Jakim 1 791 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Mną też ten trailer nie pozamiatał. Może jakby skupili się trochę dłużej na każdej scenie i było by widać "troszkę" więcej. Ot wygląda tak jak się tego można było spodziewać. Mówiono wcześniej, że gra będzie epicka, szczególnie walki z bosami, i w sumie tak to sobie wyobrażałem. Tak to wyglądało w mojej głowie, więc nie ma szoku;] A graficznie IMO nie jest ładniej niż w Uncharted 2. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Byloby milej gdyby dali minutowy gameplay nieprzerwany, te urywki takie irytujace, nie lubie takich miszmaszy. No ale gra bedzie wypas, to nie trzeba trailera do tego, oczywiscie zawsze moze sie okazac ze zeby obejsc smietnik bedzie trzeba wcisnac 4 klawisze, no ale Taaa, a ja bym chcial zeby juz wydali gre. Trailer jest fajny, jak chcesz gameplay to masz, prawie 11-minutowy: To demo doslownie urywa leb - juz dwa razy w nie gralem, na prawde swietne ! Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 A jest ktoś jeszcze tutaj kto w nie nie grał? Cytuj
estel 806 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 (edytowane) moze maly szczegół ale mnie zaliekawił - blades of chaos sa teraz żółte a nie czerwone jak to bylo poprzednio. tez zwróciliście na to uwage? W 2 części przecież się miało Athena's Blades, które były żółte. Edit: Ja nie grałem w demo Edytowane 12 lutego 2010 przez estel Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Czerwone były, jak się je zlevelupowało na maxa. Chyba. Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 moze maly szczegół ale mnie zaliekawił - blades of chaos sa teraz żółte a nie czerwone jak to bylo poprzednio. tez zwróciliście na to uwage? W 2 części przecież się miało Athena's Blades, które były żółte. Edit: Ja nie grałem w demo W dodatku też na początku robiły takie słitaśne iskiereczki w czasie ataków. Też nie, ale epicki zestaw mnie ma. Cytuj
QTF 8 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 moze maly szczegół ale mnie zaliekawił - blades of chaos sa teraz żółte a nie czerwone jak to bylo poprzednio. tez zwróciliście na to uwage? W 2 części przecież się miało Athena's Blades, które były żółte. Edit: Ja nie grałem w demo byly zółte tylko wtedy kiedy kratos mial jeszcze boska moc lub jak w ng+ zalozylo sie zbroje z poczatku gry. Tutaj ich normallny stan jest taki - moze zmiana? Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Jak się miało zbroje boga to były niebieskie ślaczki Cytuj
QTF 8 Opublikowano 12 lutego 2010 Opublikowano 12 lutego 2010 Jak się miało zbroje boga to były niebieskie ślaczki szlaczki tak - masz racje. ale sam ogien byl zółty. Swoja droga nie przypominam sobie zeby w 2 szlaczki byly żółte. Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 (edytowane) Wrzuciłbyś to w spoilera może? BTW: Pyt. odnośnie 2 części: Z tego co pamiętam to ostatnim bossem w GoW2 był Zeus. Chyba zabiłem dziada, jak to się stało że jednak przeżył, bo już nie pamiętam? Edit2: Albo nie wrzucaj. Chuj z tym. Edytowane 13 lutego 2010 przez estel Cytuj
YETI 10 980 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Pierwsza gra na PS4? http://i48.tinypic.com/11t1yc1.jpg http://i45.tinypic.com/ff1q84.jpg Zapowiada się kolejna gra po Uncharted 2, która wyznaczy nowe standardy. Co po GoWIII? Resistance 3, KZ3? PS3 nadal zaskakuje. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 (edytowane) To Zeus dostaje takie baty ? to kratos dostaje baty i jest (pipi)nięty o ściane rzeczywiscie ta druga osoba to chyba zeus , w sumie ciekawe co wymyslą podczas walki z nim , w koncu juz raz byl finalowym bossem Z tego co pamiętam to ostatnim bossem w GoW2 był Zeus. Chyba zabiłem dziada, jak to się stało że jednak przeżył, bo już nie pamiętam? prawie sie go zabijało, ale jednak uciekał, a kratos zabijał atene, a potem wkurzony zbiera ziomali (tytany) i robi wjazd na chate zeusowi Edytowane 13 lutego 2010 przez Yano Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Bezsensu. Z tego co pamiętam to Atena przecież była naszym ziomem. Głupi ten Kratos. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Bezsensu. Z tego co pamiętam to Atena przecież była naszym ziomem. Głupi ten Kratos. masz ostry zanik pamięci ;p pomijając to że atena robila w (pipi)a kratosa to na końcu gdy kratos chciał dobić zeusa przez przypadek wlazła na linie ognia i dostała kose w brzuch zamiast zeusa, nie zabił jej specjalnie tylko przypadkiem, potem sobie gadali jeszcze Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 (edytowane) pomijając to że atena robila w (pipi)a kratosa to na końcu gdy kratos chciał dobić zeusa przez przypadek wlazła na linie ognia i dostała kose w brzuch zamiast zeusa, nie zabił jej specjalnie tylko przypadkiem, potem sobie gadali jeszcze Właśnie brak w tym konsekwencji Atena została raz przebita i już po niej, Zeus podczas QTE, został jeszcze gorzej zmasakrowany, a i tak spierdolił, chociaż na upartego Kratos też przeżył przeszycie Ostrzem Olimpu Edytowane 13 lutego 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 pewnie dlatego że jednak zeus jest jakimś uber bogiem i szefem, wiec potrafi więcej znieść Cytuj
estel 806 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Atena nie robiła Kraka w uja tylko ostrzegała go przed jego fanatycznym "ONLY CHAOS! GROAR!". Mówiła, że inni bogowie się od niego odwrócą, ale ona chce mu pomóc. Chyba ;p @Zwyrodnialec Atena to pion, wiec nic dziwnego że padła na strzała. A Kratosa uratowała Gaja, tylko nie wiem jakim prawem/cudem, bo przecież to tytan ziemi, a nie życia. Cytuj
Słupek 2 130 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 (edytowane) Pierwsza gra na PS4? http://i48.tinypic.com/11t1yc1.jpg http://i45.tinypic.com/ff1q84.jpg Zapowiada się kolejna gra po Uncharted 2, która wyznaczy nowe standardy. Co po GoWIII? Resistance 3, KZ3? PS3 nadal zaskakuje. No nie mogę. Oglądam te gify i aż nie chcę mi się wierzyć, że za ponad miesiąc zobaczę takie akcje u siebie na własnym tv. Albo jeszcze lepsze, wygląda to .... obłędnie. A Kratos i jego w(pipi)iona morda to już w ogóle moc. Edytowane 13 lutego 2010 przez SłupekPL Cytuj
agst 131 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 (edytowane) To Zeus dostaje takie baty ? Baty na tym gifie raczej dostaje Kratos, który ląduje na ścianie. A co do trailera, to dla mnie mistrzowski. Dużo nie pokazał, a wzbudził napięcie. A i te akcje co są na trailerze, to pewnie nic w porównaniu z tym co dopiero zobaczymy w marcu. :] Edytowane 13 lutego 2010 przez agst Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Pierwsza gra na PS4? http://i48.tinypic.com/11t1yc1.jpg http://i45.tinypic.com/ff1q84.jpg Zapowiada się kolejna gra po Uncharted 2, która wyznaczy nowe standardy. Co po GoWIII? Resistance 3, KZ3? PS3 nadal zaskakuje. Drugi gif. Jak Kratos będzie tak szalał z tym Lewiatanem to Gai całą dłoń upierdoli, heh. Cytuj
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Przypomina mi się wizyta u dentysty. Te wielkie łapy to pewnie Kronosa. Wyglądają jakby były poparzone, sierści nie ma i odsłonięte jest nagie, ranne ciało. Mimika podczas okładania niewidocznego wroga jest świetna. Oglądałem to klatka po klatce i Kratos wygląda jak prawdziwy psychol. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 Skoro gaia daje życie na ziemi to może ma jakieś ukryte możliwości Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 dla wyjaśnienia - murzynki z hiphop gamer widzieli już w styczniu ten trailer plus grali w wersję demo z levelem z leviathanem na gaji. tak samo zresztą jak inni dziennikarze zaproszeni na ten zamknięty pokaz. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 13 lutego 2010 Opublikowano 13 lutego 2010 dla wyjaśnienia - murzynki z hiphop gamer widzieli już w styczniu ten trailer plus grali w wersję demo z levelem z leviathanem na gaji. tak samo zresztą jak inni dziennikarze zaproszeni na ten zamknięty pokaz. O to mi wcześniej chodziło, to graczom pokazują jakieś screeny i trailer (z którego wiele zobaczyć się nie da), kiedy dziennikarze widzieli znacznie więcej i to już wcześniej. Powinni pokazać gameplay i tyle w temacie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi