pawliszak 0 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Ile cię to kosztowało? Dużo taniej niż w Polsce? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Masz przewalutowanie free czy ci pobierają od tego kase? Cytuj Odnośnik do komentarza
Welna 1 094 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) + 5 gr do aktualnego kursu $$, kase przelewam paypalem mojemu znajomemu w USA. Zaplacilem 139$ czyli na dzien dzisiejszy ok 410zl Tylko ze wersja USA ma OST do sciagniecia a EU ma na plytach Edytowane 2 marca 2010 przez Welna Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 + 5 gr do aktualnego kursu $$, kase przelewam paypalem mojemu znajomemu w USA. Zaplacilem 139$ czyli na dzien dzisiejszy ok 410zl Tylko ze wersja USA ma OST do sciagniecia a EU ma na plytach a wersja USA ma Collectiona? bo coś mi się obiło o uszy, że to będzie dla Europy dodatek, za to, że nie było u nas premiery GoW: C Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) no i chyba wersja usa nie ma gow collection? edit balon mnie wyprzedził ;p Edytowane 2 marca 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) Jak wersja US nie ma GOW Collection i muzy na płytach to ja nie widzę sensu tam kupować Zamówiłem swoją wersję w PSX. Edytowane 2 marca 2010 przez Danonek Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 a btw może to troche nie na temat ale nie dziwi was że empik miał mieć wyłącznosc na ulimate w polsce? a tymczasem dużo sklepów to ma mnie to dziwiło i wczoraj w ultimie zapytalem skąd mają skoro empik ma wyłacznosc, okazalo sie że empik poprostu KŁAMIE ! nie ma rzadnej wyłacznosci, porpostu kłamie żeby nieobeznanych ludzi zmusić do zakupu u siebie, a ultimate może byc we wszystkich sklepach (i jedyne od czego zależy to czy sklep ją ma to własna decyzja i ocena czy uda im sie sprzedać taką drożyzne;p) podobno empik bardzo często kłamie na temat tego że ma jakieś gry na wyłączność Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) B. Linda jako Kratos na prawdę jest świetny. Słychać to w(pipi)ienie. Edit: Nie mogę wkleić linku, info jest na polygamii gdzie słychać przez parę sekund Bogusia. Edytowane 2 marca 2010 przez Kaucz Cytuj Odnośnik do komentarza
nievil 29 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 "naciągane" spostrzeżenie - ale możliwe że jest to potencjalny spoiler na temat tego a raczej KOGO widzimy na tym SKANie w lewym górnym rogu gość z lwim hełmem i rękawicami może przedstawiać Herkulesa - skąd takie przypuszczenia? - ano stąd http://pl.wikipedia.org/wiki/Lew_nemejski Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 "naciągane" spostrzeżenie - ale możliwe że jest to potencjalny spoiler na temat tego a raczej KOGO widzimy na tym SKANie w lewym górnym rogu gość z lwim hełmem i rękawicami może przedstawiać Herkulesa - skąd takie przypuszczenia? - ano stąd http://pl.wikipedia.org/wiki/Lew_nemejski To rzeczywiście on. Nawet tutaj jest potwierdzenie. http://godofwar.wikia.com/wiki/Hercules Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) Linda w roli Kratosa po tym co tam słychać wypada zaskakująco dobrze. Mam nadzieję, że reszta mu dorówna i będzie całkiem dobra polonizacja. Edytowane 2 marca 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) Poradzcie noobowi. Mam slabe lacze w domu, jakies 60 kbps max sciagam. Mam kod na demo god of war III. Ile takowe wazy? Chodza sluchy, ze ~3 GB, rok to bede sciagal na PS3. W starym mieszkaniu mam dobre lacze i na nim moge sciagnac, moge ten kod na stronie przez kompa wpisac i sciagnac to a potem na PS3 przerzucic czy tylko bezposrednio? od jakiegoś czasu demo jest dostępne bez kodów, kazdy moze zassać (ale z tego co wiem to tylko na ps3, a nie przez kompa) zajmuje 2.6gb, ja wczoraj sciagalem 50min ;p Edytowane 2 marca 2010 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Jestem absolutnie w szoku i pod wrażeniem