Nemesis 1 268 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 To wygląda w akcji przecudownie. Ruchy Kratosa, siła z jaką zadaje ciosy, walka jest tak intensywna, że głowa mała. Starcie z Hadesem przy odpowiednim nagłośnieniu zapewne wgniecie fotelik. Bardzo fajnie wypada akcja z Posejdonem. Teraz już tylko czekam do premiery. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 hejka, chwilę temu ściągnąłem i przeszedłem demo i jest...biednie... tzn animacja oraz teksturki wypadają elegancko, ale wiele szczegółów razi w oczy. No bo po pierwsze - jak w dobie tytułów pokroju Uncharted2, główna postać (tutaj Kratos) wchodząc do wody zupełnie nie zmienia jej biegu, nie rozbryzguje, nie staje się mokry, itp. archaizm rozgrywki jest potworny - całe demo przeszedłem kombinacją L1+kwadrat. Tylko chwyty kółkiem połączone z fajnymi finisherami wyglądają ciekawie i budzą radość. z fajnych patentów - lot w górę na końcu dema. To było ciekawie. Na moje oko, po ograniu dema, ta gra to będzie ślicznie oteksturowany masher przycisków. I nic poza tym. Szkoda, bo czytając Wasze ochy i achy trochę się zaśliniłem (po czym zagrałem w grę, gdzie główna postać - niejaki Pan Kratos - potwornie wściekły i niebywale silny nie potrafi rozwalić drewnianych drzwi w korytarzu - słabo. ) Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 hejka, chwilę temu ściągnąłem i przeszedłem demo i jest...biednie... tzn animacja oraz teksturki wypadają elegancko, ale wiele szczegółów razi w oczy. No bo po pierwsze - jak w dobie tytułów pokroju Uncharted2, główna postać (tutaj Kratos) wchodząc do wody zupełnie nie zmienia jej biegu, nie rozbryzguje, nie staje się mokry, itp. archaizm rozgrywki jest potworny - całe demo przeszedłem kombinacją L1+kwadrat. Tylko chwyty kółkiem połączone z fajnymi finisherami wyglądają ciekawie i budzą radość. z fajnych patentów - lot w górę na końcu dema. To było ciekawie. Na moje oko, po ograniu dema, ta gra to będzie ślicznie oteksturowany masher przycisków. I nic poza tym. Szkoda, bo czytając Wasze ochy i achy trochę się zaśliniłem (po czym zagrałem w grę, gdzie główna postać - niejaki Pan Kratos - potwornie wściekły i niebywale silny nie potrafi rozwalić drewnianych drzwi w korytarzu - słabo. ) A wziąłeś pod uwagę z jakiego okresu jest to demko? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 hejka, chwilę temu ściągnąłem i przeszedłem demo i jest...biednie... tzn animacja oraz teksturki wypadają elegancko, ale wiele szczegółów razi w oczy. No bo po pierwsze - jak w dobie tytułów pokroju Uncharted2, główna postać (tutaj Kratos) wchodząc do wody zupełnie nie zmienia jej biegu, nie rozbryzguje, nie staje się mokry, itp. archaizm rozgrywki jest potworny - całe demo przeszedłem kombinacją L1+kwadrat. Tylko chwyty kółkiem połączone z fajnymi finisherami wyglądają ciekawie i budzą radość. z fajnych patentów - lot w górę na końcu dema. To było ciekawie. Na moje oko, po ograniu dema, ta gra to będzie ślicznie oteksturowany masher przycisków. I nic poza tym. Szkoda, bo czytając Wasze ochy i achy trochę się zaśliniłem (po czym zagrałem w grę, gdzie główna postać - niejaki Pan Kratos - potwornie wściekły i niebywale silny nie potrafi rozwalić drewnianych drzwi w korytarzu - słabo. ) A wziąłeś pod uwagę z jakiego okresu jest to demko? tak tak - w tytule dema jest nazwa E3 2009. Ale raczej nie spodziewam się kolosalnych zmian, np. w gameplayu (podejrzewam, że pełną wersję przejdę L1+kwadrat oraz ewentualnie trójkąt od czasu do czasu. Kółka się używa po to, aby zobaczyć fajną animację, ale można sobie ten przycisk darować...) Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 (edytowane) Jasne można byłoby przejść podobną kombinacją jaką podajesz GOW-a ,ale mi by się nie chciało naparzać w kółko jednego combosa są inne możliwość,które dobrze pokazywał pierwszy trailer Edytowane 27 lutego 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Kaucz 6 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 hejka, chwilę temu ściągnąłem i przeszedłem demo i jest...biednie... tzn animacja oraz teksturki wypadają elegancko, ale wiele szczegółów razi w oczy. No bo po pierwsze - jak w dobie tytułów pokroju Uncharted2, główna postać (tutaj Kratos) wchodząc do wody zupełnie nie zmienia jej biegu, nie rozbryzguje, nie staje się mokry, itp. archaizm rozgrywki jest potworny - całe demo przeszedłem kombinacją L1+kwadrat. Tylko chwyty kółkiem połączone z fajnymi finisherami wyglądają ciekawie i budzą radość. z fajnych patentów - lot w górę na końcu dema. To było ciekawie. Na moje oko, po ograniu dema, ta gra to będzie ślicznie oteksturowany masher przycisków. I nic poza tym. Szkoda, bo czytając Wasze ochy i achy trochę się zaśliniłem (po czym zagrałem w grę, gdzie główna postać - niejaki Pan Kratos - potwornie wściekły i niebywale silny nie potrafi rozwalić drewnianych drzwi w korytarzu - słabo. ) A wziąłeś pod uwagę z jakiego okresu jest to demko? tak tak - w tytule dema jest nazwa E3 2009. Ale raczej nie spodziewam się kolosalnych zmian, np. w gameplayu (podejrzewam, że pełną wersję przejdę L1+kwadrat oraz ewentualnie trójkąt od czasu do czasu. Kółka się używa po to, aby zobaczyć fajną animację, ale można sobie ten przycisk darować...) Ustawisz poziom wyższy niż "normal" to nie masz cienia szans na ukończenie jej twoim sposobem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Glupie gadanie o przechodzeniu jednym guzikiem, to tak jak bym specjalnie wbil sobie widelec w oko a potwem marudzil ze widelce sa niebezpieczne Broni i ciosow jest masa i moze je z powodzeniem wykorzystac, a jak ktos na upartego wali kwadrat to jego problem Zreszta w ilmiku jaki dalem wczoraj typ mowi ze nie da sie przejsc 1 ciosem, i wymuszaja rozne bronie i strategie na roznych typow A demo ma juz rok! Wiec nie mozna na jego podstawie nazekac, niektore gry od zera powstaja 1 rok, to kupa czasu Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 ciekawi mnie czemu niektórzy zastanawiają się jak się skończy ta gra- przecież od początku było wiadomo,że to Kratos wg Sony przyniósł koniec mitologii greckiej więc od pierwszej części wiadomo,że rozpier.doli pokolei każdego z bogów oraz tytanów.To żaden spoiler i zaskoczenie Jedyne co zastanawiające to czy Kratos przeżyje czy po final faght nie zaliczy zgona oraz jak będą wyglądać poszczególne walki z bossami Ciekaw jestem szczególnie potyczki z Posejdonem więc nie wiem jak to wydedukowałeś i naprawdę musisz być niezłą wróżką skoro wiesz jak to sie wszystko skończy moze uwazniej gral w gow 2 i zauwazyl ze przed jedna z siostr przeznaczenia sa malowidla ktore pokazuja przyszlosc w 3 punktach, 1. wojna totalna, 2. kratos jedynym ocalalym. 3. chrzescijanstwo. moze to zmienia ale watpie Cytuj
S_600 252 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Założe się że w niektóre sekcjach w ogóle nie trzeba będzie walczyć, zupełnie jak w gow 1 - , ale przecież na tym ta gra nie polega. Cytuj
czapa 651 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Moim zdaniem demo miażdży na całej linii. Cytuj
MaroS 289 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 tyle że to demo z e3 2009 czyli stare ;p a producenci na pewno nie próżnowali, więc grafa będzie wgniatać w fotel. Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 tyle że to demo z e3 2009 czyli stare ;p a producenci na pewno nie próżnowali, więc grafa będzie wgniatać w fotel. Brawo za odkrycie Ameryki Sherlocku. Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 UWAGA NAPISZE SPOILER KTORY BYL NA FILMIKU I JEST OCZYWISTY WIEC GO NIE ZAKRYWAM trzeba pamietać ze w miedzyczasie kratos zabija hadesa, wiec ciekawe czy bedzie dało sie umrzeć bez tego boga, albo przejmie jego funkcje tak jak kiedys po zabiciu boga wojny itp , z powodu smierci hadesa moze byc jakas spora kombinacja ;p Na filmie widać jak Hades próbuje wyciągnąć duszę z Kratosa, kto wie, czy właśnie tak nie skończy z nim Kratos (w końcu jego broń przejmie). Cytuj
Flaha 25 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Jestem po 5 godzinnej sesji z Uncharted 2 po czym odpaliłem sobie demko GoW 3 i gra wygląda po prostu średnio, może to wina bezpośredniego porównania do U2, nie wiem. Szczerze wątpię, żeby tytuł jakoś znacznie zmienił się graficznie do premiery;/ Czy miał ktoś też problemy z dźwiękiem w tym demie? Cytuj
XM. 10 856 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 (edytowane) Szczerze wątpię, żeby tytuł jakoś znacznie zmienił się graficznie do premiery;/ Fajnie sie takie dywagacje czyta kiedy mozna juz ogladac nowy material i jak byk pokazuje jak sie ta gra zmienila. :potter: Edytowane 27 lutego 2010 przez XM16E1 Cytuj
Wolak10 2 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Jestem po 5 godzinnej sesji z Uncharted 2 po czym odpaliłem sobie demko GoW 3 i gra wygląda po prostu średnio, może to wina bezpośredniego porównania do U2, nie wiem. Szczerze wątpię, żeby tytuł jakoś znacznie zmienił się graficznie do premiery;/ Czy miał ktoś też problemy z dźwiękiem w tym demie? Jeśli zauważyłeś jest to demko z E3 2009 i jeśli widziałeś screeny i ostatni trailer to wiesz dobrze, że gra urywa łeb jeśli chodzi o kwestię graficzną. Demko jest w 720p i dropujące 30fps. Pełna wersja to Full HD 1080p i 30-60klatek(taki przedział w zależności od rozpierdzielu). Cytuj
jar3czek 457 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 (edytowane) Skąd niby te info o 1080p? Gra hula w 720p. Edytowane 27 lutego 2010 przez jar3czek Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 To demko zostało przygotowane specjalnie na E3 2009 i w pełnej wersji ten moment został na 100% poprawiony, zresztą tym narzekaczą i zakochanym tylko w Uncharted 2 (nie kwestionuje, że jest to świetna gra, sam przeszedłem wiele razy i w multi też się pograło) polecam obejrzeć dokładnie najnowszy filmik to im wszystkim usta pozamyka i będą się zachwycać jak większość graczy. Skąd niby te info o 1080p? Gra hula w 720p. Do końca nie będzie wiadome czy gra będzie chodzić w Full HD czy nie, ja słyszałem już wiele wersji na ten temat. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 To demko zostało przygotowane specjalnie na E3 2009 i w pełnej wersji ten moment został na 100% poprawiony, zresztą tym narzekaczą i zakochanym tylko w Uncharted 2 (nie kwestionuje, że jest to świetna gra, sam przeszedłem wiele razy i w multi też się pograło) polecam obejrzeć dokładnie najnowszy filmik to im wszystkim usta pozamyka i będą się zachwycać jak większość graczy. Skąd niby te info o 1080p? Gra hula w 720p. Do końca nie będzie wiadome czy gra będzie chodzić w Full HD czy nie, ja słyszałem już wiele wersji na ten temat. filmik filmikiem - wiele gier na filmach to poezja a w realu... z resztą trochę dywagujemy - mnie demo po prostu nie urzekło (woda, otoczenie - tylko praca kamery to rerwelacja), ale w fulla napewno pogram, bo tłustych momentów będzie dużo :-) peace! Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 To demko zostało przygotowane specjalnie na E3 2009 i w pełnej wersji ten moment został na 100% poprawiony, zresztą tym narzekaczą i zakochanym tylko w Uncharted 2 (nie kwestionuje, że jest to świetna gra, sam przeszedłem wiele razy i w multi też się pograło) polecam obejrzeć dokładnie najnowszy filmik to im wszystkim usta pozamyka i będą się zachwycać jak większość graczy. Skąd niby te info o 1080p? Gra hula w 720p. Do końca nie będzie wiadome czy gra będzie chodzić w Full HD czy nie, ja słyszałem już wiele wersji na ten temat. filmik filmikiem - wiele gier na filmach to poezja a w realu... z resztą trochę dywagujemy - mnie demo po prostu nie urzekło (woda, otoczenie - tylko praca kamery to rerwelacja), ale w fulla napewno pogram, bo tłustych momentów będzie dużo :-) peace! Owszem wiele gier wygląda na trailerach lepiej niż w realu, ale to był filmik z gameplayu a to już co innego. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 (edytowane) http://en.wikipedia.org/wiki/God_of_War_III - Native 720p Edytowane 27 lutego 2010 przez S_600 Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 http://en.wikipedia.org/wiki/God_of_War_III - Native 720p Na wikipedii piszą ludzie tacy jak my, mam nadzieje że Santa Monica mile nas zaskoczy. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Ta osoba której śmierć oglądamy z jej własnych oczu, ginie na samym początku gry (trzeba było oglądać GTTV) co wskazuje, że tym gościem jest ten Bóg-Szatyn w białej szacie, który nurkuje z Olimpu i wali w klatę jednego z Tytanów. Po za tym, w scenie egzekucji widać kawałek jego białej szaty. PS. Który to Bóg? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 filmik filmikiem - wiele gier na filmach to poezja a w realu... przecież ten filmik jest w realu znaczy wszystko jest w czasie rzeczywistym obliczne przez konsole,całośc jest zrobiona na silniku gry.więc taką samą jakość będzie prezentowała końcowa wersja gry,to nie render. :potter: Cytuj
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 27 lutego 2010 Opublikowano 27 lutego 2010 Ta osoba której śmierć oglądamy z jej własnych oczu, ginie na samym początku gry (trzeba było oglądać GTTV) co wskazuje, że tym gościem jest ten Bóg-Szatyn w białej szacie, który nurkuje z Olimpu i wali w klatę jednego z Tytanów. Po za tym, w scenie egzekucji widać kawałek jego białej szaty. PS. Który to Bóg? To podobno Posejdon , ale coś na fotach, które tutaj były wrzucane wyglądał przecież inaczej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi