Tiglatpilesar 7 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Niemiecki komentator ma beznadziejny głos. U nas bardziej entuzjastycznie przedstawiają prognozę pogody. Walka z Posejdonem jest pocięta, przed QTE widzimy go wolnego, a kiedy pojawia się kółeczko, to jest już przygnieciony przez dłoń Gai. Między jednym a drugim pewnie toczy się właściwa walka. Na IGN pisali o kilku etapach walki. więc pewnie będzie identycznie jak z Hydrą czy Kolosem. Bardzo podobają mi się piekielne cerbery. Świetnie wyglądają, a to tylko jeden gatunek trzygłowych psów. Cytuj Odnośnik do komentarza
QTF 8 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Po tym co napisał QTF już tutaj nie wejdę. co napisałem?o broniach ? o zamianie RotT? To nie sa słownikowe spoilery i nie widze problemu. Do tego tematu wchodza ludzie ktorzy chca byc na bierzaco z nowwinkami o grze. jak nie chcesz to nie wchodz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Chcecie wiedzieć kto jest największą gwiazdą polonizacji GOW 3? ;P Tu możecie się przekonać: . A tak na serio jest to rozwiązanie konkursu z polygami odnośnie właśnie polskiego Gow3. W filmiku mamy kilka próbek też polskiego głosu Kratosa(Lindy - jak narazie to chyba będzie najlepiej dobrany polski głos pod postać z gry). A tak poza tym możemy się przekonać jak to się robi przy lokalizowaniu(nie taka prosta sprawa). P.S. Czy demko GoW3, to ogólno dostępne, jest w polskiej wersji?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 P.S. Czy demko GoW3, to ogólno dostępne, jest w polskiej wersji?? Nie tylko w angielskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Jestem absolutnie w szoku i pod wrażeniem jak wypada Linda w roli Kratosa. Jak dla mnie rewelacja. Chcę dłuższą próbkę. To jaką próbkę słyszałeś, po której jesteś w szoku?? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ADI1995 5 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Szykuje się całkiem niezła lokalizacja, ale ja sobie nie wyobrażam pierwszego przejścia bez angielskiego dubbingu Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 (edytowane) Jestem absolutnie w szoku i pod wrażeniem jak wypada Linda w roli Kratosa. Jak dla mnie rewelacja. Chcę dłuższą próbkę. To jaką próbkę słyszałeś, po której jesteś w szoku?? Filmik na polygamii, to chyba ten sam co wkleiłeś z youtuba. Tam dosłownie padają 3-5 zdań ale to już mnie zszokowało jako nie zwolennika polskich dubbingów;]. Imo świetnie wypada Linda. Dlatego chcę dłuższą próbkę. Edytowane 2 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Trzcina 11 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Jestem zszokowany jak fajnie brzmiali dwaj chlopacy ktorzy nagrywali swoje glosy dzieki konkursowi... Szczegolnie ziom numer trzy dal rade w moim mniemaniu :] Gratulacje dla chlopakow Cytuj Odnośnik do komentarza
Tiglatpilesar 7 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Brzmiał lepiej niż niejeden profesjonalny aktor. Czyli nagrodą w konkursie było podłożenie głosu pod zabijanych cywilów? "Słyszysz skowyt tego kolesia, któremu Kratos rozpruwa brzuch? To ja". Można pochwalić się kolegom Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Jestem absolutnie w szoku i pod wrażeniem jak wypada Linda w roli Kratosa. Jak dla mnie rewelacja. Chcę dłuższą próbkę. To jaką próbkę słyszałeś, po której jesteś w szoku?? Filmik na polygamii, to chyba ten sam co wkleiłeś z youtuba. Tam dosłownie padają 3-5 zdań ale to już mnie zszokowało jako nie zwolennika polskich dubbingów;]. Imo świetnie wypada Linda. Dlatego chcę dłuższą próbkę. Ja dokładnie tak samo jak Słupek sceptycznie podchodzę do lokalizacji, ale to co usłyszałem zrobiło na mnie dobre wrażenie i Boguś całkiem przekonująco wypada w roli Kratosa. Również chcę jakiś dłuższy fragment, najlepiej dialog. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 2 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 2 marca 2010 Jestem zaskoczony. Jako przeciwnik polonizacji dubbingowanych na wieść, że Linda będzie podkładać głos pod Kratosa wybuchnąłem śmiechem. Po osłuchaniu próbek (filmik na poly) muszę jednak przyznać, że nawet fajnie wyszło. No i dla chłopaków gratulacje. Szczególnie pan z nazwiskiem na P. Powinni mu zaproponować robotę na stałe, bo chłopak ma głos. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza
Danonek 2 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 Premiera 18 czy 26 marca ? Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 w Europie 17 marca Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 19 marca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 http://www.gram.pl/news_8QvrG,67_VG247_podaje_termin_wydania_God_of_War_III.html USA - 16 marca Europa - 17 marca Australia i Oceania - 18 marca Wielka Brytania - 19 marca Cytuj Odnośnik do komentarza
lothronik 254 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 Zwracam honor - jakoś mi to umknęło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Granat1987 1 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 http://www.gram.pl/news_8QvrG,67_VG247_podaje_termin_wydania_God_of_War_III.html USA - 16 marca Europa - 17 marca Australia i Oceania - 18 marca Wielka Brytania - 19 marca Ja zamówiłem w empiku i tam mają 24marca!!?? Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 252 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 Haha i pewnie jeszcze za "jedyne" "najtaniej w Polsce" 240 zł ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 920 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 http://www.gram.pl/news_8QvrG,67_VG247_podaje_termin_wydania_God_of_War_III.html USA - 16 marca Europa - 17 marca Australia i Oceania - 18 marca Wielka Brytania - 19 marca Ja zamówiłem w empiku i tam mają 24marca!!?? Pozdro and poćwicz...pre-order w Empiku? Lepiej anuluj to zamówienie i zamawiaj na jakieś porządnej stronce jak ultima.pl czy sklep.psxextreme.pl albo lOOknij do najbliższego Media Marktu czy Saturna i sprawdź czy nie mają pre -ordera może akurat trafi się dobra cena...ja miałem to szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaucz 6 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 http://betaplayer.dailymotion.com/video/xcfsdy_god-of-war-3-zwiastun-pl_videogames?start=1 Boguś w akcji. Szykuje się najlepszy Polski dubbing a sam Kratos to po prostu mistrzostwo świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 Jest świetnie, ale i tak najpierw gram po angielsku, potem sobie obadam dubbing. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość IKIR4TOS Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 Od razu (pipi)a poleci z Bogusiem. Podobnie zrobiłem z Uncharted 2 i do anglika już nie wróciłem. Aż mi po plecach przelazło w uj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 e tam samo nagranie i głos może i fajny, ale pozostaje 1 mankament - to nie jest ten orginalny najza(pipi)istrzy głos kratosa ja bede gral po angielsku, a potem moze dopale polski tylko do testów i porównania Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 Właśnie. Niby Linda fajnie gra Kratosa ale jednak na pierwsze pierdyknięcie przejdę po angielsku w oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość IKIR4TOS Opublikowano 3 marca 2010 Udostępnij Opublikowano 3 marca 2010 Łee tam biadolenie mnie się podoba bardzo. Konkretnie jest. A bambus mi się już przejadł. Wolę naszego Psa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi