wy tam fabule widzicie, no ale niech Wam bedzie...
Opublikowano 11 stycznia 201015 l 2 nowe skany: http://i287.photobucket.com/albums/ll131/alexiskool12345/1263190861861.jpg http://i287.photobucket.com/albums/ll131/alexiskool12345/1263190877228.jpg Design Posejdona niszczy
Opublikowano 11 stycznia 201015 l Chcę to zobaczyć w Hd. Ale fakt że walka z nim zapowiada się do(pipi)anie.