jak wypada Linda w roli Kratosa. Jak dla mnie rewelacja. Chcę dłuższą próbkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) Jestem absolutnie w szoku i pod wrażeniem jak wypada Linda w roli Kratosa. Jak dla mnie rewelacja. Chcę dłuższą próbkę. A dla mnie to Linda kompletnie nie pasuje... ;p Liczę na możliwość polskich napisów i angielskiego dubbingu Edytowane 2 marca 2010 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) a btw może to troche nie na temat ale nie dziwi was że empik miał mieć wyłącznosc na ulimate w polsce? a tymczasem dużo sklepów to ma mnie to dziwiło i wczoraj w ultimie zapytalem skąd mają skoro empik ma wyłacznosc, okazalo sie że empik poprostu KŁAMIE ! nie ma rzadnej wyłacznosci, porpostu kłamie żeby nieobeznanych ludzi zmusić do zakupu u siebie, a ultimate może byc we wszystkich sklepach (i jedyne od czego zależy to czy sklep ją ma to własna decyzja i ocena czy uda im sie sprzedać taką drożyzne;p) podobno empik bardzo często kłamie na temat tego że ma jakieś gry na wyłączność Z tą wyłącznością Empiku może chodzi oto że jeśli chciałbyś załatwić to w sposób "normalny", czyli iść do sklepu, wziąźć grę i przy kasie zapłacić ,to właśnie tylko mógłbyś edycję ultimate znaleźć w empiku. Tak samo jest w przypadku ek od Heavy Rain. Większość sklepów internetowych miała egzemplarze do zamówienia, ale już w salonach, sklepach miał tylko empik(przynajmniej jak zdzwoniłem w tej sprawie(HR) do Media Markt, to tam w infomarcji gościu jasno mi powiedział że na ek HR ma wyłączność empik, a raczej nie robiłby reklamy konkurencji gdyby to nie była prawda). Więc może tak samo jest z edycją ultimate Gow. Edytowane 2 marca 2010 przez MBeniek Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Jestem absolutnie w szoku i pod wrażeniem jak wypada Linda w roli Kratosa. Jak dla mnie rewelacja. Chcę dłuższą próbkę. A dla mnie to Linda kompletnie nie pasuje... ;p Liczę na możliwość polskich napisów i angielskiego dubbingu No i taka możliwość będzie. Co już wiadomo od jakiegoś czasu ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Linda gada w tym samym stylu co w Psach "nie chce mi się z tobą gadać" Linda jako Kratos to strzał w 10, na pewno zarządzi Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Przecież Linda to nie murzyn, to jakaś granda! a tak na serio to naprawdę pozytywnie wypada, sam raz na drugie przejście. Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 765 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 nie ma większego badassa w Polsce, to musiał być BL Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 252 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Jak na razie Bogusław daje radę ale zobaczymy jak to wyszło podczas intensywnej jatki. Mam nadzieje że stęknięcia i ryki podczas walk będą niepodkładane przez Linde, bo jak przypomne sobie jego stękanie podczas finałowej sceny w Psach 2 to...... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Chyba w grze będziemy pierdolić Afrodytę :potter: http://neogo.pl/newsy/kratos-bedzie-uprawiac-seks-z-boginia/ Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 252 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) daj Bóg nowy gameplay - achtung! spoilers ! Edytowane 2 marca 2010 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 daj Bóg A jednak, nawet tutaj jest potwierdzenie. Radzę zresztą uważać, bo można na tej stronie natknąć się na masę spoilerów związanych z GoW 3. http://godofwar.wikia.com/wiki/God_of_War_III Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 http://www.youtube.com/watch?v=JrwowmJzyzc 9 minut gameplay'u. Nie powiem czy wszystko jest tam nowe czy tylko kilka fragmentow bo Ja nie ogladam tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 wszystko nowe i cala walka z poseidonem wiec jak chcecie to nie ogladajcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi