Gość IKIR4TOS Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 Co też uczyniłem i sam bo już nie posiadałem PS2 - więc i brak okazji by ograć poprzedniczki. Jestem w fazie - o kur@a ale to piękne, czarnula miała power. Cytuj
szymuR1920 5 Opublikowano 1 lutego 2010 Opublikowano 1 lutego 2010 A ja ogrywam właśnie Collection i naprawdę jest grubo Kratos to jest rzeźnik, wspaniały slasher, świetny gameplay. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 A ja caly czas sie pytam, gdzie Wy tam fabule widzicie? Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 (edytowane) A ja caly czas sie pytam, gdzie Wy tam fabule widzicie? Coś nie Halo?? Edytowane 2 lutego 2010 przez McDrive Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 A ja caly czas sie pytam, gdzie Wy tam fabule widzicie? I to pisze osoba, która z tego co pamiętam, podnieca się Heavenly Sword i MGS4. Więc gdzie tam jest jakaś fabuła w HS, bo to wcale nie jest ambitniejsza historyjka, a MGS4 nie chcę spoilerować, ale większość wątków opisać można tylko jednym nanomaszyny . I wszystko jasne. Cytuj
grzes_l 9 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Nie, no GoW fajny jest ale umowmy sie - fabuly tam nie ma. Na pewno jest swietny gameplay, pare pomyslow i odniesien do mitologii (dosc dowolnie potraktowanych). Do tego w miare dopracowane sterowanie, ktore nie frustruje. Gra sie dobrze, czasem trzeba poglowkowac (choc na szczescie nie za mocno ) elementy zrecznosciowe tez daja rade. Niestety fabuly brak... No moze przesadzam. Brak glebokiej fabuly . Przynajmniej nie jest to na maksa glupawe (jak nie przymierzajac w NGS). Na szczescie nie jest to koniecznosc by sie naprawde dobrze bawic... Cytuj
Trzcina 11 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 (edytowane) Ja nie wiem, czy ty oczekiwales fabuly na miare hitchcocka? Na listosc w tej grze gramy smiertelnikiem ktory stal sie BOGIEM WOJNY, ktory nastepnie stal sie 'smiertelnikiem' ktory zabil ZEUSA, dzieki cofnieciu sie w czasie za pomoca FATE... Jak to nie jest dobra historia to ja juz nie wiem co nia jest Historia w GoW jest swietna, nie dlatego ze jest wyrafinowana (bo nie jest), tylko dlatego ze pozwala swietnie sie bawic, przedstawia glownego bohatera jak nikt inny nigdzie wczesniej i umozliwia spotkanie najbardziej niesamowitych (bogowie olimpu, tytani, etc), mitycznych postaci w historii ludzkosci... Kazdy kto mowi ze historii w GoW nie ma, ma klapki na oczach. To wlasnie historia i glowny bohater pchaja te gre do przodu, a nie wycinanie wrogow. To jest action adventure a nie hack and slash. Historia moze sie nie podobac, ktos moze uwazac historie za slaba (lol), ale nie mozna mowic ze historii tutaj nie ma. Edytowane 2 lutego 2010 przez Trzcina Cytuj
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 No historia w GoWie nie jest bardzo ambitna, tu się z grzesiem zgadzam. Ale uważam, że ktoś, kto nie grał w 2 pierwsze części dużo straci zaczynając trójkę(a i CoO wypadałoby sprawdzić). Po pierwsze jaka by ta historia w I i II nie była, to ma ona wpływ na trójkę i granie w wyrwaną z kontekstu grę na pewno dostarczy mniej funu. A poza tym nie sama fabuła, ale jej EPICKOŚĆ ma kolosalny wpływ na klimat I i II i tym samym 'wczuwkę' w trójkę. No i design antycznej Grecji jest genialny. Twórcy odrobili lekcje z mitologii i polali świat greckich mitów krwawym, epickim sosem. Jasne - podejście do mitologii jest bardzo dowolne, zgadzam się, ale design bogów/tytanów/świata niszczy. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 fabuła jak fabiła, może filmiki w trakcie gry nie zdradzja jakichs wielkich tajemnic czy sekretów jak te z MGS ;p ale przejscie wczesniejszych części jest wskazane by poznać cala historie kratosa, dowiedziec sie czemu robi to co robi, czemu jest taki podkuriowny, co przeżył wcześniej, no i też zobaczyc jak rośnie epickość wraz z każdą częścią no i oczywiscie ostatni filmik z GOW2 który wprowadza w 3część , a poogladanie go na youtubie to jednak nie to samo mi sie podoba to jak kratos jest szaleńczo wściekły, i doceniam to wlasnie dlatego bo znam cała jego historie i osiobiscie jej doswiadczylem. zaczynajac od gow3 nie ebdzie sie mialo takiego doswiadczenia, mozna pewnie wtedy odebrac kratosa jak pierwszego lepszego zabijake Cytuj
polaki899 32 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 fabuła jak fabiła, może filmiki w trakcie gry nie zdradzja jakichs wielkich tajemnic czy sekretów jak te z MGS ;p ale przejscie wczesniejszych części jest wskazane by poznać cala historie kratosa, dowiedziec sie czemu robi to co robi, czemu jest taki podkuriowny, co przeżył wcześniej, no i też zobaczyc jak rośnie epickość wraz z każdą częścią no i oczywiscie ostatni filmik z GOW2 który wprowadza w 3część , a poogladanie go na youtubie to jednak nie to samo mi sie podoba to jak kratos jest szaleńczo wściekły, i doceniam to wlasnie dlatego bo znam cała jego historie i osiobiscie jej doswiadczylem. zaczynajac od gow3 nie ebdzie sie mialo takiego doswiadczenia, mozna pewnie wtedy odebrac kratosa jak pierwszego lepszego zabijake A tu macie coś ciekawego i nowego o GoW3 http://www.playstationuniversity.com/new-god-of-war-iii-video-shows-updated-build-2298/ Milego ogladania Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Szkoda, że ten filmik jest już zablokowany. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Zdążyłem obejrzeć, typki gadają o grze, poza tym nic nowego nie pokazano, także nie ma czego żałować. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Naprawdę dziwi mnie taka cisz w temacie. Żadnego nowego zwiastunu, tylko wpisy na Playstation Blog kiedy będzie premiera w USA (ponoć 16 marzec). Swojego czasu nawet w GoW II na kilka miechów przed faktem dostawaliśmy regularnie nowe fragmenty gry i trailer'y. Cytuj
Gość IKIR4TOS Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 (edytowane) Kończę właśnie jedynkę z kolekcji - bawię się lepiej niż przy nie jednej obecnej grze w tej generacji. Dwójkę masowałem po trochu ale wpierw jedynka żeby mieć ciąg. Na trójeczkę czekam i żadnych gameplayów nie oglądam, już demko skończyłem z 7 razy więc przerwa. Edytowane 2 lutego 2010 przez IKIR4TOS Cytuj
Słupek 2 130 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 (edytowane) Naprawdę dziwi mnie taka cisz w temacie. Żadnego nowego zwiastunu, tylko wpisy na Playstation Blog kiedy będzie premiera w USA (ponoć 16 marzec). Swojego czasu nawet w GoW II na kilka miechów przed faktem dostawaliśmy regularnie nowe fragmenty gry i trailer'y. Nowy trailer 11 lutego ma się pojawić. A Sony jak to Sony pewno ruszą z kampanią reklamową w marcu ;]. 2, 3 tygodnie przed premierą. Edytowane 2 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 Ale jednak God Of War i Gran Turismo, to chyba jedyne produkty Sony, które reklamy nie potrzebują, a przynajmniej nie agresywnej. Bo to już uznane marki i akurat w tym przypadku o dobrą sprzedaż byłbym spokojny. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 2 lutego 2010 Opublikowano 2 lutego 2010 (edytowane) przecież reklama GOW3 jest nawet w aktualnym PE swoją drogą dzięki tej reklamie tylna okładka jest o wiele lepsza niż przednia edit: fotki z jakiejs gazety (marnej jakosci) , niestety tylko jakieś arty pokazali, a nie prawdziwa gre ale zawsze cos http://www.gamekyo.com/newsfr34612_god-of-war-3-nouveaux-scans.html Edytowane 3 lutego 2010 przez Yano Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Naprawdę dziwi mnie taka cisz w temacie. Żadnego nowego zwiastunu, tylko wpisy na Playstation Blog kiedy będzie premiera w USA (ponoć 16 marzec). Swojego czasu nawet w GoW II na kilka miechów przed faktem dostawaliśmy regularnie nowe fragmenty gry i trailer'y. Ostatnio gdzieś czytałem, że jakoś na dniach rusza kampania reklamowa gry. Dokładnie nie pamiętam o którym lutym była mowa. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 3 lutego 2010 Opublikowano 3 lutego 2010 Ale jednak God Of War i Gran Turismo, to chyba jedyne produkty Sony, które reklamy nie potrzebują, a przynajmniej nie agresywnej. Bo to już uznane marki i akurat w tym przypadku o dobrą sprzedaż byłbym spokojny. lol a halo jakoś mają bardzo agresywne reklamy i wszędzie ich pełno Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 http://blog.eu.playstation.com/2010/02/05/god-of-war-iii-ultimate-trilogy-edition-box-unveiled/ The Ultimate Trilogy Edition can be pre-ordered in selected retailers across Europe, Australia and New Zealand. It?s a limited run so make sure you pre-order it before it?s sold out! This very special edition comes in a high-end, sculpted replica of Pandora?s Box with an epic outer box which features an acetate window: you can actually see Pandora?s box before you even open it! Once open, you will find the following items: * God of War III (of course!) * God of War Collection (gentle reminder, this is God of War and God of War II, remastered in HD, running at 60 fps, with Trophy support, all on one Blu-ray Disc) * Extra game content downloadable via PlayStation Network: * God of War Combat Arena containing an exclusive environment and seven challenges to complete * Dominus character skin * Apollo character skin * Phantom of Chaos character skin * Forgotten Warrior character skin * Special audio bonus * God of War Trilogy Soundtrack ? God of War I, II, and III scores from the game (3 CDs in total) * God of War: Blood and Metal EP ? a heavy metal homage featuring original music inspired by God of War (downloadable via PSN) * Additional content: * Artbook * Postcards The size of the box is as follows: Width ? 255mm Length ? 291mm Height ? 161.5mm Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) kurna chyba jednak to kupie, aż czuje epickość tego zestawu! a ten screen powyzej z mordą kratosa - za(pipi)iscie bym chciał taki plakat!! eedit: powaznie sie zastanawiam czy nie zrobic preordera w ultimie... nie chce zeby wykupili ;p ale chcial bym zobaczyc jak sie sutali cena, moze jednak spadnie o 50zł, nie wiem czy ryzykowac i czekac do premiery ... grr Edytowane 5 lutego 2010 przez Yano Cytuj
daras 3 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 * God of War Trilogy Soundtrack ? God of War I, II, and III scores from the game (3 CDs in total) Czyli jednak 3 plyty CD? Yano- spokojnie, nikt nie wykupi Cytuj
Słupek 2 130 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) Yano to co za problem złożyć zamówienie w Ultimie, nie płać z góry tylko wybierz opcję płatność przy odbiorze kurierowi (3 zł drożej). I będziesz czekał jak się sytuacja rozwinie czy nie będzie gdzieś taniej czy co. Jeżeli znajdziesz taniej to zrezygnujesz z Ultimy. Jeżeli nie to masz pewność, że masz zaklepane i nikt Ci nie wykupi. Sytuacja podobna do tej z HR limitką, ja tak zawsze robię. Edit: No właśnie Ty jesteś z Wawy więc jeszcze lepiej. Edytowane 5 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 lutego 2010 Opublikowano 5 lutego 2010 (edytowane) niezły pomysł, najchetniej to bym wybrał odbiór osobisty Edytowane 5 lutego 2010 przez Yano Cytuj
gatling 0 Opublikowano 7 lutego 2010 Opublikowano 7 lutego 2010 Czy prezentowano już gdzieś jak będzie wyglądało wydanie w steelbook'u ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi