Yano 3 697 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 spoilerowac to ze bedzie mini gierka z sexem to chyba jednak przesada ;p to tak jak by spoilerowac ze kratos bedzie zabijał btw ci co mowia ze im angielski nie pasują umrą jako kopacze rowów : Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 19 lutego 2010 Opublikowano 19 lutego 2010 Ja obstawiam, że Kratos wyjebie Gaię. W ostatniej części pójdzie już na całość i nie będzie się zadowalał półśrodkami. xD Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 (edytowane) Yano wole umrzeć jako kopacz rowów niż za biurkiem zdominowany przez zagraniczy kocern bez możliwości wysławiania się po polsku.A tak między nami mam swoją firme,nie generalizuj,bo jest wiele ścieżek rozwoju,a wmawianie innym że angielski to jedyna słuszna droga jest krzywdzące. Edytowane 20 lutego 2010 przez Litwin25 Cytuj
Gość Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Dobra, skończcie tego off'a, bo jak dzieci się popłakaliście, że ktoś wkleił linka po angielsku. Co ludzie w ogóle... :confused: Cytuj
McDrive 3 082 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Ale nikt nie wie, czy chodzi o Afrodytę. Z drugiej strony, to naprawdę prawdopodobne. Jasne, że nie wiem, jednak biorąc pod uwagę, że jest ona najpiękniejsza ze wszystkich bogiń to Kratos byłby głupi aby nie skorzystać z takiej okazji. Pomyślcie, to przecież logiczne. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Tu jeszcze kilka skanów. Polecam 3 fotke http://www.ps3site.pl/37194/37194/ Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Eeee i tak graficznie wygląda ten Gow III? Czy to jakaś ściema tak jak w trailerach? Na moje oko to nawet U2:AT graficznie się chowa przy najnowszym GoWie. Oj będzie trzeba się w tą gierkę zaopatrzyć. Choćby dla grafy. Jedyny God od War jaki mi się podobał to Chains of Olympus na PSP. Być może dlatego, że to jedyny GOW w jaki grałem... Trza będzie zmienić nastawienie dla tej gry. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Eeee i tak graficznie wygląda ten Gow III? Czy to jakaś ściema tak jak w trailerach? Na moje oko to nawet U2:AT graficznie się chowa przy najnowszym GoWie. Oj będzie trzeba się w tą gierkę zaopatrzyć. Choćby dla grafy. Jedyny God od War jaki mi się podobał to Chains of Olympus na PSP. Być może dlatego, że to jedyny GOW w jaki grałem... Trza będzie zmienić nastawienie dla tej gry. To ja się dziwię, że jeszcze nie nadrobiłeś zaległości, szczególnie, że jest teraz GoW 1 i 2 w HD. Obowiązkowo, przed zabraniem się za 3 cześć, ukończ dwie pozostałe (są one bardzo powiązane ze sobą szczególnie 2 z 3), bo na bank nie odbierzesz tak trójki jak byś to zrobił znając historię Ducha Sparty. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Eeee i tak graficznie wygląda ten Gow III? Czy to jakaś ściema tak jak w trailerach? Na moje oko to nawet U2:AT graficznie się chowa przy najnowszym GoWie. Oj będzie trzeba się w tą gierkę zaopatrzyć. Choćby dla grafy. Jedyny God od War jaki mi się podobał to Chains of Olympus na PSP. Być może dlatego, że to jedyny GOW w jaki grałem... Trza będzie zmienić nastawienie dla tej gry. To ja się dziwię, że jeszcze nie nadrobiłeś zaległości, szczególnie, że jest teraz GoW 1 i 2 w HD. Obowiązkowo, przed zabraniem się za 3 cześć, ukończ dwie pozostałe (są one bardzo powiązane ze sobą szczególnie 2 z 3), bo na bank nie odbierzesz tak trójki jak byś to zrobił znając historię Ducha Sparty. Tym bardziej warto zagrać, że mimo wszystko God Of War 1 i 2 są lepsze i dłuższe od Chains Of Olympus. Cytuj
schabek 5 320 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Spokojnie, spokojnie. Za GoW collection mam zamiar zabrac się przed ale chyba uda się po ograniu BFBC2. Z resztą i tak nie zacząłbym od GoW III bo narazie nie mam kasy na niego. Wpadną platynki za GoW I i II a potem przyjdzie czas na kolejną częsć przygód Kratosa. Szkoda, że dopiero teraz zaczynam myśleć o tej serii. jak z kolegą zagraliśmy w to na PSP to cięzko nam było uwierzyć że na taką małą konsole taka giera może wyjść. Domyślam sie że wszystkie częśći są na takim wypasie przynajmniej jak ta na handhelda. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Spokojnie, spokojnie. Za GoW collection mam zamiar zabrac się przed ale chyba uda się po ograniu BFBC2. Z resztą i tak nie zacząłbym od GoW III bo narazie nie mam kasy na niego. Wpadną platynki za GoW I i II a potem przyjdzie czas na kolejną częsć przygód Kratosa. Szkoda, że dopiero teraz zaczynam myśleć o tej serii. jak z kolegą zagraliśmy w to na PSP to cięzko nam było uwierzyć że na taką małą konsole taka giera może wyjść. Domyślam sie że wszystkie częśći są na takim wypasie przynajmniej jak ta na handhelda. Człowieku, nie wiem skąd spadłeś ale nawet się nie próbuj domyślać jak Ci strasznie zazdroszczę! Nie grać w pierwszą i drugą część GOW, i teraz wyjeżdżać z takimi tekstami. Albo robisz Nas w ładne, albo nawet nie wiesz co jest jeszcze przed tobą. Atakuj czym prędzej dwie pierwsze części Cytuj
danielskii 155 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 no wiesz t3xz ja dopiero na wydanie gow collection pierwszy raz zagralem w gow a mam jeszcze paru znajomkow ktorzy czekaj do wyscia 3jeczki i dopiero wtedy beda mieli pierwsze spotkanie z Kratosem:) Cytuj
Gość Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Ja jestem w szoku, że od premiery Collection jest wciąż w top 20 NPD. Uncharted nie ma, a to jest. Ładnie to wróży wynikom GoW3. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 20 lutego 2010 Opublikowano 20 lutego 2010 Ja jestem w szoku, że od premiery Collection jest wciąż w top 20 NPD. Uncharted nie ma, a to jest. Ładnie to wróży wynikom GoW3. To dlatego, że w Uncharted nie ma seksu, a w GoW jest, co prawda marna namiastka, ale jednak. Cytuj
Gość Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Tim Moss, piastujący stanowisko dyrektora technicznego w studio Sony Santa Monica, wyjawił, ile miejsca na dysku Blu-Ray zajmie God of War III - 35GB! http://www.ps3site.pl/gow-iii-zajmuje-35gb/37283/#more-37283 Poza tym gra jest już od kilku dni złota i w tłoczni. Cytuj
Wojtq 790 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Tim Moss, piastujący stanowisko dyrektora technicznego w studio Sony Santa Monica, wyjawił, ile miejsca na dysku Blu-Ray zajmie God of War III - 35GB! FAP FAP FAP Naprawdę jest się czym jarać. Cytuj
balon 5 334 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Tim Moss, piastujący stanowisko dyrektora technicznego w studio Sony Santa Monica, wyjawił, ile miejsca na dysku Blu-Ray zajmie God of War III - 35GB! FAP FAP FAP Naprawdę jest się czym jarać. Dobry motyw, GoW3, gra typu slasher / action adventure, waży dużo więcej niż FFXIII (z tego co pamiętam 3 x dwuwarstwowy DVD), na klocka wypchany po brzegi rendererami . Szacunek. Ciekawe czy to wynik tylko z angielską ścieżką, czy już wliczonymi kilkoma wersjami językowymi? Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 A mnie to w sumie nie dziwi, poprzednie części GoW'a również musiały trochę zajmować, bo jak wiadomo ukazały się jako jedne z nielicznych gier na PS2 na dwuwarstwowych DVD. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 (edytowane) Zadnych renderów, gra na ok 15 godz, coś musi w tej grze tyle zajmować... Edytowane 21 lutego 2010 przez S_600 Cytuj
Gość Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Zadnych renderów, gra na ok 15 godz, coś musi w tej grze dużo zajmować... Ja wiem co. wściekłość Kratosa ;] Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 Może dodali dużo dodatkowego stuffu wideo jak np. making of i inne duperele w wysokiej jakości. Cytuj
Guti 2 Opublikowano 21 lutego 2010 Opublikowano 21 lutego 2010 (edytowane) Było, nie było. Ale zaryzykuję. Edytowane 21 lutego 2010 przez Guti Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi